Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Gazze’de can kaybı 32 bin 414’e yükseldi

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 32 bin 490’a, yaralı sayısı ise 74 bin 889’a yükseldi.

GAZZE-
İsrail ordusu, 173 gündür Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne son 24 saatte 8 saldırı gerçekleştirdiği, 76 kişinin hayatını kaybettiği, 102 kişinin de yaralandığı bildirildi. Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 32 bin 490’a, yaralı sayısının ise 74 bin 889’a yükseldiği aktarıldı.

İsrail, Bureij mülteci kampını vurdu

İsrail güçleri hava saldırılarında Bureij mülteci kampını da hedef aldı. Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, Gazze’de bulunan Bureij mülteci kampına yönelik saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

İstanbul Havalimanı’nda uçak gövde üstü indi

İstanbul Havalimanı‘nda kargo uçağı gövdesi üzeri iniş yaptı. Edinilen bilgiye göre FEDEX şirketine ait kargo uçağının iniş takımları açılmadı. Uçak gövdesi üstü indi. Olayda ölen yada yaralanan olmadığı öğrenildi.

İbrahim YILDIZ 
İSTANBUL-Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan olayla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Bugün FX6238 Fransa/İstanbul kargo seferi yapmakta olan Fedex Havayolları’na ait N110FE tescil işaretli, Boeing 763 tipi hava aracı, saat 07:55 lokalde (pilot ifadesine göre hidrolik arızası nedeniyle) ön iniş takımının açılmadığı bilgisini İstanbul Havalimanı ATC ünitesine bildirmiş ve 08:17 lokalde ön iniş takımı kapalı vaziyette 16R pistine iniş yapmış ve pist içerisinde kalmıştır.

Havalimanına iniş yapan uçağa Havalimanı Kurtarma ve Yangınla mücadele Servisi ekipleri (ARFF) tarafından müdahale edilmiş olup, pist notamlanmıştır. Kazada ölen ya da yaralanan olmamıştır. Başkanlığımız tarafından uzmanlar görevlendirilerek araştırma ve inceleme çalışmaları başlatılmıştır”(DHA)



Okumaya devam et

Asayiş

İzmir’de tarihi binada yangın; mahsur kalan kadın kurtarıldı

İzmir‘de, tarihi binada çıkan yangında mahsur kalan kadın itfaiye görevlileri tarafından kurtarıldı. Yangı, 1,5 saat süren müdahale ile söndürüldü.

BURAK UÇAR
İZMİR-Yangın, saat 22.15 sıralarında Konak ilçesi Basmane semti 1300. Sokak’ta bulunan tarihi bir binada çıktı. Tarihi binadan yükselen dumanları gören çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bina içerisinde mahsur kalan bir kadın çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin ayakta tedavisinin ardından kadın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaklaşık 1,5 saatte söndürüldü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Eyüpsultan’da okuldan atılan öğrenci müdüre silahla ateş açtı

Eyüpsultan‘da 17 yaşındaki Iraklı lise öğrencisi Y.K. kendisini okuldan attığını öne sürdüğü okul müdürüne silahla ateş etti. Y.K. kısa sürede yakalanırken, Oktugan ise ağır yaralı olarak hastaneye götürüldü.

Ahmet Cemil YEŞİLMEN-Uğur ŞAHİN
İSTANBUL-Olay, saat 10.00 sıralarında Eyüpsultan’da bulunan özel bir lisede meydana geldi. İddialara göre, Iraklı lise öğrencisi Y.K.(17), geçtiğimiz aylarda disiplin suçları sonucu okuldan atıldı.

5 ay sonra okula gelen Y.K., Oktugan’ın odasına girerek silahla 3 el ateş ettikten sonra kaçtı. Silah sesleri üzerine Oktugan’ın odasına giren öğretmenler durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri okul müdürünü ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırdı. Y.K.’yı ise kısa sürede yakaladı.

“5 AY SONRA GELİP MÜDÜRÜ VURUYOR”

Esnaf Halil Çiçek, “Bu okulu iyi biliyoruz. Buranın müdürü disiplinli bir insandı. Iraklı çocuk okuldan atılmış. 5-6 ay sonra gelip müdürü vuruyor. Biz de olayı duyduğumuzda şaşkınlığa uğradık” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.