Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Adana’da yüzlerce at ve eşek eti kemiği bulundu

Adana’da sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. Vatandaşlar duruma isyan etti.

Umutcan İşledici – Serkan Çetinkaya
ADANA-
Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ali Hocalı Mahallesi’nde sulama kanalında yüzlerce kesilmiş at ve eşek eti kalıntısı bulundu. At ve eşekler kesildikten sonra geriye kalan parçalarının torbalara konularak su birikintisi içine atıldığı, çevredeki köpek ve kediler tarafından parçaların çıkartılarak etrafa savrulduğu görüldü.

Çevreye kötü koku yayıldı

Çevreye kötü koku yayılması üzerine vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen ekipler at ve eşek eti kalıntılarının kimin tarafından atıldığını tespit edemezken, bölgede temizlik çalışması yaptı.

“Her zaman olan bir şey”

Çevrede oturan vatandaşlar duruma isyan etti. İhlas Haber Ajansı’na konuşan mahalle sakinlerinden İsmail Yıldız, “Bunu her zaman yaşıyoruz, ilk defa olan bir şey değil. At ve eşek kemiklerini ileriden atıyorlar, buralarda toplanıyor. Eti sıyırıp kemiklerini attıkları için çok pis bir koku oluyor. Kanalın dibindeki mahalle kokuya çok maruz kalıyor. Gerçekten çok üzülüyoruz, Adana’nın değerini düşürüyor” ifadelerini kullandı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Ordu’da silahlı dükkan işletmeciliği kavgası

ORDU’da O.K. (48), dükkan işletmeciliği nedeniyle tartıştığı M.A.’yı (33), tabancayla ayağından vurarak yaraladı. Şüpheli, gözaltına alındı.

Mustafa KIRLAK
ORDU-Olay, öğle saatlerinde Altınordu ilçesi Şarkiye Mahallesi Teleferik Alt İstasyonu Otoparkı’nda meydana geldi. O.K. ile M.A., dükkan işletmeciliği nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışma, kavgaya dönüştü. O.K., üzerindeki tabancayla M.A.’ya ateş etti. Ayağından yaralanan M.A., yere yığıldı.

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.A., sağlıkçıların ilk müdahalesinin ardından ambulansla Ordu Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan M.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi, O.K.’nin ise gözaltına alındığı bildirildi. Silahtan çıkan kurşunların olay yerindeki tuvalet kapısına isabet ettiği görüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Minibüs kaldırımda yürüyenlere çarptı: 1 ölü 2 yaralı

Bitlis’te minibüsün kaldırımda yürüyenlere çarptığı kazada Süleyman Lale (25) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ÖZCAN ÇİRİŞ
BİTLİS-Kaza, dün akşam saatlerinde Ahmet Eren Bulvarı üzerindeki Bitlis Eren Üniversitesi önünde meydana geldi. Tatvan’dan Bitlis’e giden Sefa Ö.’nün kontrolünü yitirdiği 34 GJ 7167 plakalı minibüs, üniversite önünde kaldırımda yürüyen Süleyman Lale ile Gülay Aygül’e ardından da aynı yerde içinde bilet satıcısı Kerim Kök’ün bulunduğu bilet satış noktasına çarptı. Kazada, Lale, Aygül ve Kök yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, trafik ve sağlık ekibi sevk edildi. Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Süleyman Lale hayatını kaybederken, diğerlerinin tedavisi sürüyor.

Kaza ile ilgili de soruşturma başlatıldı. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Banyoda düşüp başını vuran itfaiyeci, öldü

Samsun’un Atakum ilçesinde banyoda ayağı kayıp, başını vuran Kürşat Aydın(43), hayatını kaybetti.

EMRE ÖNCEL
SAMSUN-Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yenimahalle Mahallesi 3214’üncü sokakta meydana geldi. İddiaya göre; 8’inci katta kaldığı evin banyosunda ayağı kayan Kürşat Aydın, başını vurup yere düştü. Bir süre sonra eve gelen eşi M.A., banyoda çıplak bir şekilde kanlar içinde Aydın’ı görmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olayla yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, Aydın’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aydın’ın ölüm haberini alan yakınları, olay yerinde gözyaşlarını tutamadı. Aydın’ın cansız bedeni, yapılan incelemenin ardında otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Kürşat Aydın’ın Amasya’nın Merzifon ilçesinde itfaiyeci olduğu, gut hastalığının da bulunduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.