Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Kahvehane baskınını gerçekleştiren şahsın aracında çok sayıda mermi bulundu

Samsun’un Bafra ilçesinde bir kahvehane baskınında 1 kişinin ölümüne, 4 kişinin yaralanmasına yol açtığı iddia edilen katil zanlısının aracında çok sayıda mermi bulundu.

Dün gece Tabakhane Mahallesi Medrese aralığında meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, olay yerinden 50 metre ileride Güven Sokak’ta aracını park ettikten sonra kahvehaneye gelen Uğur Demet(36), burada masada oturan Selçuk Söyleyen’e(55) ateş etti. 6 kurşun isabet eden Selçuk Söyleyen ağır yaralandı. Daha sonra kahvehanede açtığı rastgele ateş sonucunda Necmi Bülbül(55), Aziz Namlı(40) ve Zeynel Dönge(38) yaralandı. Kahvehaneden çıkan Uğur Demet, kahvehane dışında henüz kimliği belirlemeyen bir kişi tarafından açılan ateş sonucu karın boşluğuna ve kasığına aldığı kurşunlarla yere yığıldı.


Yaralılar Selçuk Söyleyen, Necmi Bülbül, Aziz Namlı, Zeynel Dönge ve Uğur Demet 112 acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Selçuk Söyleyen tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kahvehanede duvardan seken merminin şakak kemine gelmesiyle yaralanan Zeynel Dönge ve koluna kurşun isabet eden Necmi Bülbül tedavilerinin ardından taburcu edildi. Karın bölgesine ve kasığına aldığı mermilerle ağır yaralanan Uğur Demet, polis korumasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Aziz Namlı da Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Uğur Demet yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı.


Çalışmalarını sürdüren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri bu sabah Uğur Demet’in olay yerine geldiği Güven Sokak’ta park halinde bulunan aracını çekiciyle Asayiş Büro Amirliği’ne getirdi. Burada yapılan aramada araçta çok sayıda mermi bulundu. 3 gün önce aynı kahvehanede Selçuk Söyleyen ile Umut Demet arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Ahmet Şükrü Uluçay

Asayiş

MSB: Suriye ve Irak’ın kuzeyinde 7 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ANKARA-Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Teröristler için hiçbir yer güvenli değil. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 4 PKK/YPG’li terörist ile Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 3 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi” denildi.(DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Polis memuru, emekli uzman çavuşu tabancayla vurarak öldürdü

Çorum’da, polis memuru Hüseyin Ç. (45), tartıştığı komşusu malulen emekli uzman çavuş Fatih Afacan’ı (40) tabancayla vurarak öldürdü.

Yusuf ÇINAR
ÇORUM-Olay, dün saat 20.00 sıralarında, Osmancık ilçesi Çay Mahallesi Seyhan Sokak’ta meydana geldi. Kargı İlçe Emniyet Amirliği’nde görevli polis memuru Hüseyin Ç., tartıştığı komşusu emekli uzman çavuş Fatih Afacan’ı tabancayla vurup ağır yaraladı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Afacan, sağlıkçılar tarafından kaldırıldığı Osmancık Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru Hüseyin Ç. ise Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne giderek teslim oldu.

Hüseyin Ç.’nin daha önce Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı, kısa süre önce Kargı İlçe Emniyet Amirliği’ne tayininin çıktığı belirtildi. 2022 yılında Fatih Afacan ile eşi arasında aile içi şiddet olayı yaşandığı, komşusu olan Hüseyin Ç.’nin tanıklık yaptığı, bu nedenle aralarında husumet olduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Prizde unutulan şarj aleti yangına sebep oldu; panik anları kamerada

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede paniğe sebep oldu.

Halil İbrahim KARABIYIK
İZMİR-Yangın, saat 03.30 sıralarında Alpagut Mahallesi 1615/ Sokak’ta bulunan iki katlı bir evde çıktı. İddiaya göre, evde tek başına yaşayan ve kimliği öğrenilemeyen kişi, evi saran alevleri fark edince yardım çığlıkları atarak dışarıya çıktı. Sesleri duyan mahalle sakinleri, bir yandan kovalarla yangına müdahale ederken diğer yandan durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ekiplerin evde yaptığı incelemelerde, ilk belirlemelere göre yangının prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtildi.

PANİK ANLARI KAMERADA

Öte yandan, yangının kesin çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenilirken, bir vatandaşın yangının ilk anlarında kayda aldığı görüntüler ortaya çıktı. Cep telefonu ile çekilen görüntülerde, alevlerin çevredeki evlere sıçramaması için dua eden kadının yaşadığı panik anları yer aldı.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.