Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Merdiven boşluğunda 17 yaşında çocuk cesedi bulundu

Bursa’da inşaatın merdiven boşluğunda 17 yaşında kız çocuğu cesedi bulundu.

Polat Taha Öztürk
BURSA-
Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 7024 sokakta 5 yıldır atıl vaziyette bulunan site inşaatının merdiven boşluğunda hareketsiz yatan genç kızı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede apartmanın merdiven boşluğunda hareketsiz yatan Yasemin Cemre İçlikan’ın (17) hayatını kaybettiğini belirledi. İçlikan’nın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.


Asayiş

Kayınbiraderlerini öldürmekten gözaltına alınan enişte ve 2 kardeşi tutuklandı

Bursa‘nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, aralarında husumet bulunan kayınbiraderleri Özkan (37) ve Ahmet Gitmez’i (42) öldürdüğü suçlamasıyla gözaltına alınan Mehmet Güngen (32) ile kardeşleri Muhammet (27) ve Kemal Güngen (39), tutuklandı.

BURSA-Olay, 9 Mayıs saat 16.30 sıralarında Yenidere Mahallesi 2. TOKİ konutlarında meydana geldi. Özkan Gitmez ile ağabeyi Ahmet Gitmez, evlerine gittikleri sırada, kız kardeşleri B.G.’nin (30) eşi Mehmet Güngen ile karşılaştı. İddiaya göre aralarında ailevi nedenlerden dolayı husumet bulunan taraflar arasında tartışma çıktı. Mehmet Güngen’in kardeşleri Muhammet ve Kemal Güngen’in de olay yerine gelmesiyle, tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Özkan ve Ahmet Gitmez, enişteleri ve onun kardeşlerinin tabancalarla açtığı ateş sonucu vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Güngen kardeşler kaçarken, yaralılara ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı.

ARAÇ YOLDA ARIZALANDI

Yaralı 2 kardeşin hastaneye götürüldüğü hafif ticari araç yolda arıza yapınca, Özkan Gitmez taksiyle, Ahmet Gitmez de çağırılan ambulansla kaldırıldığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

3 çocuk babası Özkan Gitmez ile 4 çocuk babası ağabeyi Ahmet Gitmez’in cenazesi dün Yenidere Mahalle Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Lalaşahin Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Olayın ardından suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınan Mehmet, Muhammet ve Kemal Güngen kardeşler, emniyetteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edildi. Mehmet Güngen’in emniyetteki ifadesinde kayınbiraderlerini kendisinin öldürdüğünü, kardeşlerinin ise havaya ateş açtıklarını söylediği öğrenildi. Güngen kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Malatya’da minibüs devrildi: 1’i ağır, 15 yaralı

Malatya‘da sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybettiği minibüsün devrilmesi sonucu 1’i ağır, 15 kişi yaralandı.

RECEP BAĞDAT
MALATYA-Kaza, sabah saatlerinde Çelikhan-Malatya yolu üzerindeki Kozluk Mahallesi’nde meydana geldi. T.N.’nin kontrolünü yitirdiği 02 AEP 394 plakalı yolcu minibüsü devrildi. Kazada minibüs sürücüsü ve 14 yolcu yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılar kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Birbirine husumetli 2 suç örgütü çökertildi; 33 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen ‘Mahzen-42′ operasyonlarında elebaşılığını Hakan Akdoğan ve Numan Karakoç’un yaptığı birbirleriyle husumetli iki ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini, 33 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

ANKARA-Bakan Yerlikaya‘nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda İstanbul ve İzmir’de ‘Mahzen-42′ operasyonu gerçekleştirildi. İstanbul Başakşehir’de faaliyet gösteren elebaşılığını cezaevinde bulunan Hakan Akdoğan’ın yaptığı suç örgütü ile Numan Karakoç’un elebaşı olduğu suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda Numan Karakoç’un da aralarında bulunduğu 33 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 7 ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelilerin; ‘Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’, ‘Kasten adam öldürmeye teşebbüs’, ‘Kasten yaralama’, ‘Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘6136 sayılı kanuna muhalefet’, ‘Tehdit ve mala zarar verme’ suçlarını işledikleri belirlendi.

Operasyonları gerçekleştiren polis ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim edeceğiz. Şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız devam edecek” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.