Siyaset

Bahçeli: Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli‘nin partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmasından satır başları;

– Sayın Cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, herkesle konuşabilir, herkesi dinleyebilir. Bizce hiçbir mahsuru ve sakıncası yoktur. Bizim nazarımızda mahsurlu olan taraf, aslı astarı olmayan söylentilerin, gemiyi azığa alması, saçma sapan iddiaların azgınlaşması, fitnenin kampçılanmasıdır

– MHP ile Cumhur İttifakına sistematik saldırılar icra edilirken diğer yanda emperyalizmin kanlı gündemi, bölücü terör örgütü eliyle temsil ve teşhir edilmektedir. Bir yandan MHP ile Cumhur İttifakını stratejik olarak oyalanması, enerji israfı yaşaması, abuk sabuk siyasi ve hukuk meseleriyle yerinde sayması amaçlanırken diğer yandan güney sınırlamız boyunca özerklik adı altında terör devletinin taşları döşenmektedir. Herkesi uyarıyorum, asıl hedef Türkiye’mizdir. Yakın hedef son yurdumuzdur. Milli birliğimiz, güvenliğimiz, milletimizin huzur ve esenliği tehdit ve tehlikelerle sınanmaktadır.

– CHP, bu pis senaryonun alt yüklenicisi, yerli figüranıdır. ‘DEM derseniz,’ devletin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü dinamitlemek için hazırda bekleyen bölücü fitnedir

– DEM Partili Hakkari Belediye Başkanının hukuk sınırları kapsamında görevden el çektirilmesi ardından geçtiğimiz çarşamba günü silahlı terör örgütünü yönetmek suçundan 19 yıl 6 ay hüküm alarak tutuklanması, Türk devlet ve hukuk onurunun şaşmaz hükmüdür. DEM’in hedefi yöre insanına hizmet etmek değildir. DEM’in hedefi derdimize deva, ihtiyaçlarına çare olmak değildir. DEM’li belediyelerin hemen hepsinde paralel yönetim, PKK’nin sözde komiserleri vasıtasıyla ağırlığı ve gölgesi altındadır.

– 31 Mart seçimlerinde terör örgütü ile ilişkin içinde olan kişileri bilinçli bir şekilde aday gösterenler Türkiye’yi siyasi çalkantıya mahkum etmek istiyor.

– Bölücü terör örgütünün arka bahçesi, asıl sütunu, iradesini ve varlığını Kandil’e bağlamış sözde partinin aldığı oy oranının, sayısının demokrasi ile bağdaştırılması, insanlıkla anılması, herkes bilmelidir ki, buraya dikkat edin; Şehit ile caninin bir görülmesi, kahraman ile hainin bir tutulması kadar korkunçtur.

– Nusayrat Mülteci kampına sözde 4 rehineyi kurtarmak adına saldıran İsrail, 67’si çocuk, 57’si kadın olmak üzere 274 masum Filistinli’yi katletmiştir. Böylece İsrail, soykırım suçuna bir yenisini daha eklemiştir. Bu insanlık dışı saldırıyı lanetliyorum. Ülkemizde geçici koruma statüsüyle bulunan Suriyeli sığınmacıların, gönüllü, güvenli ve onurlu geri dönüşleri kademe kademe sağlanmalı, düzensiz göçün beli kırılmalı ve Geri Kabul Anlaşması sonlandırılmalıdır.

– Bu proje askeri refah seyiyesinin endeks üzerinden hesaplanması ve ailelere gelir desteği projesidir. Bu projenin hayata geçmesi için üzerime parti olarak üzerimize düşen çalışmayı ve hangi kesimden olursa olsun aç, susuz, fukara, hepsiyle kucaklaşmayı hedef alan bir çalışmadır.(DHA)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler