Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Asayiş

Otomobil yoldan çıktı: 2 yaralı

Samsun’da kontrolden çıkan otomobil şarampole uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.

Olay, Samsun’un Terme ilçesi Evci mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Samsun-Ordu karayolunda seyir etmekte olan 34 RK 8110 plakalı otomobil sürücüsü Engin Uyar direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan şarampole uçtu. Olayın 112’ye bildirilmesi üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından kazada yaralanan Engin Uyar ve Naim Uyar, Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İsmail Can Çam

Asayiş

Giresun’da terör örgütünün kullandığı sığınak kullanılmaz hale getirildi

GİRESUN’da terör örgütünün kullandığı sığınak, jandarma ekiplerince kullanılmaz hale getirilip, ele geçirilen malzemeler imha edildi.

Hakan KABAHASANOĞLU
GİRESUN-Giresun Valiliği’nden yapılan açıklamada, merkez ilçe kırsalında gerçekleştirilen ‘Şehit J. Asb. Kad. Kd. Bçvş. Zafer Çalışkan’ operasyonunda, sözde Karadeniz Açılım Grubunun kullandığı bir sığınağın tespit edildiği belirtildi. 2014- 2016 yılları arasında kullanıldığı değerlendirilen sığınakta ayrıca kalaşnikof şarjörü ve fişeği, gübre, akü ile gıda malzemeleri ve delil niteliği taşıyan materyaller ele geçirildi. Delil niteliği taşıyan materyaller muhafaza altına alınırken, sığınak kullanılmaz hale getirildi, diğer malzemeler de imha edildi. (DHA)

Okumaya devam et

Asayiş

Kızına cinsel istismardan yargılanan babadan avukata suç duyurusu

Ankara’da fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen kızı G.B.’ye (18), 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla hakkında dava açılan ve kızını görüntülemek için banyo ile tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan kendi görüntüsü delil olan Satılmış B. (39), dava dosyasındaki bilgileri sızdırdığı iddiasıyla avukat Özge İrem Aksu hakkında savcılık ve baroya şikayette bulundu.

Umutcan ÖREN
ANKARA-Fiziksel engeli nedeniyle aksayarak yürüyen G.B., 2022 yılında, 2017’den itibaren 4 yıl boyunca babası Satılmış B.’nin kendisine farklı zamanlarda cinsel istismarda bulunduğunu annesi ve eniştesine anlattı. Annenin şikayeti üzerine gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan Satılmış B. hakkında, ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 18 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Satılmış B.’nin, kızını görüntülemek için banyoya yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan kendi görüntüsü de dava dosyasında delil olarak yer aldı. Sanık, mahkemede görülen ilk duruşmaya katılmadı. Mahkeme, sanığın zorla getirilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Sanık Satılmış B., kızının avukatı Özge İrem Aksu hakkında ‘mahkemenin dosya bilgilerini sosyal medyaya sızdırdığı’ gerekçesiyle Ankara Barosu ve savcılığa şikayette bulundu. Satılmış B. dilekçesinde, “Ankara 36’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülmekte olan dava dosyasının 2023/343 esas belge ifade kanıt evraklarının internete, sosyal medya uygulamasına sızdırılması, Instagram hesaplarında paylaşım yapılması şahsıma yönelik hakaret, tehdit paylaşım adı altına mesajlar yazılmaktadır. Dava halen devam etmektedir, üzerime atılı bir iftira, bir komplo, bir tuzaktır. Kızımın vekili olan Özge İrem Aksu tarafından sosyal medyaya 16 farklı sitede adaletin olmadığını söyleyerekten mahkemenin bilgilerini internet ortamına atarak halkı kandırarak şahsıma hakaret ve tehdit ettirmiştir” ifadelerini kullandı.

‘ŞİKAYET KÖTÜ NİYETLİDİR’

Avukat Özge İrem Aksu, Ankara Barosu’na yaptığı yazılı savunmasında, sanıkla ilgili internetteki haberlerde yer alan tehditlerin kendisiyle ilgisi olmadığını belirterek, “Davanın en başından beri sanık baba tarafımı tehdit etmiştir. Sonrasında ise yargı mecralarını yanıltmak ve kendini aklama saiki ile bu şikayet yoluna başvurduğunu düşünmekteyim. İlgili şahıs hakkında tüm haklarımı saklı tuttuğumu beyan ederim. Sayın Baro, kızını istismar etmekle suçlanan ve hakkında iddianame düzenlenen babanın, kızının ve eski eşinin avukatı olan tarafımı şikayet etmesi ise ne yazık ki haksız ve kötü niyetlidir” ifadelerini kullandı.(DHA)



Okumaya devam et

Asayiş

Fatih’te karısının boğazını keserek öldürdü

Fatih’te Doğukan Uğur, 2 yıl önce evlendiği Cezayir uyruklu eşi Zahra Nojioua’nın boğazını bıçakla keserek öldürdü.

Ahmet YEŞİLMEN- Uğur ŞAHİN- Utku Can Sönmez
İSTANBUL-Olay, Fatih Yedikule’de meydana geldi. İddialara göre, Cezayir uyruklu Zahra Nojioua (29), 2022 yılında geldiği Türkiye’de, Doğukan Uğur ile tanışarak evlendi. Evlilik sürecinde, ikili arasında sorunlar çıktı.

Son olarak dün, Doğukan Uğur ile eşi Zahra Nojioua, bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Doğukan Uğur eline aldığı bıçakla, eşinin boğazını kesti. Zahra Nojioua, kanlar içersinde yere yığılırken, Doğukan Uğur ise olay yerinden kaçtı.(DHA)


Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.