Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

Başkan Deveci: Türkiye sizi konuşuyor

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Atakum Belediyesi ve Samsunspor taraftar gruplarının iş birliğiyle başlatılan çiftçi dayanışmasında emek veren gönüllülerle bir araya gelerek, “Müthiş bir şey yaptınız. Bunu ben söylemiyorum, Türkiye sizi konuşuyor” dedi.

SAMSUN-
Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Bafra’daki karpuz üreticisine destek olmak amacıyla “Karpuz tarlada kalmasın” sloganıyla Samsunspor taraftar gruplarıyla iş birliğiyle başlatılan kampanyaya dayanışmaya güç verenlerle bir araya geldi. Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya eski Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Atakum Kent Konseyi Genel Sekreteri Şenol Katkat, Atakum Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Nadide Döktür ve çok sayıda taraftar katıldı.
Programda bir teşekkür konuşması gerçekleştiren eski Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, “Kıdemli bir Samsunspor taraftarı olarak, böyle bir kampanyada bize güvendiğiniz, belediyenin ismini şemsiyesinde, çadırında Forza Samsunspor Grubu’nun arkasında kefil olarak verdiğiniz için size çok teşekkür ediyorum. Umarım taraftarlar olarak sizi mahcup etmedik. Bu genç arkadaşlara güvenmenizin semeresini yeni projelerde alacağınıza inanıyorum. Her şey için tekrar çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Sizinle gurur duyuyorum”

Önemli bir dayanışma örneği gösterildiğini ifade eden Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, “Siz ne kadar farkındasınız bilmiyorum ama Türkiye sizden bahsediyor. Çok tarihi bir görev yaptık. Fikir babası sevgili Başkan İsmail Uyanık. Sizler herkesin takdir ettiği bir performans gösterdiniz. Samsunspor taraftarı gençler gece gündüz çalıştı, herkes üzerine düşeni yaptı ve üç dört gün içerisinde de karpuz piyasası kendi haline geldi. 4.5 – 5 liradan 2 liraya, 1.80’e ve 1.50’ye kadar düştü. Biz bir şeyi daha hissettirdik. Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençler çok şey yapabilirler. Tarımla ilgili birçok kurumun olduğu yerde çıktınız 3-4 gün içerisinde bir yığın tekelin elinden fiyatları aldınız, karpuz piyasasını dengelediniz. Müthiş bir şey yaptınız. Bunu ben söylemiyorum, Türkiye sizi konuşuyor. Kendinizle gurur duyabilirsiniz. Ben sizinle gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

“Gençlerin yanındayız”

Atakum Belediyesi’nin her zaman gençlerin yanında olduğunu kaydeden Başkan Deveci şöyle tamamladı: “Sadece Samsunspor taraftarıyla sınırlı kalmasın, buna benzer Samsun’un tüm sosyal sorumluluk projelerinde birlikte olalım. Sizler, gençliğinizin verdiği dinamizmi bu kente gösterebilirsiniz. Samsunspor’u Süper Lig’e taşırken oradaki enerjiniz ve dayanışmanızla birlikte toplumun başka alanlarındaki sorunlarla da dayanışmamızı gösterelim. Sevgili Başkanım İsmail Uyanık siz o lakabı durduk yerde almadınız. Samsunspor’un efsane başkanısınız, bu gençler de sizin yanınızdalar. Sizin sırtınız yere gelmez. Gençlerimizin yolu açık olsun. Samsunspor da güzel başladı, onların da yolu açık olsun.”

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Samsun’da renkli 1 Mayıs kutlamaları

Samsun’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü renkli görüntüler ile kutlandı. Etkinlikte “Katil sürüleri Filistin’den defolun” yazılı pankart açıldı.

Erdi Demir
SAMSUN-
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları Samsun’da Atatürk heykeline çelenk sunumu ile başladı. Gar Kavşağı’nda toplanan işçi ve emekçiler, Cumhuriyet Caddesi üzerinden etkinliklerin düzenleneceği meydana kadar sloganlar ve pankartlar eşliğinde yürüdüler. Zaman zaman kıyafetleriyle yürüyen madenciler, fırıncılar ve diğer meslek grupları yürüyüşe katılanların beğenisini toplarken, bazı tepkiler de dikkat çekti.

Filistin halkına ve direnişine destek verdikleri için böyle bir eylem gerçekleştirdiklerini ifade eden grup, Türk halkı olarak her zaman özgür Filistin’in yanında olduklarını ve bölgede barışın sağlanması gerektiğini söylediler.

Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri, 1 Mayıs Tertip Komitesi temsilcilerinin konuşmalarının ardından şarkılar ve marşların söylenmesi ve halaylar çekilmesi ile sona erdi.

Okumaya devam et

Genel

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Hülya Keklik
ANKARA-
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülkemizle birlikte tüm dünyada kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. Helal rızık peşinde koşan tüm işçi ve emekçi kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”

Okumaya devam et

Eğitim

Uğur Okulları öğrencisine ödül

Uğur Okulları Samsun Canik Kampüsü öğrenci ve öğretmenleri ‘Küresel Kaynama Yeni bir Çağdır temalı Birleşmiş Milletler Simülasyonu’na katılmak üzere Antalya’ya gitti. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ-Dünyada ilk kez 1953 yılında Harvard Üniversitesi tarafından uygulanan, her öğrencinin ‘Birleşmiş Milletler Delegesi’ gibi hareket ettiği ve diğer ülkelerin öğrencileriyle birlikte küresel sorunlara çözüm bulabilmek için çalıştığı Model United Nations (MUN) konferanslarının bu yıl 4’ncüsü gerçekleşti.

IV. MUN Konferansı, ‘Global Boiling is the New Era (Küresel Kaynama yeni bir Çağdır)’ temasıyla 5-7 Nisan tarihleri arasında Antalya’da Asteria Kremlin Palace’da gerçekleşti. Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü’nün davet edildiği bu önemli konferansta; 17 öğrencinin yanı sıra öğretmenler yer aldı.

Dünya gençliğinin bir araya geldiği MUN Konferansı’nda; Samsun Uğur Okulları Canik Kampüsü 11. sınıf öğrencisi Uras Ada Sular’ın ‘Chair’ olarak yürüttüğü konferansta her bir öğrenci ülkelerini başarıyla temsil etti ve ödüllerle döndü. 11. sınıf öğrencisi Sevde Öztürk ise ‘Kenya Delegesi’ olarak ‘Outstanding Delegate Ödülü’ aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.