Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Hüseyin Eroğlu: Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak” dedi.

Berkay Yıldız
SAMSUN-
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda da kendi sahalarındaki gibi iyi oynadıklarını belirten Eroğlu, “Bu maç puan tablosundaki birinci ve ikinci sıradaki takımların karşılaşması olacak. Biz tabii ki her maç olduğu gibi bu maça da kazanmak için hazırlanıyoruz. Tabii ki rakibimizin kadrosuna ve gücüne saygı duyuyoruz ama biz de çok güçlü bir takımız. Kendi sahamızda seyircimizin önünde oynamak bizim için bir avantaj sağlıyor ama deplasmanda da seyircilerimizin bu desteği bize yine de iyi hissettiriyor. Deplasmanda da aslında kendi sahamız gibi oynuyoruz. Sahanın içerisindeki performansımız takımımızın sahada ortaya koyduğu yüksek performans bize zaten avantaj sağlıyor. Taktik, disiplin, oyun formasyonu, bunların hepsi birleştiğinde çok güçlü bir takım haline geliyoruz. Bunu gidip sahada yansıtmamız gerekiyor ki başarılı bir şekilde istediğimiz gibi geri dönelim. Rakibin analizini yapıyoruz. Kendi güçlü yanlarımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Her hafta bizim için oyun gücünün bizi hedefe giderken çok önemli bir yere getireceğini biliyoruz. Hep söylediğim bir şey vardır. Sistemimiz, oyuncuların bireysel performansı, bunlar tabi ki önemli şeylerdir ama asıl önemli olan takımın performansını sahaya güçlü bir şekilde yansıtmak. Hazırlıklarımız galibiyet üzerinedir. Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak” dedi.

“Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacak”

Yeni transfer Moussa Guel’in şu anda uyum sürecinde olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Harris, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın ve Şener Kaya sakat oldukları için bireysel çalışıyorlar. Onlar büyük ihtimal bu haftada olmayacaklar. Geçen haftadan sadece sarı kart cezalısı olarak oynamayan Laura aramıza katılacak. Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacağını zaten biliyoruz. Kadro derinliğimiz artacağı için. Şu an her oyuncumuzu maçı kazanmak için hazırlamaya çalışıyoruz. İyi bir oyuncu grubuna sahibim. Onlar da bu anlamda çok özverililer ve ne söylesek yapmaya çalışıyorlar. Bizim için çok önemli bir durum bu. Sistemin başarısı bizi zaten bugünlere kadar getirdi. Oyuncuların performansı bu sistemi devam ettirecek olan detaydır. Guel aramıza yeni katıldı. Geçen hafta 1 antrenmana katılmıştı ve maçta da bizimle birlikteydi. Devre arasında başka bir ülkeden gelip buraya geldiğinde hemen yüksek performans ortaya koymak kolay değildir. Şu an Guel ile uyum süreci çözülüyor. Her oyuncudan olduğu gibi ondan da verim almaya çalışacağız. Onu da geliştirmeye çalışacağız. Çünkü onlar bunun için buraya transfer oluyorlar. Biz de takım başarısı için her oyuncunun gelişimine en iyi şekilde katkı vermek zorundayız” diye konuştu.

“Yakın zamanda inşallah aramıza katılan oyuncular olacaktır”

Şampiyonluk yürüyüşünde takıma güç katacak oyuncular alacaklarını belirten Eroğlu, “Başkanımız transferlerle ilgili gerekli açıklamayı bu hafta medyaya yaptı. Şu an transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer süreci devam ettiği müddetçe tabii ki transferle alakalı çalışmalarımız devam edecektir. İhtiyacımız olan bölgelere başkanımızla, yönetim kurulumuzla zaten paylaştığımız isimler üzerinden gidiyoruz ama şu an bazı şeyler kolay olmuyor. Samsunspor’a gelecek oyuncu ihtiyacımız olan oyuncu olmak zorunda. Tabii ki bir sürü isim dolaşabiliyor ama devre arasında ihtiyacımız olmayan oyuncuyu almakta çok doğru değildir. Bizimle birlikle olup katkı sağlayacak, şampiyonluk yürüyüşümüzde bize güç katacak oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Süreç devam ediyor ama bunları bulmak kolay olmuyor. Görüştüğümüz oyuncuklar var ancak anlaştığımız net bir isim yok. Görüştüğümüz oyuncularda gizli kalıyor. Biliyorsunuz Samsunspor ismi duyulunca olay farklı boyuta da gidebiliyor. Bu anlamda başkanımız transferleri gizli tutarak yapmaya çalışıyor. Yakın zamanda inşallah aramıza katılan oyuncular olacaktır” şeklinde konuştu.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Süper Lig’de 31. haftanın hakemleri açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.

İSTANBUL-
Trendyol Süper Lig’de 31. hafta heyecanı 2 Nisan Salı, 3 Nisan Çarşamba ve 4 Nisan Perşembe günü oynanacak mücadelelerle yaşanacak. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) internet sitesinden duyuruldu. Buna göre Galatasaray – Hatayspor maçında Ali Şansalan, Fenerbahçe – Adana Demirspor mücadelesinde Arda Kardeşler ve RAMS Başakşehir – Beşiktaş karşılaşmasında da Zorbay Küçük düdük çalacak.

Süper Lig’de 31. hafta maçlarının hakemleri şöyle:
2 Nisan Salı
17.00 İstanbulspor – Çaykur Rizespor: Alper Akarsu
20.30 Galatasaray – Hatayspor: Ali Şansalan
20.30 Gaziantep FK – Alanyaspor: Ümit Öztürk
20.30 Antalyaspor – MKE Ankaragücü: Çağdaş Altay

3 Nisan Çarşamba
17.00 Sivasspor – Fatih Karagümrük: Turgut Doman
20.30 Konyaspor – Trabzonspor: Atilla Karaoğlan
20.30 Kayserispor – Kasımpaşa: Ömer Faruk Turtay
20.30 Fenerbahçe – Adana Demirspor: Arda Kardeşler

4 Nisan Perşembe
20.30 Samsunspor – Pendikspor: Bahattin Şimşek
20.30 RAMS Başakşehir – Beşiktaş: Zorbay Küçük

Okumaya devam et

Spor

Montella, Avusturya maçına 9 değişiklikle çıktı

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, dört gün önce Macaristan ile oynanan hazırlık maçının 11’inden 9 değişiklik yaparak Avusturya karşısına çıktı.

Uygar Aydın
VİYANA-
A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında Ernst Happel Stadyumu’nda Avusturya ile karşılaşıyor. Ay-yıldızlılarda Teknik Direktör Vincenzo Montella, dört gün önce Puskas Arena’da Macaristan ile oynanan özel maçın 11’inden 9 değişiklik yaparak Avusturya karşısına çıktı. İtalyan çalıştırıcı, bir önceki mücadeleye 11’de başlayan Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu’na, bu müsabakada da görev verdi.

Milli takım, Avusturya maçına şu 11’le başladı:

“Uğurcan Çakır – Mert Müldür, Merih Demiral, Kaan Ayhan, Cenk Özkacar – Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler – Kenan Yıldız.”

Arda Güler milli takımda ikinci kez 11’de

İspanya La Liga’da Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki futbolcu Arda Güler, milli takım kariyerinde ikinci kez bir maça 11’de başladı. Arda, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda 16 Haziran 2023 tarihindeki Letonya mücadelesiyle ay-yıldızlı formayı 11’de ilk defa sırtına geçirmişti.

Arda, ayrıca Avusturya müsabakasıyla birlikte altıncı kez A Milli Futbol Takımı için mücadele etti.

Merih Demiral 5 maç sonra 11’e döndü

Ay-yıldızlı takımda Merih Demiral, yaşadığı sakatlık sonrası 5 maç sonra 11’de kırmızı-beyazlı formayı giydi. Son olarak Euro 2024 Elemeleri D Grubu’nda 8 Eylül 2023 tarihinde oynanan Ermenistan karşılaşmasına 11’de başlayan Merih, söz konusu mücadeleden dört gün sonra Japonya maçında ise oyuna sonradan dahil olmuştu.

26 yaşındaki futbolcu, bu süreçte Avrupa şampiyonası elemelerinde Hırvatistan, Letonya, Galler müsabakalarını kaçırırken, Almanya ve Macaristan’la oynanan hazırlık maçlarını kaçırdı.

Okumaya devam et

Spor

Egeli Down sendromlu cimnastikçi Selin Durgut, dünya üçüncüsü oldu

Antalya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda, Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencisi milli sporcu Selin Durgut, labut, top ve kurdelada 3 bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü oldu.

İZMİR-
Ege Üniversitesi Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencisi milli sporcu Selin Durgut, Antalya’da düzenlenen Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları’nda; labut, top ve kurdelada 3 bronz madalya kazanarak dünya üçüncüsü oldu. Milli sporcu Selin Durgut’u başarısından dolayı tebrik eden Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Down sendromluların olimpiyatı olarak adlandırılan Trisome Oyunları’nın ikincisi ülkemizde Antalya’da düzenleniyor. Down sendromlu çocuklarımızın spor alanındaki başarılarını görünür kılan bu organizasyonda üniversitemiz Emel Akın Meslek Yüksekokulu öğrencisi milli sporcu Selin Durgut da yer alıyor. Özel sporcumuz, Down Sendrom Spor Oyunları 2024 ritmik cimnastik müsabakasında üç ayrı dalda üçüncülük elde ederek bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.