Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Ankara’ya şehit ateşi düştü

Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu’nun acı haberi Ankara’daki babaevine ulaştı.

Mehmet Kalay – Hidayet Türkyılmaz
ANKARA-
Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pence-Kilit Harekatı çerçevesinde Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu terörisler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit oldu. Yetkililer, Kanlıkuyu’nun şehadet haberini, Ankara’nın Yenimahalle ilçesi, Güzelkaya Mahallesi, Güventepe Caddesi’nde yaşayan ailesine verdi. Polis ve Jandarma ekipleri tarafından eve Türk bayrakları asılırken belediye ekipleri taziye çadırı kurdu. Kanlıkuyu’nun evli olduğu ve eşinin hamile olduğu öğrenildi. Kanlıkuyu’nun babası Mustafa Kanlıkuyu’nun ise Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu belirtildi. Şehit Piyade Teğmen Kaan Kanlıkuyu memleketi Çankırı’da son yolculuğuna uğurlanacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ve AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan taziye ziyaretinde bulundu.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

SİBERGÖZ-37 operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı

ANKARA-İçişleri Bakanı Yerlikaya: 77 ilde Çevrimiçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi ile Mücadele kapsamında düzenlenen “SİBERGÖZ-37” operasyonlarında 156 şüpheli yakalandı. (DHA)


Okumaya devam et

Asayiş

Aksaray’da yolcu otobüsü, şarampole devrildi: 2 ölü, 34 yaralı

Ankara – Niğde Otoyolu’nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, 2 kişi öldü, 6’sı ağır 34 kişi yaralandı.

ANKARA-Kaza, saat 02.55 sıralarında Ankara-Niğde Otoyolu’nun Aksaray‘a bağlı Alayhan mevkinde meydana geldi. Kilis’ten İstanbul’a giden Hannan Samanoğlu (52) yönetimindeki 79 AF 880 plakalı Metro Turizm’e ait yolcu otobüsü, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, polis, jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, 42 kişinin bulunduğu otobüste, 2 kişi öldü, 6’sı ağır olmak üzere 34 kişi yaralandı. Yaralılardan 24’ü Aksaray’a, diğerleri ise Niğde, Nevşehir ve Kırşehir’deki hastanelere kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralı yolculardan Bayram Ali Yılmaz, “Otobüs doluydu. Şoför uyudu herhalde, kaza bir anda oldu.” dedi.

VALİ KUMBUZOGLU YARALILARI ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoglu, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaret edip, hastane yönetiminden bilgi aldı. Vali Kumbuzoğlu, “Kilis’ten İstanbul’a sefer yapmakta olan bir yolcu otobüsümüz, Niğde- Ankara otobanında Aksaray Alayhan mevkinde gece 02.55 civarında yoldan çıkararak devrilmiştir.

Kaza sonucunda otobüste bulunan 3’ü mürettebat olmak üzere toplam 42 yolcumuzdan 2’si maalesef vefat etmiştir. 6’si ağır olmak üzere toplam 34 yaralı vatandaşımızın, Aksaray Devlet Hastanesinde 24’ü olmak üzere; civar illerden Niğde, Nevşehir, Kırşehir Devlet Hastanelerine nakilleri yapılmıştır. Olayın ilk anından itibaren başta AFAD ve sağlık, jandarma ve polisimiz olmak üzere yaklaşık 100 personelimizle müdahalemizi gerçekleştirdik. Yaralıları yakından takip edip, yakınlarını bilgilendirme çalışmalarımız devam etmektedir.” diye konuştu.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken kazayla ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)


Okumaya devam et

Asayiş

AK Parti Samsun il yöneticilerinin bulunduğu araç, yayalara çarptı: 2 yaralı

SAMSUN’un İlkadım ilçesinde AK Parti Samsun İl Başkanı ve yöneticilerin bulunduğu makam aracı, yaya geçidinde 2 kişiye çarptı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Cenker Yıldız’ın (22) hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, yabancı uyruklu kadının ise tedavisinin ardından taburcu olduğu öğrenildi.

EMRE ÖNCEL
SAMSUN-Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse ve yöneticilerin içinde bulunduğu Ümit Ö. yönetimindeki 55 AK 510 plakalı makam aracı, bulvar üzerinde seyir halindeyken, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Cenker Yıldız ile yabancı uyruklu bir kadına çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan yayalar yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılardan durumu sağır olan Cenker Yıldız, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, hafif yaralanan yabancı uyruklu kadın ise Gazi Devlet Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı. Makam aracının sürücüsü Ümit Ö., ifadesi için emniyete götürüldü.

Yabancı uyruklu kadının tedavisinin ardından taburcu olduğu, Cenker Yıldız’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.