Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Samsun’da uyuşturucu operasyonu; 5 gözaltı

SAMSUN’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı.

EMRA ÖNCEL
SAMSUN-İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 05.00 sıralarında İlkadım ilçesinin İlyasköy ve Atakum ilçesinin Balaç mahallelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. İlkadım ilçesindeki adreslere yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız pompalı tüfek, 2 hassas terazi, 11 fişek ve 8 kartuş, Atakum ilçesindeki adreslerde yapılan aramalarda ise 42 bin 143 sentetik hap, 374,68 gram kokain ve 340 gram metamfetamin ele geçirildi. Ekipler, Ö.U. (25), B.K. (25), S.Ç. (34), A.O. (50) ve S.K.’yi (20) gözaltına aldı. (DHA)

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Asayiş

Damat, kayınpederi ve kayınbiraderinin tabancalarından çıkan 7 kurşunla öldü

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Emrah Mengübeti (33), tartıştığı kayınpederi Metin Ç. (47) ve kayınbiraderi Mert Ali Ç.’nin (17) tabancalarından çıkan 7 kurşunla hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Metin Ç. ile oğlu Mert Ali Ç., adliyeye sevk edildi.

Onur KAYA
TEKİRDAĞ-Kapaklı’da yaşayan Emrah Mergübeti, tartıştığı 1 çocuğunun annesi eşinin evi terk edip, baba evine gitmesi üzerine dün saat 20.30 sıralarında Mevlana Mahallesi Songül Sokak’ta bulunan kayınpederi Metin Ç.’nin evine gitti. Evde damat Mergübeti ile kayınpederi Metin Ç. ve kayınbiraderi Mert Ali Ç., arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında baba ve oğlu, üzerlerinde bulunan tabancaları çıkarıp, Emrah Mergübeti’ye ateş açtı. 2 tabancadan çıkan kurşunların 7’si vücuduna isabet eden Mergübeti, kanlar içinde yere yığıldı. Silah seslerini duyan komşularının ihbarıyla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan Mengübeti, kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayda kullanılan ruhsatsız 2 tabanca ile birlikte Metin Ç. ile oğlu Mert Ali Ç.’yi gözaltına aldı. Baba ile oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

6 ilde DEAŞ terör örgütüne operasyon; 31 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen ‘Bozdoğan-46′ operasyonlarında 31 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

ANKARA-Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı tatilinde Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, Mersin ve Ordu olmak üzere 6 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiğini belirtti. Yerlikaya, operasyonlarda 31 şüphelinin yakalandığını ifade ederek, “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele etmek. Kesintisiz 365 gün operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Eski sevgilisini apartman girişinde tabancayla öldürüp, intihara kalkıştı

Konya’da Arafa Yıldırım (44), marketten ekmek alıp, evine dönen eski sevgilisi Ümmü Döğer’i (42), apartman girişinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 çocuk annesi Döğer kurtarılamadı.

Salih BÜYÜKSAMANCI
KONYA-Olay, saat 10.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Şahinağa Sokak’taki bir sitenin girişinde meydana geldi. Ev kadını Ümmü Döğer, marketten ekmek alıp evine dönerken apartman girişinde Karayolları’nda çalışan eski sevgilisi Arafa Yıldırım ile karşılaştı.

Yıldırım, yanındaki tabancayla Döğer’i vurdu. Yaralanan Döğer, kaçarak apartmana girdi. Bu sırada çevredekiler de Yıldırım’a ‘Dur yapma’ diye seslenerek engel olmaya çalıştı. Ancak Yıldırım, Ümmü Döğer’in peşinden gidip apartman içinde peş peşe ateş etti. Ardından apartmandan çıkan Arafa Yıldırım, bu kez tabancanın namlusunu kendi başına dayayıp, tetiği çekti.

İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Sırtından, göğsünden ve başından yaralanan Ümmü Döğer, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi. Konya Numune Hastanesi’ne sevk edilip ameliyata alınan Arafa Yıldırım’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yaşadığı eve 10 ay önce taşındığı kaydedilen Ümmü Döğer’in marketten aldığı ekmek ile gözlük ve çantasının apartman girişinde yere düştüğü görüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.