Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Trabzonspor – İstanbulspor: 3-0

NURGÜL GÜNAYDIN
TRABZON-TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Meunier (Dk. 83 Mehmet Can Aydın), Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Umut Güneş, Bardhi (Dk. 64 Kerem Şen), Pepe, Visca (Dk. 64 Fernandez), Fountas (Dk. 75 Orsic), Onuachu (Dk. 64 Umut Bozok)

İSTANBULSPOR: Mücahit Serbest, Duhaney (Dk. 84 Özcan Şahan), Mehmet Yeşil (Dk. 67 Deli), Okan Erdoğan, Coly, Ali Yaşar, Vorobjovas, Loshaj, Sambissa (Dk. 67 Emrehan Gedikli), Jackson (Dk. 84 Tunahan Şamdanlı), Mamadou (Dk. 88 Traore)

GOLLER: Dk. 6 ve Dk. 7 Onuachu, Dk. 49 Meunier (Trabzonspor)

Süper Lig’in 36’ıncı haftasında Trabzonspor, konuk ettiği İstanbulspor’u 3-0 mağlup etti.

6’ncı dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Trabzonspor’da Visca’nın soldan kullandığı kornerde ceza alanında topla buluşan Onuachu’nun kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-0.

7’nci dakikada Trabzonspor farkı 2’ye çıkardı. Konuk ekibin santra vuruşunun ardından savunmada Coly’nin dengesini kaybetmesi sonucu sol kanatta topu kazanan Visca pasını ceza sahasındaki Onuachu’ya aktardı. Bu oyuncunun sert şutunda top filelere gitti: 2-0.

26’ncı dakikada ceza alanına doğru hareketlenen Loshaj’ın sert şutunda, top az farkla dışarı çıktı. Kaleci Uğurcan’ın müdahale ettiğini söylemesi üzerine hakem kararını köşe vuruşunu olarak değiştirdi.

42’inci dakikada Trabzonspor’un kontra atağında, ceza sahasına kadar topu süren Pepe’nin sert şutunu kaleci Mücahit Serbest kornere gönderdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

49’uncu dakikada ev sahibi farkı 3’e çıkardı. Visca’nın pasında, ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Meunier’in şutunda top ağlara gitti: 3-0.

81’inci dakikada Meunier’in hatalı pasında Vorobjovas, topu kontrol etti. Vorobjovas’ın pasıyla topla buluşan Emrehan’ın doğrudan kaleye gönderdiği top az farkla dışarı çıktı.

Karşılaşma Trabzonspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. (DHA)

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Dünya

Jose Mourinho’nun imza töreni Avrupa basınında

Fenerbahçe‘nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho‘nun Ülker Stadyumu’nda taraftarlara açık gerçekleştirilen imza töreni Avrupa basınında geniş yankı uyandırdı.

İSTANBUL-Fenerbahçe, teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardığı Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho için Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Taraftarlara açık olan imza törenine on binlerce kişi katıldı. Başkan Ali Koç, sportif direktör Mario Branco ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu imza törenini Avrupa basınında birçok kurum ve kuruluş yakından takip etti. Dün gerçekleştirilen imza töreni ve Jose Mourinho’nun resmi sözleşmeyi imzalamasına dair Avrupa basınında bazı gazete ve internet sayfalarının attığı manşetler şu şekilde;

RMC SPORT

“Jose Mourinho, Fenerbahçe ile sözleşmesini stadyumun ortasında çılgın kalabalığın önünde imzaladı”

KICKER

“Bu forma benim tenim. Mourinho, Fenerbahçe’ye imza attı”

CORRIERE DELLO SPORT

“Stadyumdaki taraftarlar sevinçten çılgına döndü”

SKYSPORTS

“Jose Mourinho, Fenerbahçe’de kahramanca karşılandı”

DETELEGRAAF

“Fenerbahçe taraftarları, Jose Mourinho’yu bir kahraman olarak karşılıyor”

BBCSPORT

“Pazar günü İstanbul Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda sahaya kurulan dev bir sahnede gerçekleştirilen imza törenini binlerce kişi izledi”(DHA)

Okumaya devam et

Spor

Filenin Sultanları, Sırbistan’ı 3-1 yendi

Dünya 1 numarası, son VNL şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi’ndeki 6’ncı maçında Sırbistan’ı 3-1 mağlup etti.

Gökhan HEBEPCİ
İSTANBUL-Milletler Ligi’nde dördüncü galibiyetine imza atan Filenin Sultanları, Arlington’ın ev sahipliği yaptığı Milletler Ligi’nin ikinci haftasında kalan maçlarda Güney Kore ve ABD ile karşı karşıya gelecek.

Milliler, ABD etabındaki üçüncü maçında 1 Haziran Cumartesi günü TSİ 21.00’de Güney Kore ile karşılaşacak.

SALON: College Park Center, Arlington

HAKEMLER: Francisco Denny Lassi Cespedes (Dominik Cum.), Fabián Denis Mozzo Carbajal (Uruguay)

SIRBİSTAN: Mirkovic, Lazovic, Kurtagic, Bjelica, Lozo, Osmajic, Popovic (L) (Uzelac, Milenkovic, Malesevic, Bukilic, Miljevic, Mijatovic)

TÜRKİYE: Elif, Ebrar, Zehra, Vargas, Derya, Eda, Gizem (L) (Ayça, Tuğba, Cansu, Aslı)

SETLER: 18-25, 31-33, 25-21, 21-25

SÜRE: 1 saat 50 dakika


Okumaya devam et

Spor

Başkan Doğan’dan Samsunspor’a destek

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, Samsunspor Nuri Asan Tesislerindeki antrenman sahasını yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor’umuz, yeni sezonda daha güzel bir sahada antrenmanlarını yapabilecek” dedi.

SAMSUN-Samsunspor’un antrenman sahasında yaşadığı altyapı sorununa Samsun Büyükşehir Belediyesi çözüm üretiyor. Canik ilçesi Nuri Asan Tesisleri’nde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır kırmızı beyazlı ekip tarafından kullanılan saha Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek antrenman için daha elverişli hale getiriliyor. Samsunspor’a verdiği destekle her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Halit Doğan, 31 Mart seçimleri öncesi verdiği sözleri yerine getirmeye, şehrin değerlerini önemseyerek hareket etmeye devam ediyor. Başkan Halit Doğan’ın talimatıyla çalışmalara başlayan ekipler, ilk olarak eski çimleri kaldırdı, ardından kazı çalışmasına başladı. Yaklaşık 65 santimetre derinliğinde yapılacak kazı sonrası sahanın altyapısı ve toprağı yenilenecek. Ardından saha yeniden çimlendirilecek.

‘SAMSUNSPORUMUZUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Samsunspor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan; “Samsunspor şehrimizin gururu, bizim de kırmızı beyazlı sevdamız. Bizler şehrimizin değerlerinin farkında olarak, Samsun’umuzun hassasiyetlerinin bilerek hareket etmeye özen gösteriyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da ilk icraatlarımızdan birisi maça gidecek taraftarlarımıza tramvaylarımızı ücretsiz hale getirmek olmuştu. Bizler Samsunspor’umuzun yanında olarak, takımımızla ve taraftarımızla birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz. Nuri Asan Tesislerindeki antrenman sahasının yenilenmesi noktasında da kulübümüzün bir talebi olmuştu. Bizler de hemen ekiplerimizi oraya yönlendirdik. Ekiplerimiz özverili bir çalışmayla kısa sürede çalışmaları tamamlayacak. Samsunspor’umuz yeni sezonda daha güzel bir sahada antrenmanlarını yapacak. Bu çalışma bizim yeni sezonda takımımıza armağanımız olacak. İnşallah Samsunspor’umuz daha güzel bir antrenman sahası ile bol galibiyetli bir sezon geçirir, şehrimizin adını daha da güzel tanıtmaya devam eder” diye konuştu. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.