Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

MHP’li Taşdoğan: 6’lı masa teröre teslimiyet vadediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ‘Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun’ programı nedeniyle MYK üyeleriyle birlikte Gümüşhane’ye geldi.

Uğur Aydın
GÜMÜŞHANE-
“Adım Adım 2023 Ahilerle Gününüz Bereketli Olsun” programı nedeniyle partililerle bir araya gelen MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde 6’lı masa tarafından yayınlanan ortak mutabakat metnini de eleştiren MHP’li Taşdoğan, “Karşımızda bir ‘Zillet İttifakı’ oluştu. Onun hakkında çok konuşmaya gerek yok, ne olduğunu görüyorsunuz. Türkiye’ye ne vadediyorlar? Geçen vaatlerini yayınladılar, teröre teslimiyet vadediyorlar. Ne diyor? KHK’yla atılanları FETÖ’cülerle PKK’lıları, DHKP-C’lileri yeniden iade edeceğini söylüyor. Türkiye’yle ilgili uluslararası güçlere teslimiyetten bahsediyor. Beyefendi Davos’a gidiyor, Türkiye’yi şikâyet ediyor. Biri diyor ki 6’mız birden kabul etmezsek seçime gideriz; kaos vadediyor, terörizm vadediyor, Türkiye’yi durağanlaştırmaktan bahsediyor. Türkiye’yi Cumhuriyet öncesine çevirmekten bahsediyorlar. Seçime 100 gün kalmış, bir adayları yok. Türkiye’yi bunlara mı teslim edeceğiz? Milli iradeyi bunlara mı teslim edeceğiz? Bunlara teslim etmemek için ekonomik şartlardan dolayı kızgın veya başka sebeplerden kızgın, üzgün vatandaşlarımız varsa ulaşıp anlatın ve bunlara Türkiye’yi teslim etmeyin. Hep beraber çok güçlü bir Türkiye’ye ihtiyacımız var. Bu anayasa 1982 Anayasası, Kenan Evren’in çıkardığı bir Anayasa. MHP’de diğer partiler de bu Anayasa’dan memnun değiller. O zaman Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu bize verin; biz 48 vekille bunu yaptık, bize 148 vekil yapın ne yapacağımızı seyredin, 248 yapın ne yapacağımızı hayal edin. Böyle bir tabloyla karşı karşıyayız. Genel Başkanımızın tabiriyle kararımız belli, adayımız net diyoruz” ifadelerini kullandı.

“Devlet Bahçeli Gümüşhane’ye ayrı bir muhabbet besliyor”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gümüşhane’yi çok önemsediğinin altını çizen MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, “Liderimiz Devlet Bahçeli, Gümüşhane’ye gelirken emir ve talimatlarını almak için yanına uğradığımızda Gümüşhane deyince gözlerinin ışıldadığını ve Gümüşhane’yi ne kadar muhabbetle sevdiğini karşısındakine hissettiriyor. Onun için bugün burada a takımından 4 arkadaşıyla birlikte sizinle beraberiz. Bizim burada bulunma amacımız, Türkiye yeni bir yüzyıla, ikinci bir yüzyıla giriyor; biz buna Türk ve Türkiye Yüzyılı diyoruz, lider ülke Türkiye diyoruz. 2023’e girerken tıpkı Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’dan Cumhuriyet’i birinci gününde kurarken, Amasya, Sivas, Erzurum, Ankara ve İzmir gibi adım adım yürüdüğü; 1919’dan 1923’e adım adım yürüdüğü gibi biz de buradan aldığımız şevkle 2023’e adım adım yürümeye karar verdik. İlk olarak bölge toplantıları yaptık, daha sonra il il Türkiye’yi gezdik. İl İl Anadolu Adım Adım 2023 programıyla beraber MYK üyelerimiz ve partililerimizle beraber ülkemizin her köşesine giderek gidilmedik yer bırakmadık. Sonra ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantılarına devam ettik. Arkasından Köyüm Benim projesiyle devam ettik ve bugün de Ahi Evran’dan kökünü alan esnafımızın Ahilik nedeniyle esnafımızı ziyaret etmek için buradayız. Gördüğünüz gibi biz milletimizle kucaklaşıyoruz, milletimizle gelecek yüzyıla Türkiye’yi hazırlamak istiyoruz. Diğerlerinin nerede hamburger yiyerek hazırlandığını zaten seyrediyorsunuz” dedi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

KAAN ULU
ANKARA-Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı. Saat 16.30’da başlayan toplantıda bakanların kendi alanları ile ilgili sunum yapacağı belirtildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.(DHA)

Okumaya devam et

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 201 Vakıf Eseri Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın açıklamalarından satır başları

– (İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları)15 bini çocuk 35 bin kardeşimizin hayatına kast edenlerin hukuk önünde hesap vermesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Dünya’nın neresinde olursa olsun mazlumlara ve mağdurlara destek olan herkesi, tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum. 

İçimizdeki kimi işgüzarlar bunu görmese veya gördükleri halde çarpıtsalar da devletiyle, vatandaşıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biridir. 

Eski Türkiye manzaralarını milletimize tekrar yaşatmamakta kararlıyız. Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz hataların, varsa ihanetlerin inşallah bundan sonra üzerine çok daha kararlı bir şekilde gideceğiz.

Okumaya devam et

Siyaset

YSK Başkanı Yener: Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener: Seçim süreci içerisinde tüm veriler siyasi partilerimizle paylaşılmıştır. Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır. 31 Mart Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde katılım oranı %78.12 olarak gerçekleşti.

YSK Başkanı Ahmet Yener: Yapılan itirazlar sonucunda Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı, Şanlıurfa Hilvan ilçelerinde seçimler yenilenecektir.30 büyükşehir belediye başkanlığından CHP 14, AKP 12, DEM Parti 3, YRP 1 belediye başkanlığı kazandı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.