Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Sakaryaspor, Bandırmaspor mesaisinde

Serkan Özbalta: “Taraftarın coşkularına gerçekten ihtiyacımız var”

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında sahasında Bandırmaspor’u konuk edecek Sakaryaspor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Bandırma maçı önemli müsabakalardan biri kendi sahamızda oynuyoruz. Bunun yanında oyunu gören reaksiyonu gören taraftarın coşkularına gerçekten ihtiyacımız var” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 14. haftasında sahasında Bandırmaspor’u konuk edecek Sakaryaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Son 5 maçta 1 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 11. sırada yer alan yeşil-siyahlılar, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 9. sırada yer alan Bandırmaspor’u konuk edecek. Müsabaka öncesinde hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde, Teknik Direktör Serkan Özbalta gözetiminde sürdüren Sakaryaspor’da sakatlığı bulunan Çağlayan Menderes takımdan ayrı düz koşu yaparken yeşil-siyahlıların golcü oyuncusu Kabongo Kassongo ve Oğuz Kocabal sakatlığı sebebiyle antrenmana katılamadı. Takım daha sonrasında istasyon çalışması ve top kapma çalışmasının ardından taktik çalışmalara devam etti. Yeşil siyahlılar hazırlıklarını hızla sürdürdüğü karşılaşmadan 3 puan almayı hedefliyor. Maç, 20 Kasım Pazar günü saat 19.00’da Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak. Müsabaka öncesinde açıklamalarda bulunan teknik adam Özbalta, müsabakanın önemli olduğunu ve maçın galibiyetle neticelenmesini temenni ettiğini aktardı.

“Taraftarın coşkularına gerçekten ihtiyacımız var”
Bandırmaspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Bandırma maçı önemli müsabakalardan biri kendi sahamızda oynuyoruz. Göreve geldiğim günden beri ben oyunculara ve taraftara omurgalı bir maç dik duruşlu bir maç oynamayı ve izlettirmeyi hedefliyorum ve bunu da oyuncularımızın başardığını düşünüyorum. Bu hafta sonu da aynı duruşu devam ettirmelerini istiyorum oyuncularımdan ve onlara bu hususta güveniyorum. Bunun yanında da oyunu gören reaksiyonu gören taraftarın coşkularına gerçekten ihtiyacımız var. Hafta sonu gelsinler geçen haftanın üstüne çıkalım. Bazen bulunduğumuz konum bizleri mutlu etmeye bilir ama hangi noktaya gideceğimizi de insanların görüşleri bakış açıları belirler diye düşünüyorum. Olduktan sonra herkes inanıyor o durumu yaşamayalım her zaman takımımızın yanında olalım herkesin çorbada tuzu bulunsun. Sezon sonu geldiği zaman dönüp bakarız ne olmuş, ne olmamış o en kolayı” dedi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Trabzon’da maç sonu saha karıştı

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın ardından saha karıştı.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe konuk olduğu Trabzonspor’u 3-2’lik skorla mağlup etti. Müsabakanın ardından sarı-lacivertli futbolcular, sahanın ortasında toplandı ve galibiyeti kutladı. Bu sırada bordo-mavili taraftarlar sahaya girdi. Daha sonra Trabzonsporlu taraftarlarla, Fenerbahçeli futbolcular arasında gerginlik yaşanırken, güvenlik güçleri olayları engellemekte zorlandı. Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti.


Okumaya devam et

Spor

Samsunlu sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda Samsunlu sporcu üçüncü oldu.

Ahmet Şükrü Uluçay
SAMSUN-
Mersin Erdemli Atış Poligonu’nda düzenlenen Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda büyük kadınlar kategorisinde Samsun bölgesinden ferdi sporcu olarak katılan Bilge Alev, Ocak ayında düzenlenen federasyon kupasındaki ön elemeleri geçtikten sora 12- 15 Mart tarihinde gerçekleşen Türkiye şampiyonasında büyük kadınlar kategorisinde Türkiye üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor, Hatayspor maçı için Mersin’e gitti

Trendyol Süper Lig’in formda takımlarından Samsunspor, Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maçın oynanacağı Mersin’e doğru yola çıktı.

Erdi Demir
SAMSUN-
Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında yarın saat 16.00’da deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Bu mücadele için sabahın erken saatlerinde Nuri Asan Tesisleri’nden ayrılan kırmızı-beyazlı kafile, Samsun-Çarşamba Havalimanı’ndan da İstanbul’a uçtu. Karadeniz temsilcisi buradan aktarmalı olarak Mersin’e geçecek.

Hatayspor ile Samsunspor tarihlerinde bugüne kadar 3 kez rakip oldu. Bu mücadelelerin 2’sini Samsunspor, 1’ini de Hatayspor kazandı. Ligin ilk yarısında 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Samsunspor, uzatma dakikalarında bulduğu golle kazanarak 11 yıl sonra Süper Lig’deki ilk galibiyetini elde etti. Samsunspor kafilesinde takımın en golcü ismi Marius Mouandilmadji kırmızı kart cezası nedeniyle yer almazken, sakatlığını atlatan orta saha oyuncusu Ait Bennasser’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Ayrıca sarı kart cezası biten Van Drongelen de maç kafilesinde yer aldı.

Samsunspor, ligde 29 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 36 puan topladı. Rakip filelere 35 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kendi kalesinde ise 38 gol gördü. Hatayspor ise bu sezon çıktığı 29 maçta 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Küme düşme hattında bulunan Hatayspor, rakip filelere 33 gol atarken, kendi kalesinde de 40 gol gördü.

Hatayspor – Samsunspor arasında oynanacak karşılaşmayı Burak Şeker, Murat Ergin Gözütok ve Uğur Sarı hakem üçlüsü yönetecek.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.