Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Spor

Kulüplerden Sivasspor’a tebrik mesajı

DG Sivasspor’un, UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki 2-1’lik Dinamo Batumi galibiyetinin ardından Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor ve Giresunspor bir kutlama mesajı yayımladı.

Süper Lig takımları, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Dinamo Batumi’yi 2-1 mağlup eden Sivasspor için kutlama mesajı yayımladı. İlk olarak Çaykur Rizespor sosyal medya hesabından, “Çaykur Rizespor olarak; UEFA Avrupa Konferans Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu’nda Gürcistan ekibi Dinamo Batumi’yi mağlup eden Demir Grup Sivasspor’u tebrik ediyoruz.

Ayrıca verdiğimiz söz gereği Demir Grup Sivasspor’un attığı 2 gole karşılık 1000 fidan bağış ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Malatya temsilcisi Yeni Malatyaspor ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşıma, “Tebrikler Yiğido!” notunu ekledi.
Giresunspor ise tebrik mesajında, “Tebrikler Sivasspor Kulübü” dedi.

Oğuzhan Sarzep

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Spor

Başkan Doğan’dan Samsunspor’a destek

SAMSUN Büyükşehir Belediyesi, Samsunspor Nuri Asan Tesislerindeki antrenman sahasını yeniliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kırmızı beyazlı sevdamız Samsunspor’umuz, yeni sezonda daha güzel bir sahada antrenmanlarını yapabilecek” dedi.

SAMSUN-Samsunspor’un antrenman sahasında yaşadığı altyapı sorununa Samsun Büyükşehir Belediyesi çözüm üretiyor. Canik ilçesi Nuri Asan Tesisleri’nde yer alan ve yaklaşık 20 yıldır kırmızı beyazlı ekip tarafından kullanılan saha Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek antrenman için daha elverişli hale getiriliyor. Samsunspor’a verdiği destekle her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Halit Doğan, 31 Mart seçimleri öncesi verdiği sözleri yerine getirmeye, şehrin değerlerini önemseyerek hareket etmeye devam ediyor. Başkan Halit Doğan’ın talimatıyla çalışmalara başlayan ekipler, ilk olarak eski çimleri kaldırdı, ardından kazı çalışmasına başladı. Yaklaşık 65 santimetre derinliğinde yapılacak kazı sonrası sahanın altyapısı ve toprağı yenilenecek. Ardından saha yeniden çimlendirilecek.

‘SAMSUNSPORUMUZUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Samsunspor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan; “Samsunspor şehrimizin gururu, bizim de kırmızı beyazlı sevdamız. Bizler şehrimizin değerlerinin farkında olarak, Samsun’umuzun hassasiyetlerinin bilerek hareket etmeye özen gösteriyoruz. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak da ilk icraatlarımızdan birisi maça gidecek taraftarlarımıza tramvaylarımızı ücretsiz hale getirmek olmuştu. Bizler Samsunspor’umuzun yanında olarak, takımımızla ve taraftarımızla birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz. Nuri Asan Tesislerindeki antrenman sahasının yenilenmesi noktasında da kulübümüzün bir talebi olmuştu. Bizler de hemen ekiplerimizi oraya yönlendirdik. Ekiplerimiz özverili bir çalışmayla kısa sürede çalışmaları tamamlayacak. Samsunspor’umuz yeni sezonda daha güzel bir sahada antrenmanlarını yapacak. Bu çalışma bizim yeni sezonda takımımıza armağanımız olacak. İnşallah Samsunspor’umuz daha güzel bir antrenman sahası ile bol galibiyetli bir sezon geçirir, şehrimizin adını daha da güzel tanıtmaya devam eder” diye konuştu. (DHA)

Okumaya devam et

Spor

Trabzonspor’dan Pepe veda etti; gözler Onuachu’da

Süper Lig’i 64 puanla 3’üncü sırada tamamlayan Trabzonspor’da gözler yeni transferler ile ayrılacak isimlere çevrilirken, takımdan ayrılan ilk Nicolas Pepe oldu. Bordo mavililerde gözler golcü oyuncu Paul Onuachu ile ilgili gelişmelere çevrildi.

Nurgül GÜNAYDIN
TRABZON-Trabzonspor’un sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği ancak sakatlığı ve sonrasında Afrika Kupası’na katılmasından ötürü takımda çok fazla süre bulamayan Fildişi Sahilli oyuncusu Nicolas Pepe bordo-mavili takımdan ayrılan ilk isim oldu. Sosyal medya hesabından veda paylaşımında bulunan Pepe, “Herkese günaydın, Bir sezonun sonuna geldik. Tüm destekleriniz için teşekkür ederim. Bir özel teşekkür ise başkanımız, beni buraya getiren yöneticimiz İbrahim Şahinkaya’ya, hocamız Abdullah Avcı’ya, teknik ekibe, sağlık ekibine ve tabii ki takım arkadaşlarıma. Sezonu üçüncülük ile tamamladık, kupa finaline ulaştık. Bu bende pişmanlıklar da bırakıyor. Tabii ki bir teşekkür de taraftarlarımıza. Bu kadar tutkulu taraftarı nadiren görmüştüm. Sıcak karşılamanız için teşekkür ediyorum. Milli takıma katılmak üzere ayrılıyorum. Yeni bir macera beni bekliyor. Son olarak… 1, 2, 3 Trabzon…!” ifadelerine yer verdi.

6 GOL, 4 ASİSTLE VEDA

Nicolas Pepe Trabzonspor formasıyla 19’u Süper Lig 4’ü Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı 23 maçta 6 gol 4 asist üretti. Süper Lig’de bin 123 dakika, Türkiye Kupası’nda 133 dakika süre alan Pepe toplam bin 256 dakika sahada kaldı.(DHA)



Okumaya devam et

Spor

Capoeira festivalinde Samsun damgası

BELÇİKA’nın Diest kentinde 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 27. Uluslararası GI Mundo Capoeria Festivaline katılan Samsunlu sporcular festivale damga vurdu.

Gökhan İÇKİLLİ
SAMSUN-30 farklı ülkeden 400 sporcu ve üst düzey eğitmenlerin katıldığı organizasyona çoğunluğunu Samsunlu sporcuların oluşturduğu 15 sporcu ve eğitmen katıldı. 3 gün süren organizasyonda kuşak töreni yanı sıra gurubun kurucusu Brezilyalı baş antrenörün 50. Yıl Capoeira kutlamaları da yapıldı.

Festival hakkında bilgi veren Capoeira Derneği Başkanı Güngör Doğanay, “2004 yılından bu yana bu büyük ailenin Türkiye temsilciliğini yürütüyoruz. Pandemi döneminde verdiğimiz ara ile biraz gerilesekte son bir yıldır yeniden yoğun çalışmalarımıza başladık. 1.5 ay önce aynı festivali güzel bir katılımla Samsun’da gerçekleştirdik. Burada dünyanın her yerinden arkadaşlarımız var. Kendi kültürümüzü ve ülkemizi tanıtmak için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Samsun’da kuşak alamayan bazı öğrenci ve eğitmenlerimiz burada yeni kuşaklarını aldılar. Samsun’dan getirdiğimiz yerel lezzetleri katılımcılara ikram ederek onları tatil için şehrimize davet ettik” dedi.

Yüzlerce yeni öğrencinin yeni kemerlerine kavuştuğu festival sürecinde Samsun’dan katılım sağlayan Capoeira eğitmenleri katılımcılara farklı Capoeira eğitimleri verdi. Festival ardından yapılan Belçika gezisi ardından kafile Samsun’a dönüş yaptı. (DHA)

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.