Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Trabzonspor – Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler düdük çalacak

 Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı. Buna göre Trabzonspor’un, Fenerbahçe’yi konuk edeceği karşılaşmada FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

İSTANBUL-
Trendyol Süper Lig’de 30. hafta heyecanı yarın, 16 Mart Cumartesi ve 17 Mart Pazar günü oynanacak mücadelelerle yaşanacak. Haftanın maçlarını yönetecek hakemler de Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) internet sitesinden duyuruldu. Trabzonspor’un, 17 Mart Pazar günü evinde Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakanın hakemi de Halil Umut Meler oldu.
Süper Lig’de 30. hafta maçlarının hakemleri şöyle:

Yarın
20.30 Pendikspor – İstanbulspor: Oğuzhan Çakır
20.30 Fatih Karagümrük – Konyaspor: Bahattin Şimşek

16 Mart Cumartesi
13.30 Alanyaspor – Kayserispor: Emre Kargın
16.00 MKE Ankaragücü – Başakşehir: Cihan Aydın
20.30 Beşiktaş – Antalyaspor: Burak Pakkan
20.30 Adana Demirspor – Sivasspor: Tugay Kaan Numanoğlu

17 Mart Pazar
13.30 Çaykur Rizespor – Gaziantep FK: Abdulkadir Bitigen
16.00 Kasımpaşa – Galatasaray: Atilla Karaoğlan
16.00 Hatayspor – Samsunspor: Burak Şeker
20.30 Trabzonspor – Fenerbahçe: Halil Umut Meler

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Vezirköprü’de offroad heyecanı başlıyor

Samsun’da gerçekleştirilecek olan Petlas 2024 Offroad Şampiyonası birinci ayağı olan Vezirköprü Yarışı, 32 aracın katılımı ile başlıyor.

ERDİ DEMİR
SAMSUN-19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama programına dahil edilen, 7 ayaklı ve 32 aracın yarışacağı Türkiye Offroad Şampiyonası Vezirköprü Yarışı’nın basın tanıtımı gerçekleştirildi. Bandırma Gemi Müze ve Milli Mücadele Açık Hava Müzesi’nde düzenlenen tanıtım toplantısına; Samsun Vali Vekili Fatih Cıdıroğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Çamaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Vezirköprü Kaymakamı Özgür Kaya, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) Sportif Kurul Üyesi Metin Yılmaz ve organizasyonun paydaşları katıldı.

METİN YILMAZ: YÜKSEK KATILIMLI BİR YARIŞ OLACAK

Türkiye Offroad Şampiyonası Vezirköprü ayağı hakkında bilgiler veren TOSFED Sportif Kurulu Üyesi Metin Yılmaz, “TOSFED’in 2024 yılı yarış takvimine dahil olan Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası, 7 ayaktan oluşmaktadır. Bu şampiyonanın ilk startını Vezirköprü’den veriyoruz. Vezirköprü bu organizasyonu 14. kez yapıyor. Ulusal bazlı bir organizasyon. Bundan önce Vezirköprü’de mahalli, bölgesel düzeyde organizasyonlar olmuştu. Son 7 sezondur da ulusal şampiyonanın bir ayağını icra ediyor. Samsun Otomobil Spor Kulübü bünyesinde yapılan bu organizasyon yarın start seremonisi ile beraber Vezirköprü Çamlık Parkı’nda saat 17.00 itibariyle başlayacak. Bu ulusal organizasyonun birinci ayağı olan Samsun Vezirköprü ilçesinden sonra, Ankara, Giresun, Denizli, Trabzon, Sakarya ve Kahramanmaraş illeriyle beraber sezon son bulacak. Ülkemizde her sene neredeyse 30 farklı ilden bu denli yaklaşık 100’e yakın pilot copilot, mekaniker dediğimiz yarışmacı grubu geliyor. Start kayıtları bitti. Start kayıtlarına baktığımızda, yaklaşık 32 araç, yarışmaya kayıt oldu. Bu da şunu gösteriyor, şu an itibariyle son 4 sezondan beri ilk defa bu kadar yüksek katılımlı bir yarış olacak. Daha önceki kayıtlarımız ulusal bir şampiyona olduğu için 20-25 civarındaydı. Bu seneki kayıtlarımız yani cuma günkü startımız 32 ile başlayacak. Tabi otomobil sporlarına olan ilgi ve alaka artıyor her geçen yıl. Seyirci katılım, adrenalin olduğu için en yüksek yarış formatlarından biri” dedi.

FATİH CIDIROĞLU: TURİZM İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

Yarış için kente gelecek olan misafirleri en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyleyen Samsun Vali Vekili Fatih Cıdıroğlu, “Şampiyonamızın 19 Mayıs 1919 simgeli, temalı Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize ediliyor olması kadar, lansmanının da Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını Samsun’a ulaştıran Bandırma Vapuru’nun önünde yapılıyor olması da oldukça anlamlı ve önemli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bilindiği üzere Samsun’da turizmin çeşitlendirilmesi ve Samsun’un turizmden hak ettiği payı alabilmesine katkı sağlamak amacıyla, şehrimizin tüm paydaşları ile birlikte önemli çalışmalar yürütüyoruz ve organizasyonlar düzenliyoruz. Vezirköprü ilçemizde 10-12 Mayıs tarihleri arasında adrenalin ve heyecan dolu anlar yaşatacak olan, offroad şampiyonası birinci ayağı Vezirköprü yarışını da bu anlamda oldukça önemli bir organizasyon olarak görüyoruz. Bugüne kadar gerek ulusal, gerekse uluslararası arenada çok sayıda organizasyon ve festivale başarılı bir şekilde ev sahipliği yapmış, çok sayıda yerli ve yabancı turisti bu vesileyle ağırlamış olan şehrimiz, bu organizasyon kapsamında da gelecek yarışmacıları ve misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacak. Karadeniz’in incisi Samsun’un doğasını tarihini ve zengin kültürünü de keşfetme imkanı bulacak olan misafirlerimizin, aynı zamanda Samsun’un gönüllü turizm elçileri olacaklarına da inanıyoruz” diye konuştu.(DHA)

Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor’a kupa morali; hedef 10’uncu kupayı kaldırmak

Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek adını finale yazdıran Trabzonspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Türkiye Kupası’nda 16’ncı kez finale kalıp, 9 kupa kaldıran bordo-mavililer, 10’uncu kupayı da müzeye koymayı hedefliyor.

NURGÜL GÜNAYDIN
TRABZON-Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek adını finale yazdıran Trabzonspor’da yüzler gülüyor. Süper Lig’de 3’üncülük iddiasını sürdüren ve kupayı hedefleyen bordo-mavililer dün akşam İstanbul’daki yarı final rövanş karşılaşmasında Fatih Karagümrük’ü 4-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Trabzonspor, kupa finalinde Beşiktaş ile karşılaşacak. Trabzonspor böylelikle Türkiye Kupası finali tarihinde Beşiktaş’la 12’nci kez finale çıktı. Daha önce Türkiye Kupası’nda iki takım arasında oynanan 11 karşılaşmada Beşiktaş’ın 5, Trabzonspor’un 4 galibiyeti bulunurken, 2 maç da berabere sonuçlandı. Bu maçlardan 4’ü final karşılaşması olarak oynanırken, her iki takım da 2’şer kez kupaya uzandı.

Bordo-mavili takım daha önce 15 kez oynadığı Türkiye Kupası final maçlarında 9 kez kupayı kazanma başarısı gösterdi.

Türkiye Kupası final maçı 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak.(DHA)


Okumaya devam et

Spor

Galatasaray – Fenerbahçe derbisine 2 bin 400 Sarı-lacivertli taraftar alınacak

Süper Lig’in 37. haftasında Rams Park Stadı’nda oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe derbisini 2 bin 400 Sarı-lacivertli taraftar tribünden izleyebilecek.

İSTANBUL-İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, İl Spor Güvenlik Kurulu, Galatasaray – Fenerbahçe maçına 2 bin 400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar verdi.

Açıklama şöyle;

İl Spor Güvenlik Kurulu, 19.05.2024 Pazar günü Ali Sami Yen – Rams Park Stadı’nda oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe maçına 2.400 misafir takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir.

Misafir takım seyircisi, maçın oynanacağı Ali Sami Yen – Rams Park Stadı’na toplu olarak giriş yapabilecektir.”(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.