Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

BAŞKAN AKSU: 2023 SEÇİMLERİNE ÇOK GÜÇLÜ HAZIRLANIYORUZ

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz ve Orhan Kırcalı ile birlikte Asarcık ve Salıpazarı İlçe Teşkilatları tarafından düzenlenen Kuruluştan Bugüne Hep Birlikte 2023’e programlarına katıldı.

AYHAN GONCA
SAMSUN-Hem Asarcık hem de Salıpazarı’nda programların düzenlendiği salonlara girişinde katılımcıları tek tek selamlayan Başkan Aksu, yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine birlik ve beraberlik içinde çok güçlü şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Çok yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Aksu, “Gerek ana kademe, gerek kadın ve gençlik kollarımız gerek ilçe teşkilatlarımız sahada çalışmalarına devam ediyor.

Teşkilatımızın her bir mensubu ile sokak sokak, ev ev dolaşarak 2023 seçimlerine hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu seçim Türkiye Yüzyılı’nın inşası, ülkemizin yarınları ve Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleşecek olması nedeniyle de çok büyük önem ifade ediyor. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde dünyada söz sahibi olan ülkemizin devasa yatırımlarla elde ettiği kazanımları daha ileri seviyeye taşımak, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşası, küresel ülke olma noktasında  büyük bir fırsat. Bugüne kadar hep milletimiz ile omuz omuza, gönül gönüle yol yürüdük. Çünkü AK Parti sokağın,  milletin partisidir.  Her zaman milletimizin yanında olduk, toplumun her kesimini kucakladık. 2023 seçimlerinde de, daha önce defalarca olduğu gibi ve hatta daha güçlü şekilde milletimiz yine büyük bir destek ve teveccüh ile Sn. Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’mizin yanında olacaktır. Milletimiz, Cumhur İttifakı ile omuz omuza yol yürümeye devam edecektir. Türkiye’yi çok büyük hedeflere taşıdık, daha da büyük hedefleri gerçekleştirmeye devam ediyor olacağız. Milletimize ve ülkemize hizmette hız kesmeden ilerliyoruz.” diye konuştu.

Programlara Başkan Aksu’nun yanı sıra Milletvekilleri Yılmaz ve Kırcalı,  il başkan yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri,   Asarcık İlçe Başkanı İlhan Gonca, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, Salıpazarı İlçe Başkanı İsmail Yaman, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, bazı ilçe başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, kuruluştan bugüne görev alan 3 kademe ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

Selahattin Demirtaş’ın yargılandığı davada duruşma ertelendi

Halkların Demokrasi Partisi’nin (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın, konuşmalarında ‘Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, yargı organlarını, askeri veya emniyet teşkilatını alenen aşağıladığı’ gerekçesiyle yargılandığı davanın duruşması, sanık avukatının ek süre istemesi üzerine ertelendi.

Soner AYDIN
MERSİN-Mersin 14’üncü Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, başka suçtan Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan HDP’nin Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş katılmadı. Duruşma salonunda hazır bulunan sanık avukatı, müvekkilinin mütalaaya karşı savunma yapması için ek süre istedi. Talebi kabul eden hakim, duruşmayı 17 Temmuz’a erteledi.(DHA)

Okumaya devam et

Genel

Bakan Yerlikaya: Oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz.

ANKARA-İçişleri Bakanı Yerlikaya: Hangi kurum içinde Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize yönelik bir yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceğiz.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde dün olduğu gibi bugün de organize suç örgütlerine, şehir eşkıyalarına, uluslararası kartel haline gelmiş zehir tacirlerine, uluslararası örgütlenmiş göçmen kaçakçılarına, yabancı istihbarat servisleriyle irtibatlı illegal yapılara ve suç odaklarına göz açtırmadık, açtırmıyoruz ve açtırmayacağız. Mücadelemizi kimler engellemeye çalışıyorsa, kimler FETÖVARİ gizli tanık taktikleriyle kendi karanlık düzenlerinin hakim olmasını istiyorsa, onların o düzenlerini de başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz.(DHA)

Okumaya devam et

Genel

LÖSEV’li çocuklar yeni yaşlarını DigiZoo’da kutladı

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ
-Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu. Nisan ayında doğan ve lösemi tedavisi devam eden çocukların arkadaşlarıyla buluşarak moral bulduğu etkinlikte yaklaşık 30 çocuk birlikte pasta kesip oyunlar oynayarak neşe dolu bir gün geçirdiler.

Ocak ayında Akasya’da kapılarını açan Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo, sivil toplum örgütleri ile iş birliğinde düzenlediği ücretsiz etkinliklerle çocukları ağırlamaya devam ediyor. 25 yıldır binlerce lösemili ve kanserli çocuğun tedavisini üstlenen, maddi ve manevi yardım ulaştıran Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) kayıtlı olan çocuklar DigiZoo’da düzenlenen doğum günü etkinliğinde bir araya geldi.

Tedavisi süren çocuklara moral oldu

Nisan ayında doğan ve hastanelerde lösemi tedavisi devam eden çocukların arkadaşlarıyla buluşarak moral bulduğu etkinlikte yaşanan mutluluk görülmeye değerdi. Etkinliğe katılan çocuklar 30’dan fazla canlı türünü 3 boyutlu hologramlarla deneyimleme fırsatı yakaladı, resimler yapıp atölyelere katıldı. Sonrasında pasta keserek doğum günü kutlaması yapan yaklaşık 30 çocuk, birlikte oyunlar oynayıp dans ederek neşe ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.