Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Motosikletli narkotik polisinin şehit olmasıyla ilgili çekicinin sürücüsü tutuklandı

Samsun’da kazada motosikletli narkotik polisinin şehit olması ve bir polis memurunun da yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan çekici sürücüsü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Muhammer Ay
SAMSUN-
Kaza, Samsun’un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi’nde Atatürk Bulvarı YEDAŞ kavşağında dün akşam saat 22.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Mustafa Ata Traş (43) idaresindeki 55 SJ 967 plakalı polis motosikleti, ters yola giriş yapan Hasbi Can Duran yönetimindeki 55 NFR 78 plakalı çekici ile çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü polis memuru Mustafa Ata Traş ile yanında bulunan polis memuru İsmail Eken (39) yaralandı. Ağır yaralanan Mustafa Ata Traş kaldırıldığı özel hastanede şehit oldu. Yaralanan diğer polis memuru Mustafa Eken ise Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Çekici sürücüsü Hasbi Can Duran, polis tarafından gözaltına alındı. Denizevleri Polis Merkezindeki işlemleri tamamlanan Duran, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Hasbi Can Duran tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

İftar için ekmek alan şahıs otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi

Denizli’de iftar için ekmek aldıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen şahıs, bir otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

Fadıl Kösedağ
DENİZLİ-
Kaza, Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi Ali Marım Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Alaeddin Cunkuş (59) iftar için ekmek aldıktan sonra yolun karşısına geçmek istediği esnada Hayrullah Y. (22) idaresindeki 34 RZE 87 plakalı Opel marka otomobilin çarpması ile metrelerce savruldu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cunkuş’un yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından talihsiz adamın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, Cunkuş’un yakınları acılı haberi alır almaz olay yerine geldi. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğı kazada ölen Cunkuş’un belediyenin fen işleri biriminde çalıştığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Okumaya devam et

Asayiş

Başkan adayı gençlerle halay çekerken, VIP makam minibüsü alev alev yandı

Bursa’da gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı’nın park halindeki makam minibüsü bir anda alev aldı. Elektrik kontağından çıkan yangına müdahale etmek isteyen vatandaşlar facianın eşiğinden dönerken, Subaşı, “Halaya katılayım dedim, 5 dakika sonra araç yandı” dedi.

Ahmet Burak Öztürk – Mesut Güleç – Ercan Vardar
BURSA-
Merkez Osmangazi ilçesi Santral Garaj Mahallesi’ndeki meydanda etkinlik yapan gençleri ziyaret eden Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atilla Subaşı, makam aracından indi. Gençlerle bir araya gelen Subaşı, nevruz kutlamaları için halaya katıldı. Fakat kısa bir süre sonra geldiği VİP makam aracı alev almaya başladı. Programa katılan vatandaşlar yangına müdahale etmek istese de araçta zaman zaman patlamalar meydana geldi. Canlarını zor kurtaran çevredekiler durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri facianın önüne geçti.

Yapılan ilk incelemelere göre yangının elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, vatandaşların faciadan döndüğü araç yangını kameraya anbean yansıdı.

“Halay çekeyim dedim, 5 dakika sonra araç yandı

Soğutma çalışmalarının tamamlamasının ardından açıklama yapan başkan adayı Atilla Subaşı, “Buraya seçimler çalışmaları çerçevesinde her belediye başkanı gibi gençlerin etkinliğine geldik. Tam halaya katıldım, biz programdayken aracın alev aldığını fark ettik. 5 dakikada nasıl bu araç yanabilir” şeklinde konuştu.

Okumaya devam et

Asayiş

Samsun’da cami küle döndü

Samsun’un Bafra ilçesinde çıkan yangında cami küle döndü.

Ahmet Şükrü Uluçay
SAMSUN-
Olay, ilçeye bağlı Ağcaalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ortamahalle Camii’nde sabah saatlerinde elektrik nedeniyle yangın çıktı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürerek kontrol altına alırken, cami tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Ramazan ayında mahalle camisiz kaldı

Mahalle sakinleri, yangın nedeniyle mahalle camisinin küle döndüğünü, Ramazan ayında mahallenin camisiz kaldığını belirterek, bu konuda yardım beklediklerini belirttiler. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.