Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Fenomen tostçu kazada hayatını kaybetti

Fenomen tostçu Niğde’nin Ulukışla ilçesinde geçirdiği kazada hayatını kaybetti.

Adana’nın Seyhan ilçesinde küçük tablasında Müslüm Gürses şarkıları ile ‘Ütü Tost’ yaparken sosyal medyada fenomen haline gelen ‘Tostçu Mahmut’ sahibi Anıl Kurt, İstanbul şubesinin açılışı için giderken Ulukışla’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.


Ulukışla ilçesi Hasangazi mevkiinde M.Y. yönetimindeki 31 AAG 12 plakalı araç ile Anıl Kurt’un kullandığı 01 EMC 88 plakalı araç çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Anıl Kurt’un öldüğünü belirledi. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Polis memuru konser alanındaki tartışmaya müdahale ederken kalp krizi geçirdi

SAMSUN’da düzenlenen Kültür Yolu Festivali’ndeki konserde çıkan arbedeye müdahale etmek isteyen polis memuru Sadık Döngel (40), kalp krizi geçirdi. Hastanede tedaviye alınan Döngel’in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

EMRE ÖNCEL
SAMSUN-Samsun’da Kültür Yolu Festivali kapsamında İlkadım ilçesindeki Batıpark’ta düzenlenen konserde şarkıcı Buray sahne aldı. Konser sırasında iki grup arasında çıkan arbedeye müdahale etmek isteyen İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Sadık Döngel, kalp krizi geçirdi. İhbarla olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Polis memuru Döngel, sağlık ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülüp, tedaviye alındı. Döngel’in entübe edildiği, durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Büyükçekmece’de ayağı zincirli halıya sarılmış haldeki cesetle ilgili detaylar

Büyükçekmece’de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin 24 yaşındaki Sedef Güler’e ait olduğu tespit edildi. Cesedin ayağına zincirle ağırlık bağlandığı ve halıya sarılmış halde bulunduğu belirlendi. Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Vehbi DEMİR 
İSTANBUL-Mimar Sinan Sahili’nde sabah saatlerinde balıkçılar tarafından denizde ceset görüldü. Balıkçılar durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Sahil güvenlik ekiplerinin kıyıya çıkardığı kadın cesedinin 24 yaşındaki Sedef Güler’e ait olduğu ve üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenildi. Kadının öldürüldükten sonra dibe batması için ayağına zincirle ağırlık bağlandığı ve fark edilmemesi için de halıya sarıldığı tespit edildi. Polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını izleyerek olayla ilgili çalışma başlattı. Savcının da olay yerindeki incelemeyi tamamlamasının ardından ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

BALIKÇILAR GÖRDÜ

Mahalle sakini Cem Tansever, “Sabahleyin geldiğimizde limanda polis ekipleri vardı. Balıkçı arkadaşlar denizde bir bayan cesedi görmüşler. Ekiplere haber vermişler. Sahil güvenlik ve polis ekipleri cesedi denizden çıkartmışlar. Olay yeri inceleme çalışmaları yapıldı. Otopsi yapmak için ekipler cesedi alıp götürdü” ifadelerine yer verdi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Kayıp doktor, 4 gündür aranıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde 4 gün önce yakınlarını ziyarete geldikten sonra kaybolan doktor Deniz Toman’ı (32) arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma ekipleri, Toman’ın kaybolduğu değerlendirilen bölgede kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama yaptı.

 Namık Kemal KILINÇ
ANTALYA-İstanbul’da bir süre önce aile hekimliğinden istifa edip Antalya’ya yerleşen doktor Deniz Toman, Serik ilçesi Aşağıoba Mahallesi Kargıcak mevkisindeki yakınlarını ziyarete geldi. Toman’dan, 4 Haziran saat 22.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra haber alınamadı. Yakınlarının başvurusu üzerine jandarma ekipleri Toman’ın bulunması için çalışma başlattı. Deniz Toman’ın kaybolduğu düşünülen noktalarda Serik İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, JAK timi, komando ile kadavra ve iz takip köpekleri eşliğinde arama çalışmaları devam etti.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.