Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Samsunsporlu Güneren: İlk devreyi daha iyi bir puanla bitirebilirdik

Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Ali Kaan Güneren, ligin ilk devresini daha iyi bir puan ile bitirebileceklerini söyleyerek, ikinci devrede daha çok çalışıp, daha az hata yapacaklarını ifade etti.

SAMSUN-
Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, ligin ikinci devresine Antalya’da yaptığı kamp ile hazırlanıyor. Antalya kampının çok verimli geçtiğini belirten Ali Kaan Güneren, “Kamp sürecimizi çok verimli geçiyor. Fiziksel ve mental anlamda çok iyi hazırlanıyoruz. Çok iyi giden bir sürecimiz var. İlk devrenin son maçını kazanmak bizi motivasyon anlamında çok mutlu etti. Antalya kampını da mutlu geçiriyoruz. Dört gözle Altay maçını bekliyoruz” dedi.

“İlk devreyi daha iyi bir puanla bitirebilirdik”

İkinci yarıya Altay galibiyeti ile güzel başlamak istediklerini belirten Ali Kaan Güneren, “Sezonun ilk devresinde alabileceğimiz puanlar vardı. Daha iyi bir puan ile ilk devreyi bitirebilirdik. Ama yine de ikinci sırada tamamladık. Altay maçıyla, ikinci yarıya güzel bir galibiyet serisiyle başlayıp, kazanarak devam edip şampiyon olmak istiyoruz. İkinci devre birinci devredeki hatalarından ders çıkarmış, daha da özveriyle, kalbiyle oynayan, daha iyi işler yapacak bir Samsunspor bekliyor diyebilirim. Takımda büyüğüyle küçüğüyle herkes çok iyi anlaşıyor. Herkes birbirine yardımcı oluyor. Mesela antrenman bitiyor birlikte sohbet ediyoruz. Yemeklerimiz sohbetli geçiyor. Takımdaki herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Kimse kötü niyetli değil, bununda bizi şampiyonluğa götüreceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Taraftarın iyi günde de, kötü günde de her zaman takımlarının yanında olduğunun altını çizen Ali Kaan Güneren, “Taraftarımıza mesajım her zaman bizi desteklemeleri. Şanssızlıklar yaşadık. Sakatlıklar oldu. Talihsiz puan kayıpları, penaltılar kaçırdık. İkinci devre birinci devredeki hatalarımızdan ders çıkarıp, bu hataları yapmayarak, üst sıralarda tutunacağız. İnşallah şampiyon olacağız. Taraftarımız da bizi iyi günde kötü günde her zaman desteklemelerini istiyoruz. Taraftarımız özellikle içerdeki maçlarda bize itici güç oldular. Maçları kazanmamız için her şeyi yaptılar. Ama deplasmandaki destekleri bizim için çok daha önemliydi. Her gittiğimiz deplasmanda bize gerçekten çok büyük destek oldular. Benim özellikle unutamadığım kupa maçı olan Trabzonspor karşılaşmasındaki destekleri. Bodrum’da uzun mesafe olmasına rağmen geldiler, desteklediler. Taraftarımız iyi günde kötü günde yanımızda olmaya, bizi desteklemeye çalışıyorlar. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu desteklerini ikinci yarıda da her zaman bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Süper Lig’deki tek yabancı teknik direktör Samsunspor’da

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden 20 takım arasında yabancı teknik direktör tarafından çalıştırılan tek ekip olarak Samsunspor kaldı.

Erdi Demir
SAMSUN-
Son olarak Konyaspor’un, Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ile yollarını ayırmasının ardından Süper Lig’de yabancı teknik direktörün çalıştırdığı tek takım olarak Samsunspor kaldı. Samsunspor haricindeki 19 takımın tamamı yerli antrenörlere emanet edilirken, ligin 8. haftasında kırmızı-beyazlılarda göreve gelen Alman Teknik Direktör Markus Gisdol ise halen Karadeniz temsilcisinin başında bulunuyor.

Galatasaray Okan Buruk’a, Fenerbahçe İsmail Kartal’a, Trabzonspor Abdullah Avcı’ya, Başakşehir Çağdaş Atan’a, Beşiktaş Serdar Topraktepe’ye, Kasımpaşa Sami Uğurlu’ya, Çaykur Rizespor İlhan Palut’a, Alanyaspor Fatih Tekke’ye, Sivasspor Bülent Uygun’a, Antalyaspor Sergen Yalçın’a, Adana Demirspor Hikmet Karaman’a, Kayserispor Burak Yılmaz’a, MKE Ankaragücü Emre Belözoğlu’na, Konyaspor Ali Çamdalı’ya, Gaziantep FK Selçuk İnan’a, Fatih Karagümrük Tolunay Kafkas’a, Hatayspor Volkan Demirel’e, Pendikspor İbrahim Üzülmez’e ve İstanbulspor da Osman Zeki Korkmaz’a emanet edilmiş durumda.

Samsunspor’un başında şu ana kadar lig ve kupada 30 maça çıkan 55 yaşındaki Gisdol, 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Öte yandan kariyerine Almanya’nın Hoffenheim takımında antrenör olarak başlayan Markus Gisdol, daha sonra sırasıyla Hamburg, Köln ve Lokomotiv Moskova’yı çalıştırdı.
Samsunspor ile Markus Gisdol arasındaki sözleşme sezon bitiminde sona erecek.

Okumaya devam et

Spor

Vezirköprülü kızlar Türkiye Şampiyonası’nda

Amasya’da oynanan Voleybol Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği Müsabakaları’nda Samsun’un Vezirköprü Voleybol Takımı final maçında Sivas Voleybol Takımı’nı yenerek bölge şampiyonu oldu.

Hayati Ağca
SAMSUN-
Amasya’da Hamit Kaplan Spor Salonu’nda 25-28 Nisan 2024 tarihlerinde oynanan Yıldız Kızlar Bölge Müsabakaları’nda Vezirköprü Küçük Kız Voleybol Takımı rakipleri Amasya Voleybol Takımı’nı 3-0, Çorum Küçük Kız Voleybol Takımı’nı 3-0, Tokat Voleybol Küçük Kız Takımı’na karşı 3-0, ve Sivas Voleybol Takımı’nı da 3-0 yenerek bölge şampiyonu oldu. Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya’ya, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği Müsabakaları’nı izlemeye giderek sporculara destek verdi. Final maçı sonrası Kaymakam Özgür Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar ve Öğretmenevi Müdürü Hasan Dursun sporcuları Vezirköprü girişinde karşılayarak tebrik ettiler.

Bölge finalisti olan Vezirköprü Küçük Kız Voleybol Takımı 4-11 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda hem bölgeyi hem de Samsun’u temsil edecekler.

Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, yarın Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 20.30 başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak.

Bordo-mavililer, bu sezon kupaya 4. turdan başladı. Bu turda Çorum FK’yı 3-1’le geçen Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı yine aynı skorla eledi. Son 16 turunda ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, çeyrek finalde de evinde Başakşehir’i 1-0 yenerek yarı finalde Fatih Karagümrük ile rakip oldu.

Trabzonspor, 10. kez kupayı müzesine götürmek istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 9 kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nı ilk olarak 1976-1977 sezonunda kazandı. Bordo-mavililer, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20 sezonunda kupa sevinci yaşadı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.