Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Belediyeler

Canik Belediyesi’nden mükelleflere çağrı: Son gün 30 Kasım

Canik Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksitlerinin son günü 30 Kasım 2022 mesai bitimine kadar olduğunu hatırlatarak mükelleflere çağrıda bulundu.

ÖZNUR COŞKUN

SAMSUN-Canik Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından 2022 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemelerine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, “2022 yılı emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 30 Kasım 2022 Çarşamba günü mesai bitiminde son bulacaktır. Mükelleflerin 1-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergileri ödemelerini online bir şekilde E-Devlet, belediye resmi web adresinde yer alan E-Belediye kısmından ve iletişim bölümünde yer alan İban numarasına EFT veya havale yoluyla, Canik Belediyesi resmi web sitesinde bulunan Canik Belediyesi Mobil Uygulama üzerinden 7/24 kolaylıkla güvenli bir şekilde yapabileceklerdir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için belirtilen süre içerisinde ödeme yapmaları gerekiyor. Ayrıca Mükellefler mesai saatleri içerisinde belediye hizmet binası içerisinde bulunan tahsilat servisinden ödemelerini gerçekleştirebilirler” denildi.

“Vatandaşlarımızın hassasiyet göstermeleri rica ederiz”

Yapılan yazılı açıklamada ayrıca, “1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında toplanacak emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksitlerinin ödenmesi konusunda vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini rica ederiz. İlçemizin gelişimine katkı sağlamak için vergi ödemelerini yapmayı unutmayalım” ifadelerine yer verildi.

Belediyeler

Başkan Sandıkçı: Öğrencilerimizin deneyim kazanmalarını sağlıyoruz

SAMSUN Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilere deney ve gözlem çalışmaları eşliğinde bilim ve teknoloji alanında eğitim verdiklerini söyledi.

SAMSUN-
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Türkiye’nin bilim ve teknolojide olan liderliğini gençlerin sürdüreceğini ifade etti. Öğrencilerin Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleştirdikleri eğitimlerle bilim ve teknoloji alanlarında deneyim kazandıklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimiz imzalarını taşıyan milli ve özgün eserlerle ülkemizi bilim ve teknolojide ileriye taşıyacaklar” dedi.

‘ZİHİNLERİNDE KALICI HALE GETİRİYORUZ’

Emine Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerini ve öğrencilerini Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde ağırlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde özel olarak oluşturulan atölyeler, keşif alanları ve laboratuvarlar hakkında onlara bilgiler verdi. Öğrencilerle birlikte atölye çalışmaları gerçekleştiren Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde uyguladığımız özel eğitim müfredatımız çerçevesinde teorik ve uygulamalı eğitimlerimize eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Öğrencilerimizin deney ve gözlem çalışmalarıyla, bilim ve teknoloji alanlarında deneyim kazanmalarını sağlıyoruz. Onların burada öğrendikleri bilgileri zihinlerinde kalıcı hale getiriyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi doğrultusunda öğrencilerimizin yeni kazanımlar elde etmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

AKINCI POZU

Gerçekleşen ziyaret programında öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yer alan AKINCI TİHA önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrencilerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla uzun süre sohbet etti. Ziyaret programına Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi Dernek Başkanı İhsan Kaptanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. (DHA)

https://www.instagram.com/tasfirin55/

Okumaya devam et

Belediyeler

Canik’ten çölyak hastalarına destek

Canik Belediyesi, çölyak hastalarına glütensiz gıda paketi desteği sağlıyor.

SAMSUN-
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede sosyal belediyecilik çalışmalarını yeni projelerle taçlandırıyor. Çölyak hastalığına yönelik ilçede birçok farkındalık çalışması gerçekleştiren Canik Belediyesi, glütensiz gıda paketlerini çölyak hastası vatandaşlarla buluşturacak. Glütensiz gıda desteğini sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, ilçedeki çölyak hastası vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Canik Belediyesi, 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 17.00’a kadar glütensiz gıda desteği başvurularını almaya devam edecek.

Son başvuru 26 Nisan

Çölyak hastaları için glütensiz gıda desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canikimizdeki çölyak hastası vatandaşlarımıza yönelik glütensiz gıda desteğimize devam ediyoruz. Her zaman olduğu gibi glütensiz gıda paketlerimizi hazır hale getirip vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Çölyak hastalığı ile mücadele eden vatandaşlarımızın glütensiz gıdaya erişimde yaşadığı zorlukları yakinen biliyoruz. Çölyakın farkındayız. Glütensiz gıda desteklerimizle birlikte çölyak farkındalık çalışmalarımızı da hassasiyetle sürdüreceğiz” dedi.
Başvurular, Canik Belediyesi Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü üzerinden şahsen başvuru yoluyla alınıyor.

Okumaya devam et

Belediyeler

Başkan Togar: İlçemize 61 adet park ve yeşil alan kazandırdık

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar, “Samsun’un en çok yeşil alan, park ve spor tesisi yapan belediyesi olmanın haklı gururunu paylaşıyoruz. Son 10 yılda 61 adet park ve yeşil alanı ilçemize kazandırdık” dedi.

HAMİDE GONCA
SAMSUN-
10 yılda yapılanlar hakkında bilgiler veren Başkan Togar, “Bugüne kadar ilçemizin merkezinden kırsal mahallelerine kadar oyun alanları, kamelyaları, spor aletleri gibi farklı malzemelerle donattığımız 61 yeni parkımız ve 110 bin metrekarenin üzerinde bir alanı halkımızın hizmetine sunduk. En çok nüfusu barındıran 19 Mayıs Mahallemizde bu rakam 20 bin metrekarenin üzerinde ve yeni nesillere yemyeşil bir çehre bırakabilmek için 68 bin fidanı da toprakla buluşturduk” diye konuştu.

Kent merkezinde yer alan Nostalji Parkı’nın da bu alanda yapılan özel çalışmalardan biri olduğunu belirten Togar, “Yaptığımız tüm park ve yeşil alanların en özellerinden birisi ise Nostalji Parkımız. Kent merkezimizdeki eski gar binalarımızı tarihin ve doğanın eşsiz büyüleyici güzellikleri içerisinde bir asırlık çınar ağaçları gölgesinde adeta botanik bahçesine dönüştürdük. Asırlık tren istasyonumuzun tarihi dokusuna zarar vermeden restore ederek turizme kazandırdığımız bu çalışmamız insanlarımız için kentin içinde nefes alabilecekleri bir yaşam alanı olarak hizmet vermeyi sürdürüyor” şeklinde konuştu.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.