Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

“Forma bekleyen oyuncularımız ile Ankaraspor’u yenemiyorsak zaten elenelim”

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında 2. Lig ekiplerinden Ankaraspor’a 1-0 mağlup olarak kupaya ilk maçtan veda eden Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Biz kadromuzda bulunan ve forma bekleyen oyuncularımız ile Ankaraspor’u yenemiyorsak zaten elenelim” dedi

Hasan Fehmi Demir
RİZE
-Maça kadro şansı bulamayan ve genç oyuncularla çıktıklarını, neticesinde ise kupadan elendiklerini dile getiren Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Söylenecek bir şey yok. Her şeyden önce Ankaraspor’u tebrik ediyoruz, güzel bir oyun oynadılar. Biz de az oynayan, oynayamayan, forma şansı bulamayan, biraz daha genç, altyapıdan çıkan kardeşlerimize yer verelim dedik. Onları bir görelim dedik. Hem biz görelim hem kendileri görsün hem herkes görsün istedik. Kupayı da önemsiyorduk. Bu oyuncularımızın en azından maç kondisyonlarını arttırabilmek istiyorduk. Çünkü bizim asıl hedefimiz lig. Bize ligde katkı sağlayacak oyuncuların performansını burada görmek, performansını arttırmak için kupa önemliydi. Gidebilseydik belki sonlara doğru, kupaya yanaştıkça kadro değişebilirdi. Maalesef ilk maçtan elendik. Dediğim herkes görmüş oldu performansımızı, daha ne kadar çalışmamız gerektiğini. Bu seviye ile ne formayı alabileceğimizi ne de Süper Lig’de mücadele edebileceğimizi çok daha net bir şekilde gördük. Bu açıdan baktığımızda olumlu bir maç oldu. Şimdi Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Biz kadromuzda bulunan ve forma bekleyen oyuncularımız ile Ankaraspor’u yenemiyorsak zaten elenelim” dedi.

Süper Lig maçlarına çıkan kadroyu ilk kupa maçında yormayı göze alamadıklarını dile getiren Hamzaoğlu, “Ligin yükünü çeken diğer oyuncuları bu maçta zorlamak istemedim. Geçen Erzurumspor ile oynadığımız hazırlık maçında Gökhan’ı kaybettik zaten. Bir daha kayıp vermeye tahammülümüz yok çünkü takımımızı herkes görüyor. Bu takımla da yenmemiz lazımdı. Yine bu takımla beraber iyi hazırlanmayı sağlayacak olan kişi de biziz. Sonuçta elendik. Varsa bir şey zaten bizedir. Ama oyuncularımızın kendini görmesi açısından bu bizi sevindiriyor. En azından şimdi nasıl çalışmamız gerektiğini herkes görüyor ve biliyor” ifadelerini kullandı.

Bolasie açıklaması

Bolasie’nin kadro dışı kaldığı ile alakalı haberlerle ilgili de açıklama yapan Hamza Hamzaoğlu, Bolasie’nin ilk 11 oynamadığı maçta kadrodan çıkmak istediğini, sonrasında ise pişman olarak kendisinden özür dilediğini dile getirdi. Hamzaoğlu, “Bolasie geçtiğimiz maçtan önceki son antrenmanda 11 oynamayacağını anlayınca kendisinin kadrodan çıkarılmasını istedi. ‘Ben 11 oynamayacaksam oturmamın bir anlamı yok’ dedi. Biz de iyi diyerek kadroya almadık kendisini. 2 gün sonraki antrenmana geldiğinde de hala aynı düşüncede olduğunu gördük. Kendisinin takımdan ve bizden özür dilemesi gerekirken hala daha aynı tavrı görünce antrenmanın başında ben ‘Bolasie sen demek ki yeterince düşünmemişsin. Lütfen antrenmanı terk et ve git kafanı toparla iyice’ dedim. Eğer aynı düşüncesinde devam etseydi tavrım da değişmeyecekti ama sonrasında geldi konuştuk. Özür diledi ve ilk antrenmanda arkadaşlarından özür dileyeceğini söyledi. Ben yine kendisine ‘Eğer bu düşüncende samimiysen gel. Samimi değilsen yine gelme çünkü yarın öbür gün biz yine yaşarız aynı sorunu. Eğer sen fikrinde sabitsen, ısrarcıysan sakın gelme. Bizim böyle bir oyuncuya ihtiyacımız yok. Ama samimiysen kaybetmeye de niyetimiz yok. Biz herkesi kazanmaya çalışıyoruz’ dedim. Burada her şeyden önce takımı düşünmesi gerekir oyuncunun, kendi bireysel performansını değil. Zor maçlar, her maçımız final, zor bir süreçten geçiyoruz. Burada kendi menfaatlerimizi bir kenara koyup tek düşüncemiz var Rizespor’un menfaatleri ve Rizespor’a hepimiz kendi alanımızda katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu düşüncedeki insanlara ihtiyacımız var. Dolayısıyla Bolasie’nin de takım için mücadele edeceğine inanırsak bizimle devam edecek. Bu Bolasie de olabilir başkası da olabilir; inanmadığımız oyuncularla yola devam edemeyiz” dedi.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Galatasaray – Fenerbahçe derbisine 2 bin 400 Sarı-lacivertli taraftar alınacak

Süper Lig’in 37. haftasında Rams Park Stadı’nda oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisini 2 bin 400 Sarı-lacivertli taraftar tribünden izleyebilecek.

İSTANBUL-İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray – Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar verdi.

Açıklama şöyle;

İl Spor Güvenlik Kurulu, 19.05.2024 Pazar günü Ali Sami Yen – Rams Park Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçına 2.400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir.

Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen – Rams Park Stadı’na toplu olarak giriş yapabilecektir.”(DHA)

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor – Trabzonspor: 3-1

Süper Lig’in 35’inci haftasında Samsunspor, sahasında ağırladığı Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti.

Gökhan İÇKİLLİ – Ersin DEMİR
SAMSUN-14’üncü dakikada Samsunspor öne geçti. Samsunspor’un kazandığı penaltıyı kullanan Taylan’ın vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-0.

16’ncı dakikada Bardhi’nin ceza sahasına yaptığı ortada Eren’in indirdiği topa gelişine vuran Trezeguet’in şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

18’inci dakikada Samsunspor’un geliştirdiği ani atakta Moundilmadji’nin ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

28’inci dakikada Emre’nin ceza sahasına yerden pasıyla buluşan Raman’ın şutunda kaleci Uğurcan’dan dönen topu Moundilmadji ağlarla buluşturdu: 2-0.

32’nci dakikada Trabzonspor’da Bardhi’nin kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu: 2-1.

36’ncı dakikada Samsunspor’dan Zeki’nin kullandığı köşe vuruşunda Fernandez Moreno’nun kafasına çarpan top ağlarla buluştu: 3-1.

45’inci dakikada Trabzonspor’un geliştirdiği atakta Bardhi’nin ceza sahası dışından kaleye çektiği şut direğe çarparak auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Samsunspor’un 3-1’lık üstünlüğüyle sona erdi.

48’inci dakikada Zeki’nin hatalı geri pasıyla buluşan Trezeguet kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çektiği şutu kaleci Okan kurtardı.

63’üncü dakikada Eren’in ceza sahasına yaptığı ortada top kaleye yönelince kaleci Okan meşin yuvarlağı son anda kornere çıkarttı.

74’üncü dakikada Bardhi’nin kullandığı serbest vuruşta top kalecide kaldı.

89’uncu dakikada Bola’nın ceza sahasına yaptığı ortada Osman’ın kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

Samsunspor maçı 3-1 kazandı.

STAT: Samsun Yeni 19 Mayıs

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar, Anıl Usta

SAMSUNSPOR: Okan Kocuk – Zeki Yavru (Dk. 61 Yunus Emre Çift), Alim Öztürk (Dk. 61 Schindler), Van Drongelen, Bola, Bennasser (Dk. 82 Osman Çelik), Taylan Antalyalı, Raman (Dk. 67 Muja), Holse, Emre Kılınç (Dk. 82 Tait), Mouandilmadji

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Rayyan Baniya, Fernandez (Dk. 46 Berat Özdemir), Eren Elmalı, Meunier, Umut Güneş (Dk. 70 Fountas), Mendy, Bardhi, Trezeguet (Dk. 61 Visca), Pepe (Dk. 81 Orsic), Onuachu (Dk. 70 Enis Destan)

GOLLER: Dk. 14 Taylan Antalyalı (P), Dk. 28 Moundilmadji, Dk. 36 Fernandez (Kendi kalesine) (Samsunspor) – Dk. 32 Bardhi (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Bennasser, Alim Öztürk, Taylan Antalyalı, Schindler, Osman Çelik (Samsunspor) – Eren Elmalı, Berat Özdemir (Trabzonspor) (DHA)

Okumaya devam et

Spor

Samsunspor-Trabzonspor maçı öncesi paylaşımlara adli ve idari işlem

SAMSUN’da bugün oynanacak Samsunspor – Trabzonspor maçı öncesinde sosyal medya üzerinden küfürlü ve tahrik edici paylaşım yapan 8 şüpheli yakalanıp, haklarında adli ve idari işlem başlatıldı.

EMRE ÖNCEL
SAMSUN-İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün oynanacak Samsunspor – Trabzonspor müsabakası öncesinde sosyal medyada, ‘6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun’ kapsamında yürüttükleri sanal devriye faaliyetleri kapsamında, bazı sosyal medya hesapları üzerinden olumsuz paylaşımlar yapıldığını tespit etti.

Taraftar gruplarını tahrik edici, aşağılayıcı ve küfür içerikli paylaşımlar yapan sosyal medya hesaplarında yapılan araştırmada, profil sahiplerinin gerçekte A.F.D., S.E., G.G., M.E.Ö., S.N., H.A., G.K. ve F.D. olduğunu belirledi. 8 kullanıcı, adreslerinde yakalanıp, haklarında adli ve idari işlem başlatıldı. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.