Siyaset

Binali Yıldırım: Terörle mücadeleyi tartışmaya açamayız

Kızılay tarafından 81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında Manisa’ya yaptırılan Şehit Vedat Öz Özel Eğitim Anaokulu, Türk Devlet Teşkilatları Aksakallılar Heyet Başkanı Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katılımıyla gerçekleştirildi. Binali Yıldırım, “Manisa, işgali görmüş kurtuluşu da görmüş bir şehirdir. Manisa’da bölücüleri cesaretlendirecek imalar, tutumlar, davranışlar misliyle karşılık bulur, konumunuz ne olursa olsun” dedi.

Sadık Cangel – Aykut Yeniçağ
MANİSA-
Türk Kızılay’ının 81 İl 81 Anaokulu Projesi kapsamında Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde yaptırılan Kızılay Şehit Vedat Öz Özel Eğitim Anaokulu düzenlenen törenle eğitim öğretime başladı. Açılışa Türk Devlet Teşkilatları Aksakallılar Heyet Başkanı Binali Yıldırım, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Manisa Valisi Enver Ünlü, AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Şehit Vedat Öz’ün annesi Bilgen, Babası Şefik Öz ile yeğenleri, bürokratlar, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kızılay’ın 81 İl 81 Anaokulu Projesi ve Şehit Vedat Öz’ün hayatının anlatıldığı kısa tanıtım filmlerinin ardından açılış konuşmasını yapan Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, “Bu projemiz eğitime yatırım projesidir. Sadece bir ile değil 81 ilin tamamına faydalanma fırsatı verecek bir yatırım. İşbirliğine yapılan bir yatırım. Bu projeler çok kıymetli. Geleceğe olan yatırım bunlar. Buradaki çocuklar, devletini, milletini seven, anne babasına hayırlı çocuklar olarak yetişecekler. Burada şehidimizin de anısı var” dedi.

Bahadır Yenişehirlioğlu yaptığı konuşma öncesi şehit ailesini selamlayarak, Semiha Yıldırım’a yönelik şu ifadeleri kullandı: “İyilikte yarışmak inanılmaz güzel. Türkiye’nin her yerinde böyle hayra vesile olmanız önünüzde saygıyla eğilmeyi gerektirir.”

Manisa Valisi Enver Ünlü ise Manisa’ya kazandırılan okul için emeği geçenlere teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise büyükşehir belediyesi olarak her zaman eğitime destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler