Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Miras meselesi yüzünden oğlunu vurdu

Samsun’un Çarşamba ilçesinde miras meselesi yüzünden husumetli olduğu oğlu E.C.’yi (21) tüfekle vuran baba M.C.(53) ve olayla ilişkisi olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C. gözaltına alındı.

Mehmet Emin COŞKURDERE
SAMSUN-Olay, dün 14.30 sıralarında Samsun’un Çarşamba ilçesine bağlı Orta Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, M.C. miras meselesi sebebiyle husumetli olduğu oğlu E.C.’nin çalıştığı iş yerine gitti. Burada oğluyla tartışan M.C., E.C.’yi otomobilinden çıkardığı tüfek ile iki kez sırtından vurarak, yaraladı. Seken saçmaların bir tanesi E.C.’nin yanındaki kız arkadaşı Y.K.’nin de başına isabet etti. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, M.C. ve olayla ilişki olduğu öne sürülen diğer oğlu O.C.’yi Fatsalılar Mahallesi’nde suç aletiyle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. M.C.’nin evinde yapılan aramalarda ise, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 6 tüfek kartuşu ele geçirildi. M.C. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Oğlu O.C. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Yaralılar E.C. ile Y.K.’nın tedavisinin sürdüğü belirtildi.(DHA)

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Külotlu çorap cinayetinde eski kız arkadaşa ağırlaştırılmış, babasına da müebbet hapis

İSTANBUL’da geçen yıl el ve ayakları bağlanarak külotlu çorapla boğulan ve Tokat’ta ikamet eden Semih Sevim cinayetinde tutuklu yargılanan eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’ye ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi’ye ise müebbet hapis cezası verildi.

Fatih YILMAZ
TOKAT-İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri; 1 Ocak 2023’de Sancaktepe’de ormanda elleri ve ayakları bağlanıp, külotlu çorapla boğulmuş kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulunduğu ihbarını aldı. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri; mantar toplamaya çıkan bir ailenin fark ettiği erkek cesedinin parmak izinden kimliğinin Semih Sevim’e ait olduğunu belirledi. Yapılan ilk incelemenin ardından, ailesiyle irtibat kuruldu ve Sevim’in Tokat’ta ikamet ettiği, ancak kendisinden haber alınmadığı için kayıp ihbarında bulunulduğu tespit edildi. Semih Sevim’in İstanbul’da görüştüğü kişilerin ifadeleri, kullandığı sosyal medya hesapları ve plaka tanıma sistemi (PTS) üzerinden, öldürülmeden önceki iletişim ve hareket trafiği belirlendi. Olayda şüphesi olduğu değerlendirilenlere yönelik olarak 4 ayrı adreste eş zamanlı arama yapan jandarma ekipleri; Sevim’in eski kız arkadaşı Seçil Çiftçi’nin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Ekipler, sosyal medya hesaplarından Sevim’i tehdit ettiği üzerine, evinde uyuşturucu da bulduğu Seçil Çiftçi’yi gözaltına aldı. Çiftçi ifadesinde eski erkek arkadaşı Semih Sevim ile ayrıldıklarını, ancak kendisini rahatsız etmeye devam ettiğinden aralarında çıkan kavgada öldürdüğünü, sonra cesedi babası Cemal Çiftçi ile birlikte Sancaktepe’de ormana bıraktıklarını itiraf etti. Seçil ve babası Cemal Çiftçi, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Seçil ve Cemal Çiftçi hakkında ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle İstanbul 19’uncu Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın karar duruşmasında; Seçil Çiftçi ağırlaştırılmış müebbet, babası Cemal Çiftçi ise müebbet hapis cezasına çarptırıldı. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Damadını 7 yerinden bıçaklayan kayınpeder: Öldüğünden haberim olmadı

Muğla’da, tartıştığı damadı Bahtiyar Öztürk’ü (24), 7 yerinden bıçaklayarak öldürüp kaçan ve 12 gün sonra polis ekipleri tarafından saklandığı kömürlükte yakalanan Ergün Göçmen’in (50), savcılıktaki ifadesine ulaşıldı. Göçmen, “Öldüğünden haberim olmadı. Sonradan öğrendim. Kimse ile iletişime geçmedim. Kimseden yardım almadım. Yanımdaki para ile ihtiyaçlarımı gideriyordum” dedi.

Cavit AKGÜN
MUĞLA-Olay, 14 Haziran’da saat 01.30 sıralarında Yatağan ilçesi merkezinde meydana geldi. Gülgün Öztürk ile eşi Bahtiyar Öztürk, henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Gülgün Öztürk tartışmanın ardından babası Ergün Göçmen’e durumu anlattı. Kızının yaşadığı eve giden Göçmen ile damadı Bahtiyar Öztürk arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Göçmen, yanındaki bıçakla damadını 7 yerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Komşuların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarıyla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırdığı Bahtiyar Öztürk, hayatını kaybetti.

Polis, otomobille olay yerinden kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Cumhuriyet başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonla Ergün Göçmen’i 12 gün sonra Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesi’nde annesine ait evin kömürlüğünde yakaladı. Gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Göçmen, tutuklandı.

‘KAÇ DARBE VURDUĞUMU HATIRLAMIYORUM’

İfadesinde, olay günü kızının kendisine cep telefonundan mesaj gönderdiğini söyleyen Ergün Göçmen, “‘Baba, bununla birlikte olamayacağım. Sürekli iftiralar atıyor. Artık canıma kıyacağım’ dedi. Olay günü, kızımı evden almak için gitmiştim. Gitmeden önce 2-3 bira içtim. Evlerinin önüne gittiğimde binanın giriş kapısı açıktı. Bina giriş kapısına tekme vurmadım. Daire giriş kapısının önüne gittim, gittiğimde zili çaldım. Kapıyı kızım açtı. Kapıyı açar açmaz damadım üzerime saldırdı. Birlikte yere düştük. Sırt üstü düştüm. Diziyle göğsüme bastırdı. Boğazımı sıktı. Yanımda küçük bir çakı vardı. Sırt üstü yerdeyken o çakıyı çıkarttım ve damadıma bıçağı sapladım. İlk neresine bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum. Kaç darbe vurduğumu hatırlamıyorum. Bıçağı vurunca beni bıraktı. Onun elinde herhangi bir şey olup olmadığını görmedim. Olaydan sonra kaçtım. Öldüğünden haberim olmadı. Sonradan öğrendim. Kimseyle iletişime geçmedim. Kimseden yardım almadım. Yanımdaki para ile ihtiyaçlarımı gideriyordum. Olay nedeni ile pişmanım” dediği öğrenildi. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Hindistan’da havalimanının çatısı çöktü: 1 ölü, 4 yaralı

Hindistan’nın başkentindeki havalimanının çatısı şiddetli yağış sebebiyle çöktü. Yerel basın, hafta boyunca devam eden yağışlar sebebiyle çatının çöktüğünü ifade ederek olayda bir kişinin hayatını kaybettiğini ve 4 kişinin yaralandığını ifade etti.

 Şara Zehra Özbey
Yetkililer bugün yaptıkları açıklamada, Delhi Havalimanı‘nda Terminal-1 (T1) kısmının çatısının bu sabah şiddetli yağmur nedeniyle çöktüğünü duyurdu. Yerel basında yer alan haberlere göre, kaza sonucunda bir kişi öldü, 4 kişi ise yaralandı.

Acil durum ekipleri olayda yaralananlarının tedavisinin yapıldığını kaydetti. Sivil Havacılık Bakanlığı, yalnızca iç hat uçuş operasyonlarının gerçekleştirildiği Terminal 1’den tüm kalkışların geçici olarak askıya durdurulduğunu ifade etti. İndigo ve Spicejet Havayolları uçuşlarını iptal ettiğini belirtti.

Delhi Havalimanı’ndan yapılan son açıklamada “Terminal 3 ve Terminal 2’den gelen ve giden tüm uçuşlar tamamen gerçekleşmektedir. Terminal 1 Geliş Noktasındaki uçuşlar da gerçekleştirilmektedir.

Ancak Terminal 1’den giden uçuşlar bugün saat 14.00’e (yerel saat) kadar iptal edildi” denildi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.