Ekonomi

Petrol Ofisi, Automechanika İstanbul Fuarı’nda yerini aldı

Petrol Ofisi Madeni Yağlar, otomotiv endüstrisinde dünyanın en büyük fuarlarından Automechanika İstanbul’da ziyaretçilerle buluştu. Başta Maxima ve Maximus olmak üzere ihracat ürünleri ile fuara katılan Petrol Ofisi Madeni Yağlar standı, fuarın en çok ilgi gören stantları arasında yer aldı.

İSTANBUL-Türkiye’nin lider uluslararası otomotiv endüstrisi fuarı konumundaki Automechanika İstanbul, bu yıl 35 ülkeden bin 450 firmanın katılımı ile gerçekleşti. Otomotiv satış sonrası endüstrisinin bölgedeki en büyük buluşması olan Automechanika İstanbul’da Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarının 2010’dan beri geleneksel lideri olan Petrol Ofisi Madeni Yağlar da başta Maxima ve Maximus olmak üzere tüm ihracat segmenti ürünlerini tanıttı.

Hem binek hem de ticari araçlar için üstün koruma, kalite ve performans sunan ve sektörün öncü ürünlerinden biri olan Maxima motor yağları fuarda en çok ilgi gören ürünler arasında yer aldı. Fuarda sergilenen Maximus ticari araç yağları da ağır araçlar için geliştirilmiş özel formülü ile dikkatleri üzerine çekti.

Son yıllarda hem yurt içinde hem yurt dışında önemli bir atılım yaparak büyümeye devam ettiklerini söyleyen Petrol Ofisi Grubu Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsü, “Pazar büyürken Petrol Ofisi Madeni Yağlar olarak pazarın üzerinde büyümeye, pazar payı kazanmaya devam ediyoruz. Türkiye’ye ve madeni yağlar pazarının büyüyeceğine güveniyoruz. Bu doğrultuda yatırımlarımıza devam ediyoruz. Geçen yıl Maxima ürününü Adaptech teknolojisiyle yenileyip yeni ambalajıyla piyasa sürmüştük. Bu yıl da ağır ticari araç markamız Maximus için benzer bir yenilik yapacağız. Ayrıca global çapta Chevron Denizcilik ve Texaco ile iş birliği yapıyoruz. Chevron Denizcilik ile iş birliğimiz yaklaşık 10 yıldır sürüyor. İki yıl önce de Texaco’nun tüm üretim ve dağıtım faaliyetlerini üstlendik ve bu iş birliği giderek büyümeye devam ediyor.” dedi.(DHA)


Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler