Vizyon Kuyumcu
Connect with us

Genel

CHP’li başkan istismara izin vermedi

CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Hatay’a gelen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e sitem etti. Eryılmaz, “Daha bana ‘merhaba’ demeden ‘Seni alanda görmek lazım’ demene çok üzüldüm. Bana sarılıp ‘Geçmiş olsun kardeşim’ demeni beklerdim” dedi.

HATAY-Depremin vurduğu Hatay’da bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ile CHP’li Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın konuşmaları sosyal medyada paylaşıldı. Kameralara yansıyan konuşmada Eryılmaz, “Halkım bu kadar büyük felaketin üzerinde. Bana daha ‘merhaba’ demeden ‘Seni alanda görmek lazım’ demene ben çok üzüldüm. Bana sarılıp ‘Geçmiş olsun kardeşim’ demeni beklerdim. Birileri doldurdu benim yanıma gönderdi. Üzüldüm. Ben kan ağlıyorum ya. 24 saat kan ağlıyorum” ifadelerini kullandı.
İkili arasındaki konuşma, sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum ve tepki aldı.

Yorum yapmak için tıklayın

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Genel

LÖSEV’li çocuklar yeni yaşlarını DigiZoo’da kutladı

RÜMEYSA BULUT
HABER MERKEZİ
-Her ay farklı bir gönüllü firmanın ve LÖSEV dostlarının desteği ile gerçekleşen doğum günü kutlamalarının bu ayki adresi Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo oldu. Nisan ayında doğan ve lösemi tedavisi devam eden çocukların arkadaşlarıyla buluşarak moral bulduğu etkinlikte yaklaşık 30 çocuk birlikte pasta kesip oyunlar oynayarak neşe dolu bir gün geçirdiler.

Ocak ayında Akasya’da kapılarını açan Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı Katılım Emeklilik DigiZoo, sivil toplum örgütleri ile iş birliğinde düzenlediği ücretsiz etkinliklerle çocukları ağırlamaya devam ediyor. 25 yıldır binlerce lösemili ve kanserli çocuğun tedavisini üstlenen, maddi ve manevi yardım ulaştıran Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) kayıtlı olan çocuklar DigiZoo’da düzenlenen doğum günü etkinliğinde bir araya geldi.

Tedavisi süren çocuklara moral oldu

Nisan ayında doğan ve hastanelerde lösemi tedavisi devam eden çocukların arkadaşlarıyla buluşarak moral bulduğu etkinlikte yaşanan mutluluk görülmeye değerdi. Etkinliğe katılan çocuklar 30’dan fazla canlı türünü 3 boyutlu hologramlarla deneyimleme fırsatı yakaladı, resimler yapıp atölyelere katıldı. Sonrasında pasta keserek doğum günü kutlaması yapan yaklaşık 30 çocuk, birlikte oyunlar oynayıp dans ederek neşe ve eğlence dolu bir gün geçirdiler.

Okumaya devam et

Genel

Nijerya Deniz Kuvvetleri Başoğlu Kabloyu tercih etti

Nijerya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için DEARSAN Tersanesi tarafından inşa edilen, 2 adet 76 metrelik OPV’de (Açık Deniz Karakol Gemisi) kullanılan tüm elektrik kablolarında, Başoğlu Kablo A.Ş. Askeri Gemi Kabloları tercih edildi.

AYHAN GONCA
İSTİHBARAT SERVİSİ
-DEARSAN Gemi İnşaat Sanayi A.Ş. tarafından icra edilen ve Nijerya First Ladysi Remi Tinubu, Nijerya Savunma Bakanı Dr. Bello Muhammed Matawalle ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Emmanuel Ogallanın katılımıyla gerçekleşen törende, OPV 76 gemileri üstün donanımı ve güçlü özellikleriyle beğeni toplarken, en son teknolojik entegrasyonların yapıldığı ve üstün güvenlik seviyelerinde komponentlerin kullanıldığı izlendi.

Sınıfının en iyisi olan OPV 76’da kullanılan tüm elektrik kablolarında ise en güvenilir ve en kaliteli kablo üreticisi markaları arasında gösterilen Başoğlu Kablo tercih edildi. Başoğlu Kablo’nun global pazar da dahil olmak üzere gururla sunduğu “Gemi Kabloları”, mükemmel kalite ve güvenilirliği ile öne çıkan göz alıcı bir üründür.

Bu kablolar, Nijerya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için özel olarak tasarlanan 76 metrelik Açık Deniz Karakol Gemilerinin elektrik tesisatında yer alarak iddiasını en üst düzeyde bir kez daha kanıtlamış oldu. Üstün performansı ile dikkat çeken Başoğlu Kablo A.Ş. markasının Askeri Gemi Kabloları, bu özel gemilerde tercih edilen güvenilir ve en dayanıklı seçenektir. Bu özel gemi kabloları, gemi endüstrisinde uzun yıllardır güvenilirliğini kanıtlamıştır.

Nijerya Deniz Kuvvetlerinin kabiliyetlerini artırarak denizde keşif, gözetleme, özel kuvvetler görevleri, kara kuvvetleri için deniz ateş desteği, arama ve kurtarma, korsanlıkla mücadele, kaçakçılıkla mücadele, ve afet yardım görevleri gibi operasyonları mümkün kılacak gemide kullanılan ve Başoğlu Kablo kalitesi ile sunulan kablolar, denizde güvenliği sağlamak için kritik bir rol oynayan Nijerya Projesi gibi tamamlanmış birçok önemli geminin de yaşam enerjisini taşıyor.

Gemilerde kullanılacak her bir kablo, Başoğlu tarafından titizlikle incelenerek, en yüksek standartlara uygun olarak üretiliyor. Gemi Kabloları, dayanıklı yapısıyla dikkat çeken kablolar arasında bulunuyor. Zorlu deniz koşullarına uyum sağlayabilen ve yüksek miktarda elektrik iletimini sağlayan bu kablolar, gemi güvenliği için hayati öneme sahiptir. Başoğlu Kablo A.Ş. elektrik kabloları, güvenilirliği ve dayanıklılığıyla, marin kablolar arasında öne çıkan lider firmalar arasında yer alıyor.

Tüm bu özellikleriyle Başoğlu Kablo’nun ürettiği Gemi Kabloları, gemi endüstrisinde görev alan teknik uzmanlarının en güvenilir tercihi olmaya devam ediyor. Hem teknik özellikleri hem de sağladığı güvenlik ile gemi sahipleri ve sanayi profesyonelleri tarafından tercih edilen bu kablolar, gemi kablolama ihtiyaçları için en doğru seçimi sunarak gemi endüstrisine değer katmaya devam ediyor.

Okumaya devam et

Ekonomi

TET, kadın kamyon şoförlerini destekliyor

TET Global Lojistik, Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi projesinde, proje ortağı olarak yer alıyor

ABDULLAH GONCA
EKONOMİ SERVİSİ
-TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın kadın kamyon şoförlerine yönelik başlattığı projede proje ortağı olarak yer alarak kadınların meslek edinmesine destek oluyor.

Dökme kimyasal taşımacılık ve lojistik çözümleri sunan TET Global Lojistik, Ford Trucks’ın yeni projesi olan “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi”nde proje ortağı olarak yer aldığını duyurdu. Bu proje, kadınların yeni bir meslek edinmelerine ve kariyer yapmalarına olanak tanımayı hedefliyor.

Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi ile ilgili detaylar şu şekilde:

Eğitime Dair Bilgiler: Eğitim, HED Akademi tarafından verilecek olup, adayların yol, yemek ve ehliyet masrafları HED Akademi tarafından karşılanacak.

İstihdam Desteği: Eğitimini başarıyla tamamlayan adaylar, Tet Global Lojistik bünyesinde “kamyon sürücüsü” unvanıyla işe başlayacaklar.

Başvurular: 22 yaş ve üzeri tüm kadınlar başvuruda bulunabilirler.

TET Global Lojistik, bu önemli projede proje ortağı olarak yer alarak, kadınların iş hayatına katılımını desteklemeyi ve lojistik sektöründe çeşitliliği artırmayı hedefliyor.

TET Global Lojistik İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın, konu hakkında şunları söyledi: “Ford Trucks Kadın Kamyon Şoför Akademisi projesinde proje ortağı olarak yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje, kadınların lojistik sektöründe daha fazla yer almasını ve kariyer yapmasını destekleyerek sektörümüzde çeşitliliği artırmayı amaçlıyor. TET Global Lojistik olarak, kadınların iş hayatına katılımını teşvik etmek ve toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmak için çaba gösteriyoruz.”

Okumaya devam et

Trendler

KÜNYE
Copyright © 2021 O Haber Neydi - Tüm Hakları Mahfuzdur.