Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Gaziantep’te 9 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan kadın, 36 günlük yaşam savaşını kaybetti

Gaziantep’ in İslahiye ilçesinde, beton mikseri ile minibüsün çarpışmasıyla 6’sı öğrenci 9 kişinin yaşamını yitirdiği kazada ağır yaralanan Emine Yener (47), 36 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kadir ÇELİK
GAZİANTEP-Kaza, 6 Mayıs’ta, ilçeye bağlı Ağabey Mahallesi’nde meydana geldi. Mehmet Göğüş yönetimindeki 27 AJT 348 plakalı beton mikseri, şerit değiştirerek karşı yönden gelen aralarında Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sağlık Bölümü öğrencilerinin de olduğu Latif Örs’ün kullandığı 27 K 5127 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada 6’sı öğrenci 9 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Kazada ağır yaralanan ve Gaziantep Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Emine Yener, dün akşam saatlerinde yaşam savaşını kaybetti. Yener’in cenazesi, otopsinin ardından İslahiye’ye bağlı Yeşilyurt Mahallesi’ne getirildi. Emine Yener, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.(DHA)


Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

2 kızını bıçaklayarak öldüren sanığın akıl sağlığı için istenen rapor beklenecek

Konya‘da kızları Kevser El Salih (17) ve Merve Elhamed’i (15) bıçaklayıp öldüren Yusuf Elhamed’in (56) yargılandığı dava, daha önce istenen akıl sağlığının yerinde olup olmadığı yönündeki raporun beklenmesine karar verilerek ertelendi.

Salih BÜYÜKSAMANCI
KONYA-Suriye uyruklu Yusuf Elhamed, 24 Aralık 2022’de saat 12.30 sıralarında Meram ilçesi Sahibiata Mahallesi Nevruz Sokak’taki evlerinde kızları Kevser El Salih ve Merve Elhamed’i bıçaklayarak öldürdü. Ardından polise giden Yusuf Elhamed, 2 kızını öldürdüğünü itiraf etti. Eve giden polis, 2 kız kardeşin cansız bedenini buldu. Gözaltına alınan Yusuf Elhamed, ilk ifadesinde namus meselesi nedeniyle kızlarıyla tartıştığını ve kendini kaybettiğini, kendine geldiğinde ise 2 kızının öldüğünü fark edip polis merkezine gittiğini söyledi. Elhamed, sevk edildiği mahkemede tutuklandı. Kız kardeşlerin cenazesi, İş Galaman Mezarlığı’na defnedildi. Öldürülen Kevser El Salih’in evli ve 2 çocuğunun bulunduğu, eşi Muhammed El Salih’in ‘Cinsel taciz’ suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi.

‘Alt soy akrabayı kasten öldürme’ suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Yusuf Elhamed, bugün görülen 2’nci duruşmada hakim karşısına çıktı. Yusuf Elhamed, savunmasında, ”Kızlarımı fuhşa alıştırdılar. Damadım Muhammed El Salih’ten şikayetçiyim. Çok pişmanım. Tahliyemi istiyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, Yusuf Elhamed’in, adli tıp kurumundan daha önce istenen akıl sağlığının yerinde olup olmadığı yönündeki raporun henüz mahkemeye ulaşmaması nedeniyle duruşmayı erteledi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

İzmir’de Seçil Erzan vakası; 200 milyon liralık vurgun iddiası

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. hakkında yüksek kar vaadiyle, Karşıyaka Spor Kulübü’nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanın bulunduğu 5 kişiyi 200 milyon lira dolandırdığı ileri sürüldü. Polis, hakkında gözaltı kararı çıkartılan Hatice Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı.

Kadir ÖZEN
İZMİR-Denizbank Bornova Şubesi’nde, yeni bir Seçil Erzan vakası yaşandı. Aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö., iddiaya göre, yüksek kar vaadiyle fonda ve altın alarak değerlendirmek üzere aralarında Karşıyaka Spor Kulübü’nün 3 yöneticisi ile 2 iş insanından yaklaşık 200 milyon lira topladı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

SAMSUN merkezli 3 ilde ‘change’ operasyonu: 30 gözaltı

SAMSUN merkezli 3 ilde düzenlenen ‘change’ operasyonunda, 30 şüpheli gözaltına alındı.

Emre ÖNCEL
SAMSUN-İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, farklı marka ve modeldeki yanmış, hacizli ve enkaz altından çıkarılan ağır hasarlı araçların, motor ve şasi numaraları ile orijinal özelliklerini değiştirip, Bulgaristan’dan getirilen gümrük kaçağı ve piyasa değeri 15 milyon lira olduğu değerlendirilen 29 araçla ‘change’ yapıldığını tespit etti. Dün saat 05.30 sıralarında ‘Nitelikli dolandırıcılık’ , ‘Resmi belgede sahtecilik’ ve ‘Kaçakçılık’ suçlarını işledikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda Samsun’da 22, İstanbul’da 6, Çorum ve Trabzon’dan 1’er şüpheli yakalanıp gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 3 tabanca ve bu tabancalara ait 20 mermi, 23 adet 9,19 milimetre fişek, 1 şarjör, suçtan elde edildiği değerlendirilen 58 bin 800 lira, şüphelilere ait dijital materyaller, 2 araç plakası, noter belgeleri ve araç alım satım işlemlerine ilişkin çok sayıda evrak ile diğer materyaller ele geçirildi. Yakalanan 30 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

Soruşturma sürüyor. (DHA)


Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.