Genel

MAHALLESİNE HİZMET İÇİN KOLLARI SIVADI

Samsun İlkadım İlçesi Karasamsun Mahallesi Muhtar Adayı Eda Korkmaz, mahallenin çehresini değiştireceğini söyledi

İLKADIM-Samsunlu işletmeci Eda Korkmaz, yaşadığı ve gelişimine katkıda bulunduğu Karasamsun Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu açıkladı.

22 yıllık evli 4 çocuk annesi Eda Korkmaz, Karasamsun Mahallesi’nde açtığı işyerleri ile dikkat çekiyor. Mahallelinin talebiyle aday olan Eda Korkmaz, muhtarların ülke için vazgeçilmez olduğunu, mahalle ve köylerin bu çileli insanların girişimiyle geliştiğini veya hiç çalışmayarak olduğu yerde saydığını dile getirdi.

Karasamsun Mahallesi’ni geliştirmek için aday olduğunu kaydeden Eda Korkmaz, seçilmesi halinde öncelikle Bölge Sağlık Ocağı’nın yapılması için canla başla çalışacağını kaydetti. Korkmaz şunları söyledi:

“Mahallemizin Hanımlar Konağına da ihtiyacı var. Yolların düzenlenmesi gerekiyor. Bütün sokaklarımız yeşillendirilmeli. Kişisel beceri kursları ile vatandaşlarımız özellikle gençlerimiz hayata hazırlanmalı. Çocuk parklarına mobese konulması ise ayrı bir önem arzediyor. İhtiyaç sahipleri de devletimizin imkanlarından tarafsız bir şekilde yararlanmalı. Öncelikle bu konuların çözümü başta olmak üzere mahalle sakinlerimizle elele vererek birlik içinde çözüm odaklı nolarak çalışacağım. Devletimizin kurumları nezdinde gerekli adımları atarak mahallemizin insanlarımıza yakışır, yaşanabilir bir mahalle olması için mücadele edeceğim.”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler