Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

MHP’li Başkan Atlı’dan partiden ayrılanlara “evinize dönün” çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanlığı iftar sofrasında partililer ile bir araya geldi. MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı iftar sonrası yaptığı konuşmada muhalefet partilerini sert bir dille eleştirirken ülkücü ve milliyetçi olan herkesi yeniden Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplanmaya davet etti.

Beril Solmuşgül – Emre Bozdemir
ADANA-
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, MHP MKY üyesi Av. Uğur Öztürk, İl yöneticileri ve partililer ile iftar sofrasında bir araya geldi. Birliktelik mesajlarının verildiği iftarda MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı partiden ayrılan, küskün olan milliyetçi ve ülkücüleri yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönerek birliktelik içinde siyaset yapmaya devam etti.

“Cumhurbaşkanı şu an terör örgütünün belini kırmadı mı?”

Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılan partililerin çözüm sürecindeki tepkisinden dolayı partisinden ayrıldığı dönemi hatırlatan ve şu an terörle verilen mücadelede terör örgütünün bitme noktasına geldiğini aktaran Başkan Nihat Atlı, “Türk halkına karşı çok sert bir muhalefet yapılıyor. Ben muhalefet partililerin muhalefetine bir şey demiyorum. Muhalefet partisi mutlaka kendine yakışan muhalefetliği yapacak. Fakat beni üzen bizim davamızda yetişmiş, çocukluğundan beri bu davanın havasını teneffüs etmiş, suyunu içmiş birçok arkadaşımız çok basit sebeplerle Milliyetçi Hareket Partisi’ni bırakmış. Farklı partilere gitmiş ve dönmüş bizlere karşı muhalefet yapıyor. Hem de acımasızca. Muhalefet partilerinden daha acımasız şekilde. Gerekçeleri Cumhur ittifakı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “çözüm süreci başlattı” böyle bir zihniyete Milliyetçi Hareket Partisi nasıl destek verir diyerek başka partilere gitmiş. Sevgili arkadaşlar aynı Cumhurbaşkanı şu an aynı terör örgütünün belini kırmadı mı?” diyerek partililere seslendi.

“Terör örgütü PKK’nın siyasi yüzü HDP’ye bakanlık verelim diyen bir zihniyetle berabersiniz”
Türkiye’de artık bomba patlamadığını ve topraklarımızda terör eylemi kalmadığını hatırlatan Nihat Atlı, “Cumhur ittifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin de desteğiyle terörün belini kırıldı. Peki aynı Cumhurbaşkanı bunu yaparken sizin gittiğiniz tercih ettiğiniz yer kim? Terör örgütü PKK’nın siyasi yüzü HDP’ye bakanlık verelim, diyen bir zihniyetle berabersiniz. Siz bunu hangi vicdanınıza koyuyorsunuz? Nasıl böyle bir durumu savunuyorsunuz. Buna, ben anlam veremiyorum” dedi.

Başkan Nihat Atlı milliyetçi ve ülkücü görüşlere seslendi

Milliyetçi ve ülkücüyüm diyen herkese sesleniyorum diyen Başkan Nihat Atlı partililerini MHP çatısında toplanmaya davet ederek “Ben buradan sesleniyorum. Biz eski ülkücüyüz, ülkücünün eskisi yenisi, genci yaşlısı olmaz. Eğer bu harekatı bıraktıysan o makamı kullanma o gömleği üstünden çıkar. Eğer çıkartmıyorsan senin yerin Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarıdır. Genel Başkanımızda Partiden ayrılan arkadaşları davet etti. Gelsinler, konuşalım. Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında bir araya gelelim. Buradan davalarına davet ediyorum inşallah davetimiz dikkatlerini çeker ve acı gerçekleri görürler de yuvalarına dönerler. Onlara kapımız sonuna kadar açık, başımızın üstünde de yerleri var” diyerek çağrıda bulundu.

MHP MKY üyesi Av. Uğur Öztürk’te konuşmasında terörle mücadelede verilen başarılı çalışmaları aktararak milli savunma sisteminde yaşanan başarıları aktardı.
İftar yemeği konuşmaların ardından hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

KAAN ULU
ANKARA-Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde başladı. Saat 16.30’da başlayan toplantıda bakanların kendi alanları ile ilgili sunum yapacağı belirtildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklama yapması bekleniyor.(DHA)

Okumaya devam et

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 201 Vakıf Eseri Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın açıklamalarından satır başları

– (İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları)15 bini çocuk 35 bin kardeşimizin hayatına kast edenlerin hukuk önünde hesap vermesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Dünya’nın neresinde olursa olsun mazlumlara ve mağdurlara destek olan herkesi, tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum. 

İçimizdeki kimi işgüzarlar bunu görmese veya gördükleri halde çarpıtsalar da devletiyle, vatandaşıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biridir. 

Eski Türkiye manzaralarını milletimize tekrar yaşatmamakta kararlıyız. Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz hataların, varsa ihanetlerin inşallah bundan sonra üzerine çok daha kararlı bir şekilde gideceğiz.

Okumaya devam et

Siyaset

YSK Başkanı Yener: Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener: Seçim süreci içerisinde tüm veriler siyasi partilerimizle paylaşılmıştır. Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır. 31 Mart Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde katılım oranı %78.12 olarak gerçekleşti.

YSK Başkanı Ahmet Yener: Yapılan itirazlar sonucunda Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı, Şanlıurfa Hilvan ilçelerinde seçimler yenilenecektir.30 büyükşehir belediye başkanlığından CHP 14, AKP 12, DEM Parti 3, YRP 1 belediye başkanlığı kazandı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.