Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Hüseyin Eroğlu: Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Eyüpspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak” dedi.

Berkay Yıldız
SAMSUN-
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Eyüpspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Samsunspor, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu yönetiminde hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Deplasmanda da kendi sahalarındaki gibi iyi oynadıklarını belirten Eroğlu, “Bu maç puan tablosundaki birinci ve ikinci sıradaki takımların karşılaşması olacak. Biz tabii ki her maç olduğu gibi bu maça da kazanmak için hazırlanıyoruz. Tabii ki rakibimizin kadrosuna ve gücüne saygı duyuyoruz ama biz de çok güçlü bir takımız. Kendi sahamızda seyircimizin önünde oynamak bizim için bir avantaj sağlıyor ama deplasmanda da seyircilerimizin bu desteği bize yine de iyi hissettiriyor. Deplasmanda da aslında kendi sahamız gibi oynuyoruz. Sahanın içerisindeki performansımız takımımızın sahada ortaya koyduğu yüksek performans bize zaten avantaj sağlıyor. Taktik, disiplin, oyun formasyonu, bunların hepsi birleştiğinde çok güçlü bir takım haline geliyoruz. Bunu gidip sahada yansıtmamız gerekiyor ki başarılı bir şekilde istediğimiz gibi geri dönelim. Rakibin analizini yapıyoruz. Kendi güçlü yanlarımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Her hafta bizim için oyun gücünün bizi hedefe giderken çok önemli bir yere getireceğini biliyoruz. Hep söylediğim bir şey vardır. Sistemimiz, oyuncuların bireysel performansı, bunlar tabi ki önemli şeylerdir ama asıl önemli olan takımın performansını sahaya güçlü bir şekilde yansıtmak. Hazırlıklarımız galibiyet üzerinedir. Kazandığımız takdirde bizim için çok avantajlı bir süreç başlayacak” dedi.

“Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacak”

Yeni transfer Moussa Guel’in şu anda uyum sürecinde olduğunu söyleyen Hüseyin Eroğlu, “Harris, Ali Ülgen, Mücahit Albayrak, Berk Taşkın ve Şener Kaya sakat oldukları için bireysel çalışıyorlar. Onlar büyük ihtimal bu haftada olmayacaklar. Geçen haftadan sadece sarı kart cezalısı olarak oynamayan Laura aramıza katılacak. Sakat oyuncularımızın iyileştikten sonra bize güç katacağını zaten biliyoruz. Kadro derinliğimiz artacağı için. Şu an her oyuncumuzu maçı kazanmak için hazırlamaya çalışıyoruz. İyi bir oyuncu grubuna sahibim. Onlar da bu anlamda çok özverililer ve ne söylesek yapmaya çalışıyorlar. Bizim için çok önemli bir durum bu. Sistemin başarısı bizi zaten bugünlere kadar getirdi. Oyuncuların performansı bu sistemi devam ettirecek olan detaydır. Guel aramıza yeni katıldı. Geçen hafta 1 antrenmana katılmıştı ve maçta da bizimle birlikteydi. Devre arasında başka bir ülkeden gelip buraya geldiğinde hemen yüksek performans ortaya koymak kolay değildir. Şu an Guel ile uyum süreci çözülüyor. Her oyuncudan olduğu gibi ondan da verim almaya çalışacağız. Onu da geliştirmeye çalışacağız. Çünkü onlar bunun için buraya transfer oluyorlar. Biz de takım başarısı için her oyuncunun gelişimine en iyi şekilde katkı vermek zorundayız” diye konuştu.

“Yakın zamanda inşallah aramıza katılan oyuncular olacaktır”

Şampiyonluk yürüyüşünde takıma güç katacak oyuncular alacaklarını belirten Eroğlu, “Başkanımız transferlerle ilgili gerekli açıklamayı bu hafta medyaya yaptı. Şu an transfer çalışmaları devam ediyor. Transfer süreci devam ettiği müddetçe tabii ki transferle alakalı çalışmalarımız devam edecektir. İhtiyacımız olan bölgelere başkanımızla, yönetim kurulumuzla zaten paylaştığımız isimler üzerinden gidiyoruz ama şu an bazı şeyler kolay olmuyor. Samsunspor’a gelecek oyuncu ihtiyacımız olan oyuncu olmak zorunda. Tabii ki bir sürü isim dolaşabiliyor ama devre arasında ihtiyacımız olmayan oyuncuyu almakta çok doğru değildir. Bizimle birlikle olup katkı sağlayacak, şampiyonluk yürüyüşümüzde bize güç katacak oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz. Süreç devam ediyor ama bunları bulmak kolay olmuyor. Görüştüğümüz oyuncuklar var ancak anlaştığımız net bir isim yok. Görüştüğümüz oyuncularda gizli kalıyor. Biliyorsunuz Samsunspor ismi duyulunca olay farklı boyuta da gidebiliyor. Bu anlamda başkanımız transferleri gizli tutarak yapmaya çalışıyor. Yakın zamanda inşallah aramıza katılan oyuncular olacaktır” şeklinde konuştu.

Spor

Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Gökmen Şahin
TRABZON-
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, yarın Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 20.30 başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak.

Bordo-mavililer, bu sezon kupaya 4. turdan başladı. Bu turda Çorum FK’yı 3-1’le geçen Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı yine aynı skorla eledi. Son 16 turunda ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, çeyrek finalde de evinde Başakşehir’i 1-0 yenerek yarı finalde Fatih Karagümrük ile rakip oldu.

Trabzonspor, 10. kez kupayı müzesine götürmek istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 9 kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nı ilk olarak 1976-1977 sezonunda kazandı. Bordo-mavililer, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20 sezonunda kupa sevinci yaşadı.

Okumaya devam et

Spor

El Clasico’da gülen Real Madrid oldu

La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Barcelona’yı 3-2 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Turgay Kılıç
İSTANBUL-
El Clasico nefesleri kesti. La Liga’nın 32. haftasında Real Madrid, Santiago Barnabeu’da Barcelona’yı konuk etti. Mücadele oldukça tempolu başladı. 6. dakikada Raphinha’nın pasında Andreas Christensen fileleri havalandırarak Barça’yı 1-0 öne geçirdi. 18. dakikada Real Madrid, Junior Vinicius’un penaltıdan attığı golle eşitliği yakaladı ve ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda da tempo oldukça yüksekti. 69. dakikada Fermin Lopez yeniden Barcelona’yı öne geçiren golü attı. (1-2). Madrid bu gole karşılık vermekte gecikmedi ve 73. dakikada Lucas Vazquez’in golüyle yeniden eşitliği yakaladı. 90+1. dakikada sahneye Jude Bellingham çıktı ve Real Madrid’i 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zaman da maçın da skoru oldu.
Öte yandan maç kadrosunda yer alan milli oyuncu Arda Güler forma şansı bulamadı.

Okumaya devam et

Spor

Canikli muaythai sporcusu Yiğit Keskin, Türkiye şampiyonu oldu

Canik Belediyespor Kulübü Sporcusu Yiğit Keskin, Muaythai Türkiye şampiyonu oldu.

RÜMEYSA BULUT
SAMSUN-
Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda, genç erkek 45 kilogram kategorisinde mücadele eden Canikli Sporcu Yiğit Keskin, zorlu mücadelelerden zaferle ayrılarak Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Canik Belediyespor Kulübü sporcusu Yiğit Keskin’i başarılarından dolayı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturuyor, genç yeteneklerimizin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Muaythai Türkiye Şampiyonu olarak kariyerine yeni bir başarı daha ekleyen ve Muaythai Dünya Şampiyonası’na katılma hakkı elde eden Canik Belediyespor Kulübü sporcumuz Yiğit Keskin’i canı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Sporcumuzun yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine, Canik Belediyespor Kulübü antrenörümüz Cihan Yurt’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerine aman vermeyen yetenekli sporcu, üst üste galibiyetler alarak şampiyonluğu göğüslerken, elde ettiği şampiyonlukla Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenecek olan Muaythai Dünya Şampiyonası vizesini de aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.