Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mart ayı sonu itibarıyla Karadeniz gazını hanelere vermeye başlıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Mart ayı sonu itibarıyla Karadeniz gazını hanelere vermeye başlıyoruz”

BİLECİK-
“Maden sahasında yapılan çalışmalar neticesinde 109 ton altın kaynağıyla 60 ton altın rezervi tespit edildi. Bir başka ifadeyle 3,5 milyon Ons kaynağı altının bir an önce Türk ekonomisine kazandırılması için çalışmaları hızlandırdık”

-“Maden sahasındaki faaliyetler 3 faz olarak 500 milyon dolara ulaşacak şekilde planlandı”
-“70 milyon dolar yatırım gerçekleştirilerek projenin ilk kısmı tamamlandı. Tesis ilk altın dökümünü yapacak şekilde hazır hale getirildi”

-“Kalan iki fazın yatırımlarını 3 yıl içinde neticelendirmeyi planlıyoruz. Yıllık üretim miktarını 6,5 tona yükselteceğiz”

-“Burası tam kapasite ile faaliyete geçtiğinde ülkemizde en çok altın üretimi yapılan ilk 3 madenden birisi olacaktır”

-“1 milyar 771 milyon lirayı bulan yatırım ve projelerin resmi açılış sevincini yaşayacağız”

-“Türkiye 2002 yılından itibaren tarihinin en büyük kalkınma ve demokrasi hamlelerini gerçekleştirmiş ülkedir. Son 20 yılda büyük gayretle çalışarak bölgenin ticaret merkezi haline getirdik”

-“Göreve geldiğimiz Türkiye ile bugünün Türkiyesi arasındaki devasa farkı ideolojilerinin penceresinden bakmayan herkes görüyor”

-“Yaşı 35-40’ın üzerinde olan vatandaşlarımız iktidarımız döneminde yapılan hizmetlerin büyüklüğünün ne manaya geldiğini biliyor”

-“Eğitimde binadan personele pek çok kronik sorunu çözdük. Hastaneler örnek gösteriliyor. Yolların standardı pek çok AB ülkesinin üzerinde”

-“Havalimanlarımız dünyanın en iyileri arasında yer alıyor. Enerjide yeni boru hatları, arama sondaj faaliyetleriyle kendi hikayemizi yazıyoruz”

-“Nüfusumuzun yüzde 85’ine yakını doğal gaza kavuştu. Birileri güneş ve rüzgar enerjisini yeni yeni keşfededursun, biz Avrupa’da 5’inci, dünyada 12’nci sıraya yükseldik”

-“Filomuza kattığımız sondaj ve sismik araştırma gemilerimizle dünyanın en geniş filosunu kurduk”
-“Karadeniz’de 710 milyar metreküplük ülkemizin en büyük doğal gaz keşfini yaptık”

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 201 Vakıf Eseri Toplu Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın açıklamalarından satır başları

– (İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları)15 bini çocuk 35 bin kardeşimizin hayatına kast edenlerin hukuk önünde hesap vermesi için tüm imkanlarımızı kullanacağız. Dünya’nın neresinde olursa olsun mazlumlara ve mağdurlara destek olan herkesi, tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum. 

İçimizdeki kimi işgüzarlar bunu görmese veya gördükleri halde çarpıtsalar da devletiyle, vatandaşıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla Türkiye, Gazze sınavını en başarılı veren ülkelerden biridir. 

Eski Türkiye manzaralarını milletimize tekrar yaşatmamakta kararlıyız. Son dönemde artan serzenişlerin farkındayız. Tespit ettiğimiz hataların, varsa ihanetlerin inşallah bundan sonra üzerine çok daha kararlı bir şekilde gideceğiz.

Okumaya devam et

Siyaset

YSK Başkanı Yener: Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener: Seçim süreci içerisinde tüm veriler siyasi partilerimizle paylaşılmıştır. Kesin seçim sonuçlarının ilanıyla birlikte tutanaklar internet sitemizde ıslak imzalı olarak tüm vatandaşlarımızın erişimine açılacaktır. 31 Mart Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde katılım oranı %78.12 olarak gerçekleşti.

YSK Başkanı Ahmet Yener: Yapılan itirazlar sonucunda Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı, Şanlıurfa Hilvan ilçelerinde seçimler yenilenecektir.30 büyükşehir belediye başkanlığından CHP 14, AKP 12, DEM Parti 3, YRP 1 belediye başkanlığı kazandı.

Okumaya devam et

Siyaset

Yerli ve Milli Parti lideri Mutlu: CHP’yi ‘tuzağa düştünüz’ diyerek uyarıyoruz

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, “CHP’nin yaptığı hatalar memlekete zarar veriyor. Yerli ve Milli Parti gerginlikten yana değildir. Göz göre göre halkın mesajını almayıp sallanan bir iktidarın değirmenine su taşıyorlar. CHP’yi ‘tuzağa düştünüz’ diyerek uyarmayı görev sayıyoruz” dedi.

ANKARA-Yerli ve Milli Parti lideri Teoman Mutlu, yaptığı yazılı açıklamada, ana muhalefet partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) eleştirilerde bulundu. Başkan Mutlu, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi: “CHP’nin ana muhalefet partisi olarak yaptığı hatalar memlekete zarar veriyor. O nedenle uyarma gereği duyuyoruz. Şimdi CHP’ye soruyoruz. Öncelikle seçmen sizi birinci parti yaptı ve dedi ki ‘sallanan bu iktidarı devirin’. Bunun yolu erken seçim iken neden tam tersi yola girip ‘erken seçime gerek yok’ dediniz. Normalleşme nedir? Siyaset yapıyorsak bunu 22 yıldır ülkeyi yönetenlere fatura etmek gerekir. Neden dernek başkanı gibi randevu isteyip ‘boş koltuk’ darbesi yediniz? Sizin işiniz mücadele etmektir müsamere yapmak değildir. Çünkü halk mücadele istiyor çay sohbeti değil. Ayrıca, sorarım size AK Parti 31 Mart’tan zaferle çıksaydı sizin yüzünüze bakar mıydı, sizi muhatap alır mıydı? Yerli ve Milli Parti gerginlikten yana değildir. Ama göz göre göre halkın mesajını almayıp sallanan bir iktidarın değirmenine su taşıyorlar. CHP’yi ‘tuzağa düştünüz’ diyerek uyarmayı görev sayıyoruz. Siyasetin kuralları vardır. Güreşçiler rakibini yenmek için er meydanına çıkar mücadele eder, rakibi ile çay sohbeti yapmaz. Bu tür davranışlar dünyanın her yerinde iktidara yarar. Rakibi yenmeye çalışmak gerginlik ya da saygısızlık değil millete verilen sözün gereğidir.”(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.