Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Galatasaray, St. Johnstone maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda İskoçya temsilcisi St. Johnstone ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

Antrenmanın ana bölümünde ağırlığı U-19 oyuncularından kurulu takım ile 90 dakikalık çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Sarı-kırmızılı ekip, St. Johnstone karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 18.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı idmanla sürdürecek.

Spor

Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon Fenerbahçe Beko

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Final serisi 4’üncü maçında Anadolu Efes’i normal süresi 64-64 biten karşılaşmada uzatma bölümü sonucunda 80-72 mağlup ederek seride durumu 3-1’e getirdi ve şampiyon oldu.

 Sezer AFŞAR 
İSTANBUL-Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe Beko, Nick Calathes, Scottie Wilbekin, Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Sertaç Şanlı ilk 5’iyle başladı. Deplasman ekibinin ilk 5’i ise Shane Larkin, Rıdvan Öncel, Elijah Bryant, Derek Willis ve Daniel Oturu’dan oluştu. Karşılaşmaya Pierre ve Wilbekin’den bulduğu üç sayılık isabetlerle başlayan Fenerbahçe, ilk dakikayı 6-0 önde geçti.

Rakibine sayı imkanı tanımayan sarı-lacivertliler, periyodun bitimine 6:40 kala Wilbekin’den bir üç sayılık isabeti daha buldu ve skoru 9-0’a getirerek rakibine molayı aldırdı. Deplasman ekibi karşılaşmadaki ilk sayılarını periyodun bitimine 5:22 kala Oturu’dan bulduğu serbest atış isabetleriyle buldu: 11-2. Kalan bölümde etkili savunmasına devam eden Fenerbahçe, periyodun son dakikasını daha iyi oynayarak farkı daha da açtı ve bu periyodu 22-8 önde tamamladı.

İkinci periyotta üst üste Biberovic’ten serbest atış isabetleri bulan sarı-lacivertliler, ilk yarının bitime 9:13 kala farkı 18’e kadar çıkardı: 26-8. İyi oyununu sürdüren Fenerbahçe, rakibine hücumda kolay atış imkanı vermeyince periyodun bitimine 6:32 kala farkı 20’ye kadar çıkardı ve rakibine molayı aldırdı: 32-12. Molanın ardından toparlanan Efes, Beaubois’dan üst üste 5 sayı buldu ve farkı 15’e düşürdü: 32-17. Etkili oyununa devam eden Efes, rakibinin hücumda üst üste yaptığı top kayıplarını iyi değerlendirerek ilk yarının sonuna 3:56 kala farkı çift hanelere düşürdü: 32-24. Periyodun bitimine iki dakika kala Biberovic’ten bulduğu sayı ile uzun sürenin ardından skor üreten sarı-lacivertlilere Efes, Willis ve Bryant ile karşılık verince son bir dakikaya ev sahibi ekip, 34-29 önde girdi. Periyodun son bölümünü daha iyi oynayan Efes, farkı 3’e kadar düşürdü ve ilk yarıyı ev sahibi ekip, 36-33 önde tamamladı.(DHA)

Okumaya devam et

Spor

Filenin Sultanları, Milletler Ligi’nin 3’üncü haftasına galibiyetle başladı

Son Milletler Ligi (VNL) şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 FIVB Milletler Ligi’nin üçüncü haftasının ilk maçında Tayland’ı 25-17’lik setlerle 3-0 mağlup etti. Dokuzuncu maçında yedinci galibiyetini alan Filenin Sultanları, puanını da 21’e yükseltti.

İSTANBUL-Türkiye – Tayland: 3-0

SALON: Hong Kong Coliseum

HAKEMLER: Hee-Joo Kang (KOR), Stefano Cesare (ITA)

TÜRKİYE: Eda Erdem, Elif Şahin, Ebrar Karakurt, Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Hande Baladın (Simge Aköz, Ayça Aykaç, Cansu Özbay, Derya Cebecioğlu)

TAYLAND: Natthanicha, Chatchu-On, Thatdao, Pimpichaya, Wipawee, Hattaya (Piyanut, Sasipapron, Sangthong, Thanacha, Ajcharaporn, Donphon, Wimonrat)

SETLER: 25-17, 25-17, 25-17

SÜRE: 60 dakika

Milliler, Hong Kong’un ev sahipliği yapacağı Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında yarın ikinci maçında TSİ 15.30’da Dominik Cumhuriyeti ile karşılaşacak.(DHA)

Okumaya devam et

Spor

Fernando Santos, Azerbaycan Milli Takımı’nın yeni teknik direktörü oluyor

Azerbaycan Futbol Federasyonu (AFFA), teknik direktörlük görevine son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran Fernando Santos‘u getirmeye karar verdi.

Metin ARSLANCAN
İSTANBUL-AFFA’dan yapılan açıklamaya göre federasyonun 3 Haziran’da yaptığı toplantıda teknik direktör konusu masaya yatırılırken Portekizli teknik direktör Fernando Santos‘un adaylığı gösterildi. Açıklamada, “Görüşmelerde güçlü, rekabetçi ve başarılı bir milli takım oluşturulmasının yanı sıra ülkemizde çocuk futbolunun geliştirilmesi gerektiği de belirtildi. Bu bağlamda, Fernando Santos’un dünyanın tanınmış futbol uzmanlarından biri olarak zengin tecrübesi, Avrupa şampiyonluğu da dahil olmak üzere profesyonel kariyeri boyunca elde ettiği başarılar dikkate alınarakAzerbaycan Milli Takımı‘nın teknik direktörü olarak atanmasına karar verildi. Sürecin kısa vadeli olmayacağı, belli bir süreyi kapsayacağı düşünüldüğünde Portekizli teknik adama, rekabetçi bir takım oluşturarak EURO 2028 eleme aşamasında başarılı bir performans sergileme hedefi veriliyor” ifadelerine yer verildi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.