Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Hatay’da trafik kazası: 5 ölü, 2 yaralı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre aynı aileden 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ferit Savaş
HATAY-
Kaza, Payas – Dörtyol karayolu Özerli Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Kaza, otomobille tırın çarpışması sonucu meydana geldi. İlk belirlemelere göre kazada 5 kişi öldü, 2 yaralandı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Husiler, ticari gemilere saldırı düzenledi

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, İsrail’e ait olduğunu belirttiği MSC DIEGO ve MSC GINA adlı gemilere Aden Körfezi’nde, Hint Okyanusu’nda ve Umman Denizi’nde da MSC VITTORIA gemisine operasyon düzenlendiğini duyurdu. Saree, “Vuruş isabetliydi” dedi.

VAYDET AYAZ
Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Saree, yaptığı açıklamada, “Filistin halkına yönelik baskılara karşı zafer kazanan ve ülkemize yönelik Amerikan-İngiliz saldırganlığına yanıt veren Yemen Silahlı Kuvvetleri, iki gemiyi hedef alan deniz kuvvetleri, hava kuvvetleri ve füze kuvvetlerinin ortak bir operasyonunu gerçekleştirdi. Bu gemilerden ilki Aden Körfezi’ndeki İsrail gemisi MSC DIEGO, diğeri ise MSC GINA’dır. Füze kuvvetleri MSC VITTORIA’yı hedef alan iki özel operasyon gerçekleştirmiştir; bunlardan ilki Hint Okyanusu’nda, diğeri ise Umman Denizi’nde aynı gemiye karşı yapılmıştır. İsabetler doğrudan ve isabetliydi” dedi.

ABD Merkez Komutanlığı’ndan (CENTCOM), gemilere yönelik saldırılara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Okumaya devam et

Asayiş

MSB: Son bir haftada 108 terörist etkisiz hale getirildi

MSB: Irak ve Suriye’nin kuzeyinde son bir haftada, aralarında sözde yöneticilerin de bulunduğu 108 terörist etkisiz hâle getirdi. 1 Ocak’tan bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 953 oldu.

ANKARA-Geçtiğimiz hafta içerisinde Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 2 PKK’lı terörist daha Habur’daki Hudut Karakolumuza teslim oldu.

Hudutlarımızdan son bir haftada yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 355 şahıs yakalanmıştır. Yakalanan şahıslardan 5’i terör örgütü mensubudur. Bin 582 şahıs ise hududu geçemeden engellenmiştir. 01 Ocak’tan itibaren hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışırken yakalananların sayısı 3 bin 488’e yükselmiştir. Hududu geçemeden engellenen kişi sayısı da 52 bin 442 olmuştur.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Samsun’da Trafik Haftası’nda çocuklara ve gençlere bilgilendirmeler yapıldı

Samsun’da 4-10 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte, çocuklar ve gençlere trafik kuralları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.

ERSİN DEMİR
SAMSUN-4-10 Mayıs Trafik Haftası dolayısıyla, ‘Hayatla Yarışılmaz’ sloganıyla Samsun’da etkinlikler düzenlendi. İlkadım İlçesindeki Saathane Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuklara trafik te uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Emniyet Trafik Personeli ile Jandarma Trafik Personellerine başarı belgelerinin de verildiği etkinliğe, Samsun Valisi Orhan Tavlı, İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Bakçepınar, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı tuğamiral Ahmet Bahadır, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

‘EMNİYET KEMERİ TAKIYOR, TELEFON KULLANMIYORUZ’

Trafik Haftası etkinliklerinde güvenli sürüşün önemine vurgu yapıldığını söyleyen Samsun Valisi Orhan Tavlı, “Trafik Haftası dolayısıyla Samsun’umuzda emniyetimiz, jandarmamız ve gençlerimizle birlikte trafiğin paydaşı olan Samsun’daki trafikle ilgili güvenlik çalışmalarında bize destek olan bütün kurum ve kuruluşlarımızla bir araya geldik. Çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz hep beraber, trafikte güvenli sürüşün önemini kavradık. Yayalara öncelik verilmesini hep birlikte müşahede ettik. Emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığını etkinlikte hep birlikte gördük. Bir taraftan da trafikte sürüş anında cep telefonu kullanmıyoruz, kendi can güvenliğimiz ve trafikte yol alan diğer vatandaşların can güvenliği için. Emniyet kemeri muhakkak takıyoruz, hız sınırlarına uyuyoruz. Bunların hepsi bizim can güvenliğimiz için, doğru ve güvenli yol sürüşleri için. Trafik haftasını kutluyor; kazasız, belasız sürüşler temenni ediyorum” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.