Ekonomi

Çorumlular Özdiyarbakır Sofrası’nı sevdi

Genç işadamı Jiyan Altın’ın Samsun’daki 6 işyerinden sonra 7. şubesini iş ortağı Burhan Balcı ile birlikte açtığı Çorum’da Özdiyarbakır Sofrası’na halk büyük ilgi gösterdi.

AYHAN GONCA
SAMSUN/ÇORUM-Samsunluların lezzetine “Hayır” diyemediği, kebapları, lahmacunları ve pidelerindeki lezzetiyle nam salmış olan Özdiyarbakır Sofrası’nı Çorumlular da çok sevdi. Çorum’da düzenledikleri ikram günleri ve sıra geceleri bir yana, gerek kebap gerekse pidelerinin lezzeti ile kısa sürede bölge halkının beğenisini kazanan Özdiyarbakır Sofrası’nın ortakları Burhan Balcı ve Jiyan Altın, “Amacımız halkımıza hizmet, en güzel lezzetleri tattırmaktır. Biz işimizi güzel yapalım, samimi olalım da gerisi zaten gelir.” dedi.

Çorum’da düzenledikleri sıra gecesine katılımın da çok yüksel olduğunu ifade eden Jiyan Altın, “Çorumlular bu organizasyonu sık yapmamızı istedi. Amasya’dan ve çevre illerden de misafirlerimiz geldi. Urfalı Kazım Çiriş ve ekibi sıra gecesinde unutulmaz anlar yaşattı. Çocuklar için palyaço gösterisi müthişti. Herkes mutlu oldu. ” diye konuştu.

Jiyan Altın, Özdiyarbakır Sofrasını marka haline getirdiklerini ve hiç durmadan gece-gündüz çalışmaya devam edeceklerini sözlerine eklerken, “Bizim çiğköfteleri mutlaka tatmalısınız” hatırlatmasında da bulundu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Trendler