Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Tartıştığı taksi şoförünü boynundan bıçakladı

Bursa’da müşteriyle tartışma yaşayan taksici boynundan bıçaklandı. Polis kayıplara karışan şüpheliyi ararken, hastaneye kaldırılan taksi şoförünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Ahmet Burak Öztürk
BURSA-
Olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Kurtuluş Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Halil İbrahim Acar, yol üzerinden aldığı bir müşteriyle para nedeniyle tartışmaya başladı. İkili seyir halindeyken bir anda kavgaya tutuşunca, müşteri olarak binen şüpheli taksi şoförü Acar’ı boynundan bıçakladı. Durumu gören çevredekiler hemen yaralı taksicinin yardımına koşarken, şüpheli ise olay yerinden koşarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adamı hemen Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk ederken, polis ise kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Öte yandan hastaneye kaldırılan adamın hayati tehlikesinin ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Öğretmen, kopya çekerken yakaladığı öğrencisi tarafından bıçaklandı

Elazığ’da 8’inci sınıf öğrencisi A.B. sınavda kendisini kopya çekerken yakalayan öğretmeni A.K.’yi koridorda bacağından bıçakla yaraladı. A.K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, A.B. gözaltına alındı.

TAMER ÖREN
ELAZIĞ-Olay, merkez Akpınar Mahallesi’nde Limak Ortaokulu’nda meydana geldi. 8’inci sınıf öğrencisi A.B. mazeret sınavında öğretmeni A.K. tarafından kopya çekerken yakalandı. Sınav kağıdı elinden alınan A.B. sınıfı terk ederek okul koridorunda beklemeye başladı. Sınav bitiminde A.K. öğretmenler odasına doğru giderken koridorda A. B. tarafından bıçaklandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. A.K., ilk müdahalesinin ardından tarafından Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. A. K.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi, A.B. ise gözaltına alındı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

İntihar eden komiser yardımcısı ile öldürdüğü eşi ve 2 çocuğu toprağa verildi

Ankara’da intihar eden komiser yardımcısı Veysel Öztürk (33) ile öldürdüğü eşi Hasret (33) ile çocukları Nisanur (15) ve Mustafa Öztürk’ün (13) cenazeleri, Yozgat’ta toprağa verildi.

Harun GÖKÇEOĞLU/
YOZGAT-Hatay Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan komiser yardımcısı Veysel Öztürk, dün sabah saatlerinde izinli olarak Ankara’daki evine geldi. Evde Öztürk ile eşi arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Öztürk, beylik tabancasıyla eşine ve 2 çocuğuna ateş ettikten sonra aynı silahla kendini vurdu. Veysel Öztürk, eşi ve oğlu evde hayatını kaybederken, kızı Nisanur Öztürk de kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Geçen yıl temmuz ayında Özel Harekat Daire Başkanlığı’ndan Hatay Özel Harekat Şube Müdürlüğü’ne tayin edilen, Mart 2024’te de Hatay Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Silah Patlayıcılar Büro Amirliği’ne atanan Veysel Öztürk’e ait evde yanmış laptop ve intihar notu bulundu. Öztürk’ün, notta yaşadığı ekonomik sorunları yazdığı belirtildi. Laptop ve not, incelenmek üzere emniyete götürüldü.

ANNE VE ÇOCUKLARI YAN YANA DEFNEDİLDİ

Komiser Yardımcısı Veysel Öztürk, hastanede memur olarak çalışan eşi Hasret Öztürk ile çocukları Nisanur ve Mustafa Öztürk’ün cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işleminin ardından memleketleri Yozgat’ın Aydıncık ilçesine bağlı Kazankaya köyüne gönderildi.

Okumaya devam et

Asayiş

Ankara’da 3 emniyet görevlisinin evlerinde arama yapıldı

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmada adı geçen ve İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan 3 emniyet görevlisinin evlerinde arama yapıldı.

Eda KOÇ
ANKARA-Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin 61 sanığın yargılandığı davaya, Ankara 32’inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından devam ediliyor. Suç örgütü ile ilgili iddialarda adı geçen ve Ayhan Bora Kaplan’ın avukatı ile buluştukları iddiası sosyal medyada yer alan Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı M.Ç., Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü K.Ö. ve Şube Müdür Yardımcısı Ş.D., İçişleri Bakanlığı tarafından geçen hafta görevden uzaklaştırıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca görevlendirilen mülkiye müfettişlerince, soruşturmanın selameti açısından Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı görevlerinden uzaklaştırılmışlardır” denildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da 3 emniyet mensubu hakkında resen soruşturma başlatıldı. ‘Suç işlemek için anlaşmak’, ‘Adil yargılamayı ve tanığı etkilemeye teşebbüs’, ‘Görevi kötüye kullanma’ ve ‘Suçluyu kayırma’ suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında emniyet görevlilerinin evlerinde arama ve el koyma işlemi yapıldı. Aramalarda bazı dijital materyallere el konuldu.

Soruşturma sürdürülüyor.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.