Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

Fotoğraf sanatçısından İHA’ya Nemrut fotoğrafı

ADIYAMAN- Nemrut Dağı Fotoğraf Sanatı Derneği (NEFSAD) Başkanı Bilal Mente, İhlas Haber Ajansı’na Nemrut Dağı fotoğrafını hediye etti.

NEFSAD Başkanı Bilal Mente, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Bürosunu ziyaret etti. Adıyaman Muhabiri Ahmet Arslantaş’a Nemrut Dağı fotoğrafını hediye eden Bilal Mente, tarih ve turizm haberleri yaparak Adıyaman’ın tanıtılmasına katkı sağladığı için teşekkür etti.

Adıyaman’ın içinde barındırdığı tarihi yapılar nedeniyle adeta açık hava müzesi konumunda olduğunu belirten Bilal Mente, “Nemrut Dağı başta olmak üzere dünyanın kıymetli tarihi yapılarının bulunduğu Adıyaman’ın tanıtılmasında verdiğiniz üstün gayretlerden dolayı Ahmet Arslantaş nezdinde tüm İHA çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bende Nemrut Dağı’nın eşsiz manzarası eşliğinde güneşin batışı anının fotoğrafını hediye etmek istedim” dedi.
Ahmet Arslantaş ise, ziyaretinden ve hediyesinden dolayı Bilal Mente’ye teşekkür etti.

Genel

Süper Loto’nun 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiyesi, Aydın’a çıktı

Milli Piyango‘nun 5 Mayıs Pazar günü yapılan Süper Loto çekilişinde 6 bilen 1 kişi çıktı. 83 milyon 9 bin 784 liralık ikramiye ise Aydın’ın Germencik ilçesinde oynanan kupona isabet etti. Kuponun oynandığı Milli Piyango bayisinin sahiplerinden Tahsin Pehlivan, “83 milyon lira ihtiyacı olan birine çıktı” dedi.

 Nevra UÇKAÇ – Tekin GÜRBULAK
AYDIN-Salı, perşembe ve pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü çekilen Milli Piyango Süper Loto‘nun 5 Mayıs’ta yapılan çekilişinin şanslı sayıları 22-24-26-27-30-59 oldu. Çekilişte 6 bilen bir kişi çıktı ve 83 milyon 9 bin 784 liranın isabet ettiği kupon Aydın’da oynandı. Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi’ndeki Tahsin Pehlivan ve Kadir Elgünlü’nün ortak olduğu Minik Şans Oyunları Bayii’nde kuponu oynayarak kazanan ve inşaat işçisi olduğu öğrenilen talihli ise çekini teslim aldı.

‘1 HAFTA ARAYLA İKİ BÜYÜK İKRAMİYE VERMİŞTİK’

2021 yılında bir hafta arayla iki kez büyük ikramiye kazandıran bir bayi olduklarını dile getiren Pehlivan, “Daha önce iki büyük ikramiye bu bayiden oynan kuponlara isabet etti. 4 sene önce Kazı Kazan’dan kazandırmıştık. 1 hafta arayla vermiştik. Bu duyulunca satışlarımız da çok arttı. Talepler çoğaldı. İnsanlar şansını aramaya başladı. Çok mutluyuz. Dün Denizli’den biri gelip, ‘Şanslı bayi burası mı?’ dedi. Hem oyun oynadı hem de benimle fotoğrafları çekildi. Şehir dışından da gelenler oluyor” dedi.

‘İKRAMİYE BÜYÜDÜ, CİROLAR ARTTI’

Talebin artmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirten Kadir Elgünlü de şunları söyledi: “Pazar günü yapılan çekilişte Süper Loto’dan 6 bilen arkadaşımız büyük ikramiye kazandı. İnşallah para hayır getirir. Kim olduğunu biliyoruz. Ortaklar bayisi olarak şanslı bir bayiyiz. Herkesi bekleriz. Özellikle Milli Piyango’ya ilgi arttı. Çünkü oyun sayıları arttı. İkramiyeler büyüdü. Bizim de cirolarımız arttı. Memnunuz. İnşallah böyle devam eder.”(DHA)

Okumaya devam et

Genel

Erdoğan: Yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ulvi bir mesleği icra eden, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa ve ihya eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Bu anlayışa kararlılıkla sahip çıkan bir hükümet olarak öğretmenlerimize ve diğer eğitim çalışanlarımıza yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz” dedi.

ANKARA-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına yönelik şiddete ilişkin düzenlemenin geleceğini bildirdi. Erdoğan konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Evlatlarımıza kattıkları bilgi ve değerler bütünüyle ülkemizin kalkınma mücadelesinde hayati önemde olan öğretmenlerimizi her türlü olumsuzluktan korumak, onlara mesleklerini icra edecekleri rahat ve güvenli ortamı sunmak asli görevimizdir. Ulvi bir mesleği icra eden, yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizi inşa ve ihya eden öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Bu anlayışa kararlılıkla sahip çıkan bir hükümet olarak öğretmenlerimize ve diğer eğitim çalışanlarımıza yönelik şiddete ilişkin kapsamlı bir düzenlemeyi süratle hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

‘ÖĞRETMENLERE YÖNELİK İŞLENEN SUÇLARA YENİ KANUN DÜZENLEMESİ’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasına şöyle devam etti:

“Kanun teklifi olarak Gazi Meclisimize sunacağımız düzenlemeyle; Öğretmenlerimize yönelik fiillerde ceza kanunlarında öngörülen cezalar yarı oranında artırılacak. Bu fiilleri işleyenlerin cezasının ertelenmesi engellenecek. Bu fiiller tutuklama sebebi sayılarak tutuksuz yargılamanın önüne geçilecek. Özel kurumlarda çalışan öğretmenlerimiz ve diğer eğitim çalışanlarımız da görevleri sebebiyle kendilerine yönelik işlenen suçlar bakımından kamu görevlisi sayılacak.”

ÖĞRETMENLERİMİZE KARŞI ŞİDDET OLAYLARINA ASLA SESSİZ KALMADIK, KALMAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Öğretmenlerimiz müsterih olsun. Böylesine önemli bir mesleği ülkemizin her bölgesinde fedakârca yürüten öğretmenlerimize karşı şiddet olaylarına asla sessiz kalmadık, kalmayacağız. Bu vesileyle, İstanbul’da canice yapılan bir saldırı sonucu hayatını kaybeden İbrahim Oktugan öğretmenimize Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine, öğrencilerine ve tüm eğitim camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 17 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye‘nin kuzeyinde tespit edilen toplam 17 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA-Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz; Irak‘ın kuzeyindeki Hakurk, Gara ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 10 PKK‘lı terörist ile Suriye‘nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde belirlediği 7 PKK/YPG’li teröristi etkisiz hale getirdi” denildi. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.