Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Trendyol Yemek’ten çeyrek final için maç menüsü

Trendyol Yemek, A Milli Futbol Takımı’nın 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00’de oynayacağı UEFA EURO 2024 Hollanda-Türkiye çeyrek final maçı için kullanıcıları 23 farklı mutfak kategorisinden yüzlerce yemek seçeneği ile buluşturacak.

İSTANBUL-Maça hazırlanacak kullanıcıların en çok pide ve lahmacunu tercih etmesi bekleniyor. ‘Maçın menüsü’ adaylarında pizza ve hamburger de dikkat çekiyor. İçecek tercihlerinde ise kola, ayran ve su popüler tercihler olarak ön plana çıkıyor.

Platformdan yapılan yazılı bilgilendirmede “Türkiye’nin 81 ilindeki restoran ağı ile ürün çeşitlerini kullanıcılara hızlı teslimat ile ulaştıran Trendyol Yemek, Trendyol Hızlı Market ve su hizmetiyle birlikte Trendyol Go uygulamasında. Kullanım kolaylığı sağlayan tasarımı ile Trendyol Go, kullanıcıları aradıkları yemek seçenekleri ve restoranlarla buluşturuyor. Kampanyaları ve her güne özel indirimleri kullanıcılara sunan Trendyol Go uygulaması mobil cihazlara indirilebiliyor” denildi.(DHA)

Spor

Dursun Özbek: Ben bir Galatasaraylı olarak bu prangadan çıkmak istiyorum

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “UEFA devamlı tepemizde. Negatif öz sermaye durumundayız şu anda. Bunu düzeltin diyorlar bize. Yapamazsak büyük ihtimalle cezaya muhatap olacağız. Bunu düzeltmenin yolu da alacağımız hasılat paylaşımı modelinde alacağımız avanstan geçiyor. Biz öyle bir kültürden geliyoruz ki esareti, pranga altında olmayı hiçbir zaman kabul etmemiş bir neslin insanıyız. Ben bir Galatasaraylı olarak bu prangadan çıkmak istiyorum” dedi.

İSTANBUL-Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun gayrimenkul projelerine ilişkin yetki talep edeceği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenleniyor. Toplantıda konuşan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, “Erkek Futbol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında kazandığı şampiyonluğun ardından 100’üncü yıl Süper Kupası’nı da kazanarak bizi gururlandırdı. Bu başarılarda emeği olan herkese teşekkürlerimi gönderiyorum. Cumhuriyetin yeni yüzyılına başlarken de şampiyon olduk. Seneye 25’inci şampiyonluğumuzu kazanacağız, 5’inci yıldızımızı göğsümüze takacağız. Bizim hayallerimiz var. Ulaşmak istediğimiz Avrupa şampiyonlukları var. Galatasaray’ın olduğu yerde her zaman başarı var, bu geleneği sürdürmek için çalışacağız. En iyi oyuncuları kulübümüz için en doğru koşulda transfer edeceğiz. Kimsenin endişesi olmasın. Amacımız Galatasaray’ın çıkarlarını korumak ve 1 lirasını bile boşa harcanmamasını sağlamak. Kadın Futbol Takımımız, kısa süre önce kurulan profesyonel ligde ilk kupasını aldı. Bu başarının yıllar boyu devam edecek büyük başarıların ilk adımı olacağına inanıyorum. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı maçlarda da kendilerine başarılar diliyorum. Bu akşam çok önemli bir maç var. Milli takımımız yarı final için Hollanda ile oynayacak. Galatasaray’ın verdiği katkının ne kadar büyük olduğunu orada görüyoruz. İnşallah maçı alacağız” diye konuştu.

“BANKALAR BİRLİĞİ ANLAŞMASINDAN ÇIKIP KULÜBÜMÜZ İÇİN GÜÇLÜ FİNANSMAN YAPISINI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Seçim sürecinde önümüzdeki dönemde yapmak istediklerini anlatmaya çalıştığının altını çizen Özbek, “Bugün, bu hedefe ulaşmak için, önemli aşamalardan birisi için sizden yetki istemekteyiz. Amacımız, bugün her üyemizin konuyla ilgili soru işaretlerinin kalmayacağı şekilde buradan çıkmasını sağlamaktır. Galatasaray hepimizin, iyiye, doğruya hep birlikte ulaşmak istiyoruz. Almak istediğimiz yetkilerle temel amacımız Galatasaray’ı güçlü bir mali yapıyla rekabet ettiği her branşta sürdürülebilir bir sportif başarıya ulaştırmak. Bunun için Bankalar Birliği anlaşmasından çıkıp kulübümüz için güçlü finansman yapısını oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“ADA, GALATASARAY’IN MALIDIR”

Başkan Özbek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Galatasaray Adası, 1957’den beri toplam 6 bin 500 metrekare. Bunun yaklaşık 2 bin 500 metrekaresi Galatasaray Spor Kulübü’ne ait, geri kalanı Milli Emlak’ın malı. 1957’den beri imar planı yapılmamış, yasal hale gelmesi ihmal edilmişti. 2022 yılındaki seçimleri müteakip, göreve geldiğimiz adanın sizlere hizmet vermesi için önemli bir kısmının tadilatını yaptık ve sizlere hizmete açtık. Yapılan çalışmanın finansmanını da yönetim kurulu kendisi üstlendi. Adanın tapularını Galatasaray’a kazandırdık. Artık göğsümüzü gere gere söyleyebiliriz; ada, Galatasaray’ın malıdır. İmar planımızı da yaptık. Projelerimiz hazır. Kısa bir sürede inşaat ruhsatını alıp orada kalan 2’nci fazın inşaatına da başlayacağız. Yaklaşık bin metrekarelik bir etkinlik alanı ve buna hizmet edecek alanların da projesini yaptık ve Boğaziçi İmar’da duruyor. Adayı artık sadece Galatasaray’ın genel kurul üyelerine ve onların misafirlerine hizmet veren, yüzde yüz Galatasaray’ın malı olan bir hale getirmek istiyoruz. Bunun için sizlerin desteği çok önemli. Burada yaklaşık 95 milyon TL üstyapının maliyeti tutuyor. Altyapıyı da katınca toplamda 125-126 milyon TL gibi bir harcama yapmak zorundayız.”(DHA)

Okumaya devam et

Gündem

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’te çeyrek finalde

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Son 16 Turu’nda Avusturya’yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Türkiye’ye turu getiren golleri 1 ve 58’inci dakikada Merih Demiral kaydetti. Avusturya’nın tek golü ise 66’ncı dakikada Gregoritsch’ten geldi. Bu sonucun ardından Türkiye, çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti. Avusturya ise turnuvaya veda etti.

Olgucan KALKAN
ALMANYA-1’inci dakikada milliler öne geçti. Arda’nın sağ kanattan kullandığı korner sonrasında Avusturya savunmasının uzaklaştıramadığı top altıpasın hemen dışında Merih’in önünde kaldı. Merih’in sol ayakla yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak ağlara gitti: 0-1.

5’inci dakikada Avusturya gole yaklaştı. Sol kanattan kazanılan kornerde Schmid ortaladı. Kaleye paralel giden topa arka direkte müsait durumdaki Baumgartner dokunamadı, Merih Demiral topu kornere gönderdi.

25’inci dakikada sol kanattan kazanılan kornerde Arda Güler ortasını yaptı. Ön direkte Merih Demiral’ın kafa vuruşunda top üstten az farkla auta çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı Türkiye’nin 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

51’inci dakikada Posch’un pasıyla savunma arkasına sarkan Arnautovic’in vuruşunda açıyı iyi kapatan Mert Günok gole izin vermedi.

59’uncu dakikada Türkiye farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan Arda Güler’in kullandığı köşe vuruşta ön direğe gelen topa iyi yükselen Merih Demiral’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-2.

66’ncı dakikada Avusturya farkı 1’e indirdi. Sağ kanattan Sabitzer’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası üzerine gelen topu Posch arka direğe doğru kafayla gönderdi. Gelen topa Gregoritsch dokundu ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-2.

90+4’üncü dakikada savunmada topu kapan Ferdi Kadıoğlu, topla birlikte kat ederek savunma arkasına sarkan Barış Alper Yılmaz’ı gördü. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Barış, rakibini geçtikten sonra ceza sahası içinden sert vurdu. Bu pozisyonda kaleci Pentz, meşin yuvarlağı çıkardı.(DHA)


Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor, Cihan Çanak’ı renklerine bağladı

Trabzonspor‘da yeni transfer Cihan Çanak ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Nurgül GÜNAYDIN
TRABZON-Transfer dönemine hızlı başlayan Trabzonspor‘da yeni transfer Cihan Çanak için imza töreni düzenlendi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ekşi, “Evladımıza, evine hoş geldin diyoruz. Belçika’da, Ümit Milli Takımımızda önemli başarılara imza attı. Çok yönlü bir futbolcu, burada da çok başarılı olacağına hepimiz yürekten inanıyoruz. Hedefi büyük olduğu için, büyük Trabzonspor’a geldi” dedi.

“TRABZONLUYUM, TRABZONSPORLUYUM”

Küçüklükten beri olmayı istediği yerde olduğunu ifade eden Cihan Çanak ise, “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Çok sevdiğim bir takımdan teklif aldığımda çok mutlu oldum. Hedefim Trabzonspor’la şampiyon olmak, kupalar kazanmak” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cihan Çanak, 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı. Oyuncu önümüzdeki sezon ’61’ numaralı formayı giyecek.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.