Siyaset

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: AK Parti siyaseti, millete hizmetkar olma siyasetidir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret etti.

Hüseyin Tokmak
BALIKESİR-
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Balıkesir İl Başkanlığını ziyaret ederek, burada partililerle bir araya geldi. Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda; AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe belediye başkanları ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Toplantı öncesi söz alan AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı Balıkesir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başaran, “Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz Başkanım. Başkanımız bugün yerel seçimlere yönelik teşkilatlarımızı ve belediyelerimizi ziyaret ederek onları motive etme noktasında bir çalışmaları olacak. Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. İnşallah çok kıymetli Başkanımız, duayen bir isim. 1999 yılından 2019 yılına kadar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak milletimize büyük hizmetleri olan bir isim. Müthiş bir başarı. Şimdi de Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız olarak hizmetlerine devam ediyor. Başarılarına yenilerini eklemek için var gücüyle çalışıyor. Kendilerini tebrik ediyor ve vazifelerinde muvaffakiyetler diliyorum. Şehrimizdeki faaliyetlerinin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan diliyor ve tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Yılmaz: “AK Parti siyaseti ülke demokrasisine büyük bir boyut kazandırdı”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise konuşmasında, “AK Parti’nin siyasete bakışını ve hizmet odaklı çalışmalarına” değindi. Yılmaz, “Biz AK Parti’yiz, büyük bir aileyiz. İşte AK Parti’nin farkı budur. Bizler sürekli böyle teşkilatlarımızla, partimizin mensuplarıyla göz göze gelmeyi seven, böyle bir tercihi, böyle bir geleneği olan, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve öğretileriyle hareket eden bir partinin mensuplarıyız. Biz birbirimizle göz göze gelmeyince, dirsek temasında olmayınca kendimizde eksiklik hissediyoruz. Siz de biliyorsunuz, buradan bir kez daha tekrarlayacağım. AK Parti siyaseti hakikaten ülke demokrasisine büyük bir boyut kazandırdı. Çok büyük bir siyasi kimlik kazandırdı. Siyasetin de siyasi kimliği vardır. 2001’de kurulmuş olan, Cumhurbaşkanımızın kurduğu bu siyasi hareket, Türkiye’de bir siyasi kimlik oturtmanın yanı sıra dünya siyasetine de yeni bir anlayış getirdi. Dünya demokrasilerinde adından bahsedilen, örnek alınan bir siyasi hareket haline geldi” ifadelerini kullandı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler