Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

98 yaşındaki Sariye ninenin ‘Cumhurbaşkanı albümü’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafları ve gazete kupürlerini 15 yıldır biriktirip bir albüm oluşturan 98 yaşındaki Sariye Kosifoğlu, “Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için her şeyi yaptı. Durmadan gece gündüz çalıştı. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

Atakum ilçesinde yaşayan 1 çocuk ve 2 torun sahibi 98 yaşındaki Sariye Kosifoğlu, 15 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarını ve gazetelerde çıkan haber kupürlerini biriktirip kendi arşivini bir defterde topladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sariye Kosifoğlu’nu evinde ziyaret ederek hediyeler takdim etti. Başkan Demir, Sariye Kosifoğlu ile bir müddet sohbet ettikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafları ve gazetelerde çıkan haberlerinin kupürlerinin bulunduğu defteri inceledi.

“Sariye annemizin Cumhurbaşkanımıza karşı çok büyük bir sevgisi var”

Başkan Demir, “Sariye annemizin Cumhurbaşkanımıza karşı çok büyük bir sevgisi var. Bulduğu fotoğrafları da güzel bir albüm yapmış. Dua ediyor. Epey bir sohbet ettik, kendisini dinledik. Bu yaşa kadar yaşamasının sırrını da öğrendik. Kendisine evladı ve gelinleri çok iyi bakıyor. Cumhurbaşkanımıza çok özel bir muhabbeti var. Sık sık ifade ediyor. Biz de bunun haberini alınca ziyaret edelim dedik.

Cumhurbaşkanımızın annesi ile beraber olan 2 tane tablosunu kendisine hediye ettik. Büyüklerimiz bizim varlık sebeplerimiz. O kadar önemli ki bizi biz yapan onlardır. Biz bütün değerlerimizi onlardan aldık. Onları el üstünde tutmalıyız. Cumhurbaşkanımızın ve bu kutlu davanın nasıl ayakta kaldığı ve başarının asıl nedeni bu büyüklerimizin duası sayesindedir. Biz memleketimize hizmet etme noktasındayız. Bunun değeri başka bir şeyle kıyaslanamaz” diye konuştu.
Sariye Kosifoğlu ise, “Recep Tayyip Erdoğan bu ülke için her şeyi yaptı. Durmadan gece gündüz çalıştı. Allah başımızdan eksik etmesin. Nerede fotoğrafını, haberini bulduysam kestim, defterime yapıştırdım” şeklinde konuştu.
Ziyaret hediye takdimi ile son buldu.

Furkan Abrek Ünal

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Husiler, ticari gemilere saldırı düzenledi

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, İsrail’e ait olduğunu belirttiği MSC DIEGO ve MSC GINA adlı gemilere Aden Körfezi’nde, Hint Okyanusu’nda ve Umman Denizi’nde da MSC VITTORIA gemisine operasyon düzenlendiğini duyurdu. Saree, “Vuruş isabetliydi” dedi.

VAYDET AYAZ
Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Saree, yaptığı açıklamada, “Filistin halkına yönelik baskılara karşı zafer kazanan ve ülkemize yönelik Amerikan-İngiliz saldırganlığına yanıt veren Yemen Silahlı Kuvvetleri, iki gemiyi hedef alan deniz kuvvetleri, hava kuvvetleri ve füze kuvvetlerinin ortak bir operasyonunu gerçekleştirdi. Bu gemilerden ilki Aden Körfezi’ndeki İsrail gemisi MSC DIEGO, diğeri ise MSC GINA’dır. Füze kuvvetleri MSC VITTORIA’yı hedef alan iki özel operasyon gerçekleştirmiştir; bunlardan ilki Hint Okyanusu’nda, diğeri ise Umman Denizi’nde aynı gemiye karşı yapılmıştır. İsabetler doğrudan ve isabetliydi” dedi.

ABD Merkez Komutanlığı’ndan (CENTCOM), gemilere yönelik saldırılara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde son bir haftada, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hâle getirdi. 1 Ocak’tan bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 953 oldu.

ANKARA-Geçtiğimiz hafta içerisinde Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist daha Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu.

Hudutlarımızdan son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 355 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 5’i terör örgütü mensubudur. Bin 582 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir. 01 Ocak’tan itibaren hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalananların sayısı 3 bin 488’e yükselmiştir. Hududu geçemeden engellenen kişi sayısı da 52 bin 442 olmuştur.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Bakan Tunç: Tartıştığı kişiyi arabanın arkasında sürükleyen sürücü tutuklandı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Antalya’nın Kaş ilçesinde aralarında çıkan tartışma sonrasında Orhan S.’yi aracının arkasına bağlayıp sürükleyen otomobil sürücüsü Şaban T.’nin, sevkedildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandığını açıkladı.

ANKARA-Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişinin ayaklarından iple otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenmesi olayı asla kabul edilebilir bir durum değildir. Olayın hemen ardından Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan otomobil sürücüsü şüpheli şahıs sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştır” ifadelerini kullandı. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.