Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Samsunspor ile Erzurumspor 6. randevuya çıkacak

Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor ile Erzurumspor FK, ligde 6. kez karşı karşıya gelecek.

Erdi Demir
SAMSUN-
Samsunspor ile Erzurumspor FK bugüne kadar 5 kez birbirlerine rakip oldu. Bu karşılaşmalarda Erzurumspor FK, rakibine karşı hiç üstünlük sağlayamazken, Samsunspor ise 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında oynanan 3 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Samsun’da oynanan 2 karşılaşmada ise 1 maçı kırımızı-beyazlı ekip kazanırken, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Erzurumspor, bu sezon oynadığı 20 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 21 puan topladı. 3 puanı silinen Erzurumspor FK, 18 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde yer alırken bu karşılaşmalarda 21 gol atıp, kalesinde ise 30 gol gördü. Deplasmanda 11 maça çıkan Erzurum temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Dışarıda oynadığı maçlarda rakip filelere 11 gol gönderen Dadaşlar, kalesinde ise 19 gol gördü.
Lider Eyüpspor’u takibini sürdüren Karadeniz temsilcisi Samsunspor ise bu sezon oynadığı 20 maçta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 38 puan topladı. Rakip filelere 34 gol gönderen kırmızı-beyazlılar, kalesinde ise 17 gole engel olamadı. Kendi sahasında 10 maça çıkan Samsunspor bu maçlarda 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 19 gol gönderen Samsun temsilcisi, kalesinde ise 9 gol gördü. Ligde 11 maçtır kaybetmeyen Samsunspor son 3 maçını da kazanırken bu süreçte 7 galibiyet ve 4 beraberlik alarak formda bir görüntü sergiledi. Samsunspor ayrıca ligde en fazla gol atan takım olarak da dikkatleri üzerine çıktı.

Yarın saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Oğuzhan Çakır, Mehmet Kapluhan, Hasan Hüseyin Tetik hakem üçlüsü yönetecek.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Vezirköprülü kızlar Türkiye Şampiyonası’nda

Amasya’da oynanan Voleybol Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği Müsabakaları’nda Samsun’un Vezirköprü Voleybol Takımı final maçında Sivas Voleybol Takımı’nı yenerek bölge şampiyonu oldu.

Hayati Ağca
SAMSUN-
Amasya’da Hamit Kaplan Spor Salonu’nda 25-28 Nisan 2024 tarihlerinde oynanan Yıldız Kızlar Bölge Müsabakaları’nda Vezirköprü Küçük Kız Voleybol Takımı rakipleri Amasya Voleybol Takımı’nı 3-0, Çorum Küçük Kız Voleybol Takımı’nı 3-0, Tokat Voleybol Küçük Kız Takımı’na karşı 3-0, ve Sivas Voleybol Takımı’nı da 3-0 yenerek bölge şampiyonu oldu. Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya’ya, Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk, Vezirköprü Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar, Yıldız Kızlar Bölge Birinciliği Müsabakaları’nı izlemeye giderek sporculara destek verdi. Final maçı sonrası Kaymakam Özgür Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resül Özata, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Uyar ve Öğretmenevi Müdürü Hasan Dursun sporcuları Vezirköprü girişinde karşılayarak tebrik ettiler.

Bölge finalisti olan Vezirköprü Küçük Kız Voleybol Takımı 4-11 Haziran tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda hem bölgeyi hem de Samsun’u temsil edecekler.

Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, yarın Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 20.30 başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak.

Bordo-mavililer, bu sezon kupaya 4. turdan başladı. Bu turda Çorum FK’yı 3-1’le geçen Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı yine aynı skorla eledi. Son 16 turunda ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, çeyrek finalde de evinde Başakşehir’i 1-0 yenerek yarı finalde Fatih Karagümrük ile rakip oldu.

Trabzonspor, 10. kez kupayı müzesine götürmek istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 9 kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nı ilk olarak 1976-1977 sezonunda kazandı. Bordo-mavililer, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20 sezonunda kupa sevinci yaşadı.

Okumaya devam et

Spor

El Clasico’da gülen Real Madrid oldu

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Turgay Kılıç
İSTANBUL-
El Clasico nefesleri kesti. La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Santiago Barnabeu’da Barcelona’yı konuk etti. Mücadele oldukça tempolu başladı. 6. dakikada Raphinha’nın pasında Andreas Christensen fileleri havalandırarak Barça’yı 1-0 öne geçirdi. 18. dakikada Real Madrid, Junior Vinicius’un penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da tempo oldukça yüksekti. 69. dakikada Fermin Lopez yeniden Barcelona’yı öne geçiren golü attı. (1-2). Madrid bu gole karşılık vermekte gecikmedi ve 73. dakikada Lucas Vazquez’in golüyle yeniden eşitliği yakaladı. 90+1. dakikada sahneye Jude Bellingham çıktı ve Real Madrid’i 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zaman da maçın da skoru oldu.
Öte yandan maç kadrosunda yer alan milli oyuncu Arda Güler forma şansı bulamadı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.