Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Boşanma aşamasındaki eşi evdeki eşyaları demir çubukla kırdı: Korkuyla yaşamaktan bıktım, beni kurtarın

Adana’da psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı 25 yıllık eşi Fadime D.’nin (44) boşanma davası açması üzerine Ali D. (47), uzaklaştırma kararına rağmen eve giderek demir çubukla tüm eşyaları kırıp, tehditte bulundu. Eve silahla gelmesinden sonra boşanma kararı aldığını belirten Fadime D., “Taksitlerini yeni bitirdiğim 2 televizyon, 2 buzdolabı, ankastre set, mutfak dolapları, güneş enerjisi, oğlumun bilgisayarını demir sopayla kırıp, dökmüş. Komşular müdahale edemesin diye dış kapıyı da kilitlemiş. Sonra dışarı çıkıp, ‘Evi hallettim, sıra onlarda’ demiş. Bu korkuyla yaşamaktan bıktım, beni kurtarın” dedi.

Anıl ATAR-Eser PAZARBAŞI
ADANA-Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi’nde yaşayan Fadime D., 25 yıl önce Ali D. ile kaçarak evlendi. Fadime D., iddiaya göre, evliliğinin ilk gününden itibaren eşinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kaldı. Ailesiyle arası açıldığı için evine dönemeyen Fadime D., 2001 yılında eşinden boşanmak istedi ancak hamile olduğunu öğrendi.

Eşinin ailesinin araya girmesiyle barışan çift, evliliklerini sürdürmeye karar verdi. D. çiftinin Mert adını verdiği oğullarının doğmasının ardından, 10 yıl sonra bir çocukları daha oldu. Eşi hiçbir işte çalışmayan Fadime D., gündelik işlere gidip, çaycılık, temizlik ve tarım işçiliği yaparak ailesinin geçimini sağlamaya başladı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

 Yıllar süren şiddetin ardından Ali D., iddiaya göre, mayıs ayında eve av tüfeği getirip, eşini ve çocuklarını ölümle tehdit etti. Bu duruma daha fazla dayanamayan Fadime D., polise giderek eşi hakkında şikayetçi oldu. O gece nezarethanede tutulan Ali D. hakkında uzaklaştırma kararı verildi. Fadime D., 20 Haziran’da eşine boşanma davası açtı.

Bu durumu öğrenen Ali D., 24 Haziran’da eşi ve çocuklarının olmadığı bir saatte eve gelerek, demir çubukla beyaz eşyaları, pencere ve kapıları, damdaki güneş enerjisini kırdı. Mahalleliyi müdahale etmemesi için tehdit eden Ali D., “Evi hallettim, şimdi sıra onlarda” diyerek bölgeden ayrıldı.(DHA)

Asayiş

Oğlunun ölüm haberini alınca, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC), apartmanın 7’nci katındaki evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Berkay Yayla’nın (25) Adana’da oturan babası Halil Yayla (58), aldığı acı haber sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

ADANA-Girne’de 1 Temmuz günü eski amatör futbolcu Berkay Yayla, kaldığı apartmanın 7’nci katındaki dairenin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Yayla’nın yakınları, Adana’daki ailesine haber verdi. Yayla’nın babası Halil Yayla, aldığı acı haberle fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Yayla’nın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Halil Yayla, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Berkay Yayla’nın cenazesi otopsinin ardından Adana’ya getirildi. Baba-oğlun cenazesi bugün Kabasakal Mezarlığı’nda toprağa verildi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Ankara’da inşaat iskelesi çöktü: 4 yaralı

Ankara‘nın Sincan ilçesinde, inşaat halindeki 8 katlı binanın 3’üncü katında çalışan 4 işçi, iskelenin çökmesi sonucu düşerek yaralandı.

Taha AYHAN-Mikail KARAMAN
ANKARA-Olay, öğle saatlerinde Sincan ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi’nde meydana geldi. Yapımı devam eden 8 katlı binanın dış cephesini boyayan 4 işçi, iskele yardımı ile binanın 3’üncü katına çıktı. Bir süre çalışan 4 işçi, iskelenin çökmesi sonucu yere düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığı yapan 5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.